O nuotakos puokste turi nors truputi dereti prie pamergiu sukneliu. Kai kur nuotraukose maciau, kad derinasi siek tiek, buna kazkokia pan splava ideta...
QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 19, 10:01)
O nuotakos puokste turi nors truputi dereti prie pamergiu sukneliu. Kai kur nuotraukose maciau, kad derinasi siek tiek, buna kazkokia pan splava ideta...
Cia jokiu taisykliu nera, nuotakos puokste gali visiskai skirtis nuo pulko
QUOTE(Allur @ 2010 05 19, 12:03)
Cia jokiu taisykliu nera, nuotakos puokste gali visiskai skirtis nuo pulko
Manau,cia kaip kas nori...pas mane pamergiu puokstes bus daromos is tu paciu geliu kaip ir manoji,tik mazesnes Man taip grazu...
O kai as buvau drauges vestuvese nederino..nuotaka buvo su baltu roziu puokste,o pamerges su saulegrazom
QUOTE(~RR`ᴿ @ 2010 05 19, 08:58)
man garzu raudoni anemonai lyg taip sios geles vadinasi
Dar keletas idomesniu variantu:
Man antroji su violetinem rozem labai Buvau nusiziurejus kaip galima varianta sau.
O ta ilga ir zalia, manau tinka tik aukstoms panelems.....
O ta ilga ir zalia, manau tinka tik aukstoms panelems.....
Tiesiog viska reikia is anksto apgalvoti ir tarpusavyje suderinti - tada bus TOJI diena pati paciausia
QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 19, 11:01)
Kiekviena nuotaka šioje vietoje elgiasi skirtingai ir savaip Vienos nori derinti viską, kitos gėlių aplamai nesureikšmina Vis dėlto dažnai darant puokštes pageidaujama nors minimalaus suderinamumo, kartais tiesiog būna toks pats gėlių asortimentas, tik spalvos kitos, būna atvejų kai ir spalvos išlaikomos tos pačios, tik skiriasi puokštelių dydžiai Bet kokiu atveju galutinai viską nulemia nuotakos norai ir jos susidaryta vestuvių vizija
Papildyta:
Papildyta:
O as negaliu apsispresti del puoksciu, man cia didziausias galvos skausmas Mano suknele gifiurine sampanine, juosta po krutine kremine. Noriu kazko paprasto, kuklaus. Visada apie kalijas galvojau, bet ju nebenoriu... Galvoju gal gerberos? Gal ir sau ir pamergem is gerberu daryti, tik kad skirtusi spalva ir dydis? Sukneles pamergyciu bus morkines. Neismanau ka besugalvoti! Jokiu uzkabinanciu puoksteliu nemaciau, visoms kazkoo truksta arba per daug. Sunku
QUOTE(soledada @ 2010 05 19, 23:45)
O as negaliu apsispresti del puoksciu, man cia didziausias galvos skausmas Mano suknele gifiurine sampanine, juosta po krutine kremine. Noriu kazko paprasto, kuklaus. Visada apie kalijas galvojau, bet ju nebenoriu... Galvoju gal gerberos? Gal ir sau ir pamergem is gerberu daryti, tik kad skirtusi spalva ir dydis? Sukneles pamergyciu bus morkines. Neismanau ka besugalvoti! Jokiu uzkabinanciu puoksteliu nemaciau, visoms kazkoo truksta arba per daug. Sunku
Sunku kai taip man tai buvo paprasta, nes visada zinojau, kad noriu baltu roziu