Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 3 tema

,,Renkuosi tarp Dell Inspiron M5010 ir tarp Toshiba Satellite L650-10P
Gal kas padetu apsisprest? ax.gif Naudosiu kaip namu kompiuteri - narsymui internete, filmu perziurai."

aha, man irgi butu svarbu suzinoti jusu nuomone... ax.gif

o gal sitas?

http://www.kilobaita...l...9&ID=338750]dell[/URL]

kaip?
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti jei nusipirkciau NETbook'a ar galeciau ziureti filmus ir vienu metu buti atsidariusi apie 5 interneto langus? o siaip tai ji naudoju tik dokumentu tvarkymui, foto sukelimui i facebook, ir kaip jau minejau filmu ziurejimui smile.gif Noriu kompiuterio kuris butu skirtas ne visai namams, esu studente - tektu nestis i paskaitas, po poros menesiu vaziuoju i uzsieni, tai labai dydis svarbu, ir stai NETbook galvoju iseitis smile.gif Ar geriau nerizikuot, o porkt CNET kategorijos kompa, pvz Dell Adamo XPS?
Atsakyti
Na, filmas filmui nelygus. 1080p filmo netbukas tikrai nepaveš, o kokį SD raiškos xvid turėtų vežti be problemų.

Dėl Dell Adamo XPS, tai jo Dell jau senokai nebegamina, kažkodėl porą mėnesių pardavinėjo ir nutraukė jų gamybą. Tad iš tokio tipo kompų vėl telieka vienintelis MacBook Air, sklinda gandai, kad poros savaičių eigoj Apple juos atnaujins ir atpigins.

Beje, kas čia yra "CNET kategorijos kompas"? smile.gif
Atsakyti
Aš čia kaip ir visi. Ir poreikiai kaip ir visų smile.gif Internetui, word, excel, nuotraukos, filmo pažiūrėjimui, muzikos paklausymui smile.gif Nu ir žinoma visus sujungiančiam skypui smile.gif bet šiuose klausimuose esu žalia blush2.gif

ar šio kompo paramentrų tam pakanka:
http://www.kilobaita...s...9&ID=323662

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2010 08 09, 13:03)
Aš čia kaip ir visi. Ir poreikiai kaip ir visų smile.gif Internetui, word, excel, nuotraukos,  filmo pažiūrėjimui, muzikos paklausymui smile.gif Nu ir žinoma visus sujungiančiam skypui smile.gif bet šiuose klausimuose esu žalia  blush2.gif

ar šio kompo paramentrų tam pakanka:
http://www.kilobaita...s...9&ID=323662

rolleyes.gif

Dviejomis kartomis pasenęs procesorius... Nepirkčiau.
Atsakyti
moriube netbookas laisvai tempia ne hd filmus ir kelis browserio langus atidarytus vienu metu - faktiskai dabar ta ir darau su hp5101. jei pirksi netbooka - ziurek su ekranu 1366x768, nes 1024x600 labai jau nepatogu naudotis. o siaip jau jei imti netbooka su nvidia ion, tai man atrodo, kad fullhd jis turetu tempti. kitas klausimas, kam to reikia ant mazo ekrano? kas liecia adamo - tai dellas gamina vostro v13, kuris yra is esmes tas pats adamo, tik pigesnis, bet kuriuo atveju renkantis reikia ziureti, kad baterija ilgai laikytu ir siaip paskaityti atisliepimus notebookreview.com arba notebookcheck.com
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2010 08 06, 10:09)
Laba diena  4u.gif

Renkuosi tarp Dell Inspiron M5010 ir tarp Toshiba Satellite L650-10P
Gal kas padetu apsisprest?  ax.gif Naudosiu kaip namu kompiuteri - narsymui internete, filmu perziurai.

