Mmmune, gal galetumete patarti kokios spalvos gelytes tiktu jei suknele kremuine, o bateliai auksines spalvos?... ...geltonu geliu nenoreciau... rozes - mano silpnybe...
Mmmune, gal galetumete patarti kokios spalvos gelytes tiktu jei suknele kremuine, o bateliai auksines spalvos?...
...geltonu geliu nenoreciau... rozes - mano silpnybe...
Mano nuomone tokių gėlyčių arba bent jau spalvinė gama žiūrėtųsi tikrai gražiai
Savaime suprantama, kad ne visas gėles kurias čia parodžiau reikia ir dėti, čia tik maždaug tinkama spalvų gama
Jeigu geltonų gėlių nenorite - tai jų ir nedėkite, pilnai užtenka šiek tiek lengvo šampaninio gėlių atspalvio, kad susisietų su auksiniais bateliais
Mano nuomone tokių gėlyčių arba bent jau spalvinė gama žiūrėtųsi tikrai gražiai
[
Savaime suprantama, kad ne visas gėles kurias čia parodžiau reikia ir dėti, čia tik maždaug tinkama spalvų gama
Jeigu geltonų gėlių nenorite - tai jų ir nedėkite, pilnai užtenka šiek tiek lengvo šampaninio gėlių atspalvio, kad susisietų su auksiniais bateliais
Sveikutes,gal galeumet patarki kokiu geliu puokste man tiktu prie sitos suknytes? http://www.bridalwav...ottero 7Jan.jpg
as kazkodel galvoju apie orchidejas,nes labiausiai tiktu prie tu gelyciu ant peties..Aciu uz patarimus
Buciau labai laiminga nuotaka, jei puokste butu is jazminu ziedu bet nemanau, kad labai paprasta butu tokia puokste graziai padaryti ir juo labiau - issaugoti