Sveiki
gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Sony VAIO? kaip ju kokybe?
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 06 24, 22:33)
O kas yra kokybe?
sveikos, galbut siek tiek as ne i tema, bet PADEKIT. dukra nori laimeti kompiuteri. paspauskit ant sios nuorodos. ACIU LABAI.
Papildyta:
>>>>> http://www.e-castig....dex.php?r=d1J5B <<<<<
Papildyta:
>>>>> http://www.e-castig....dex.php?r=d1J5B <<<<<
Sveiki
norėčiau patarimo
renkuosi nešiojamąjį kompiuterį studijoms. iš tokios gausybės sunku išsirinkti. turiu tik kelis reikalavimus, kuriuos norėčiau patenkinti
*gera vaizdo plokštė arba bent jau gerai spalvas atkuriantis monitorius, nes dabartinis SAMSUNG R510 šiuo klausimu mane labai nuvilia
*operatyviosios atminties bent jau 2GB
*ekranas 15,6' ar 16'
Biudžetas iki 3000lt
Dar klausimas kas labiau apsimokėtų - siųstis Apple iš gamintojo, Lietuvos muitinei sumokėt PVM ir muitą ar pirkti Lietuvoje? ar garantija iš Amerikos atkeliavusiam galiotų ir pas mus?
Dėkoju
norėčiau patarimo
renkuosi nešiojamąjį kompiuterį studijoms. iš tokios gausybės sunku išsirinkti. turiu tik kelis reikalavimus, kuriuos norėčiau patenkinti
*gera vaizdo plokštė arba bent jau gerai spalvas atkuriantis monitorius, nes dabartinis SAMSUNG R510 šiuo klausimu mane labai nuvilia
*operatyviosios atminties bent jau 2GB
*ekranas 15,6' ar 16'
Biudžetas iki 3000lt
Dar klausimas kas labiau apsimokėtų - siųstis Apple iš gamintojo, Lietuvos muitinei sumokėt PVM ir muitą ar pirkti Lietuvoje? ar garantija iš Amerikos atkeliavusiam galiotų ir pas mus?
Dėkoju
QUOTE(stewie @ 2010 07 07, 00:56)
Dėkoju
Optimaliausia susirast pažystamų štatuose ir kad jie ten nupirktu, išpakuotu ,ir jau čia atsiustu kaip ne naują o kaip naudojama (nereik mokėt). Bent aš taip darau. Dėl garantijos nieko negaliu pasakyti nes ten duoda tik čeki. Taisyti dar nė vieno neteko.
Apple puikus pasirinkimas tik kiek mažokas biudžetas, net štatų kainomis. Mano galva reiktų pagalvot apie kokį sony vaio (jei tenkina windowsai). Na o pas mus nežinau, daug yra prirašyta.
Neapsigaukit su vaizdo korta. Jei ji integruota ir naudoja kompo RAM tai dar nieko nereiškia, reik žiūrėt kiek skirta grafikai. Filmams pakanka ir 128. Na o jei žaidimams tai mažai. Jei yra galimybė įsigyti sony vaio tai dabar jie eina su 512Mb plokšte.
QUOTE(stewie @ 2010 07 07, 00:56)
1. Tiesiogiai iš http://store.apple.com/us kompo Lietuvon nenusipirksite. Jie pardavinėja tik amerikai. Tad tektų pirkti per draugus/gimines, esančius JAV.
2. Apple kompų garantija yra tarptautinė, Lietuvoje garantinius kompus tikrai tvarko. Garantinio jokių dokumentų nereikia, jie pagal kompo serijinį numerį susitikrina viską.
3. Biudžetas Apple laptopui mažokas...
QUOTE(balutoks @ 2010 07 07, 06:34)
Optimaliausia susirast pažystamų štatuose ir kad jie ten nupirktu, išpakuotu ,ir jau čia atsiustu kaip ne naują o kaip naudojama (nereik mokėt). Bent aš taip darau. Dėl garantijos nieko negaliu pasakyti nes ten duoda tik čeki. Taisyti dar nė vieno neteko.
Apple puikus pasirinkimas tik kiek mažokas biudžetas, net štatų kainomis. Mano galva reiktų pagalvot apie kokį sony vaio (jei tenkina windowsai). Na o pas mus nežinau, daug yra prirašyta.
Neapsigaukit su vaizdo korta. Jei ji integruota ir naudoja kompo RAM tai dar nieko nereiškia, reik žiūrėt kiek skirta grafikai. Filmams pakanka ir 128. Na o jei žaidimams tai mažai. Jei yra galimybė įsigyti sony vaio tai dabar jie eina su 512Mb plokšte.
Jei apsispręsčiau, kad noriu obuoliuko, biudžetą padidinčiau
tiesiog pati dažnai apsiperku ebay, tai muitinėj mano adresą jau gerai žino, ir taip dažnai siuntinius užlaiko, nors jų suma nesiekia 50, taip kad manau ar šiaip ar taip gali prisikabinti prie siuntinio.
Žaidimams man to kompiuterio nereikėtų, to gero monitoriaus ar vaizdo kortos reiktų nuotraukų tvarkymui ir kartais kokio filmo peržiūrai. pagrinde naudojamas būtų naršymui internete ir studijų darbams
QUOTE(stewie @ 2010 07 07, 12:58)
Žaidimams man to kompiuterio nereikėtų, to gero monitoriaus ar vaizdo kortos reiktų nuotraukų tvarkymui ir kartais kokio filmo peržiūrai. pagrinde naudojamas būtų naršymui internete ir studijų darbams
Nuotraukų tvarkymui galinga vaizdo korta nebūtina. Jos reikia žaidžiantiems žaidimus.
Papildyta:
QUOTE(stewie @ 2010 07 07, 12:58)
Jei apsispręsčiau, kad noriu obuoliuko, biudžetą padidinčiau
Mano nuomone, jei piniginė tempia, tai nėra rimtų priežasčių nepirkti Apple laptopo Taip, tai nebus laptopas, turintis geriausią kainos/specifikacijų santykį, bet gausite daiktą, kuriuo yra labai patogu naudotis
QUOTE(ernesin @ 2010 06 25, 15:16)
Gal galėtumėte patarti kur pigiausia, bet kartu ir patikima pirkti kompiuterį?
QUOTE(ernesin @ 2010 07 08, 00:01)
Pigu ir patikima - tai retai pasitaikantis derinys.