Gal vistik bus kokiu pastebejimu? ax.gif Buvau apsistojus ties Toshiba, bet Dell 3 metu garantinis g.gif
Atsakyti
Nerealus jus zmones - maniau visi atostogauja ir ats nesulauksiu iki rudens tai ir klausima formulavau ne itin gudriai - operatuvus burelis thumbup.gif
Visu pirma apie CNET, tai as jokia ne zinove 4u.gif , ir to pavadinimo nesugalvojau, istraukiau ji is straipsnio: http://blog.itmix.lt...masis-zingsnis/
Pasiziurejau tam paciam straipsnyje apie NETbook, kad juose nera optikos - tai kaip suprantu info i diskus neisirasyciau? Ir siaip kaip ziuriu tai normalaus NETbook nera - vis kazko truksta 4u.gif
Siaip man nebutinai NETbook, man svarbu svoris ir istrizaine kad butu kuo patogesni kelionem(12-14coliu, svertu iki 2.2 kg) bet kad parametrai nebutu labai apkarpyti. Paziurejau butent Dell Vostro V13, tai procesorius Celeron - turbut geriau i ji neziureti (straipsnio info)?
Ka reiskia "su ekranu 1366x768"?
Ir jei noresiu tureti galimybe pasijunti bevieli interneta, ko kompui reikia? skaiciau kad 3g modemo - tik nezinau ar butent jo, ir jei jo nera ar tai reiskia kad tik su laidu vaiksciot po namus galesiu?
Baterijos laikas man nelabai svarbu, nes nebuna (kolkas bent jau) situaciju kad reiktu kompo o elektros lizdo nera rolleyes.gif
Brolis primygtinai siulo dell del ilgo garantijos laiko, o as ir link samsungu linkstu, o dar siandien pirma karta isgirdau apie Lenovo varda, tai sunku apsisprest, bet gal ne i gamintojo varda vis tik reikia ziuret?
Papildyta:
Siuo metu turiu Toshiba satellite A200-1CJ NB Core Duo T2080 1.73GHZ, 15.4 istrizaine, 1GB ... 4u.gif Is manes ji mama pajams, o man reikai naujo, nes vaziuoju i kelione, tai va - sitas man lug ir neblogas tai jau jei pirkt tai tik geresni, bet jauciu dabar jau bet kuris bsu geresnis, nes 3 metai ir visos technlogijos patobuleje biggrin.gif
Atsakyti
v13 buna ir su kitais procais. be to tas celeronas yra greitesnis uz bet kuri atoma netbukuose. jei reikia wireless - tai jis yra bet kuriame notebooke ir netbooke. jei reikia mobilaus interneto - tai reikia ziureti i modelius turincius 3g modemus nors as asmeniskai to nenaudoju - paprasciau paleisti telefona kaip wireless routeri ir prisijungti prie jo per wireless. ekranas 1366x768 - tai geba, kuo ji didesne, tuo daugiau info telpa ekrane. o jei rimtai - apsispresk del savo poreikiu ir rinkis atitinkamai.
Papildyta:
lejla, imk toshiba arba pasieskok inspirono su inteliu - amd bus karstas ir zenkliai trumpiau nuo baterijos dirbs.
Atsakyti
Sveiki, ar tikrai vertas demesio
dell

ar cia tik reklama

aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(yyvvll @ 2010 08 09, 17:19)
Sveiki, ar tikrai vertas demesio
dell
ar cia tik reklama
aciu uz atsakymus

Užsigulėjusias senienas išparduoda.
Papildyta:
QUOTE(moriube @ 2010 08 09, 15:58)
Siaip man nebutinai NETbook, man svarbu svoris ir istrizaine kad butu kuo patogesni kelionem(12-14coliu, svertu iki 2.2 kg) bet kad parametrai nebutu labai apkarpyti.

Hmm, o kaina visai nesvarbu? smile.gif
Atsakyti
turiu 2500 lt, po menesio isvaziuoju i uzsieni tai reikia kazko lengvo, nes teks menesi laiko tampyt ta daikta kiekviena diena, ir kitais metais vel reikes vaziuoti, tai va todel aktualu svoris. ir cia tenka LT vis i univiera nestis, as jau minejau - ziuriu filmus ir narsau internete. zaidimu nezaidziu. naudos is visu diskusiju jau turejau, suzinojau kad 1 branduolio kompai yra sh, kad dell yra tik reklamos ispustas reikalas, kad reikia i lenovus ar msi pasiziureti nes yra geru, o siaip buciau net nepagalvojus, tai kad ir kvailai klausimus formuluoju ir pyksta kas ant manes- is diskusiju nauda siokia tokia tikrai yra - aciu biggrin.gif
http://www.kilobaita...o...9&ID=332655
http://www.kilobaita...o...9&ID=338398
i situos ziuriu smile.gif ka manot? turiu per sita ir sekancia savaite issirinkt, tai laiko dar yra
Atsakyti