Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 3 tema

QUOTE(Nebraska @ 2010 12 28, 01:36)
Man iskilo tokia problema, kad kai pirkau tai ziurejau, kad butu Winows 7 na ir legalus, bet kodel pas mane jie galioja tik 60 dienu(taip raso) ir praso kodo? Jei jei yra legalus g.gif  as nesuprantu blink.gif  Turiu as stacionara, buvau parsisiuntus kazkada pabandymui tai suprantu as ju nepirkau  tai turi veikt tik ribota laika. O dabar nezinau ka daryti... Jokiu CD nebuvo dadeta, kodo irgi neradau doh.gif  Na bet gal as nemaciau kur parasyta ar kaip tongue.gif 

Ant kompo turi būti lipdukas su raktu.

QUOTE(Nebraska @ 2010 12 28, 01:36)
Ir dar klausimelis, na as nenusimanau apie tuos kompiuterius, bet kam ispradziu manes prase kazka perasyti i DVD diskus? Kai isijungiau kompiuteri teko perasyti, tai uztruko apie 4 valandas uzeme 5 diskus. Tai norestusi suzinot kam visa tai buvo reikalinga? ax.gif

Turbūt darė sistemos backup kopiją, tam atvejui, jei kažkada ateityje prireiktų sistemą atstatyti. Vienok gamintojai išsidirbinėja, net ant restore DVD taupo...
Atsakyti
Parduodu nešiojama kompiuteri Dell XPS
Labai stilingas patikimas ir galingas, be to nedidelis ir nesunkus.
Techninius parametrus galite pažiūrėti čia: http://support.dell........;l=en&s=pub?
Jei sudomins galėsiu atsiusti daug nuotraukų.
kaina 1400 Lt.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 12 28, 10:58)
Ant kompo turi būti lipdukas su raktu.
Turbūt darė sistemos backup kopiją, tam atvejui, jei kažkada ateityje prireiktų sistemą atstatyti. Vienok gamintojai išsidirbinėja, net ant restore DVD taupo...

nu jau kantrybes nera mad.gif radau as ta koda, vedziau kokius 10 kartu, tikrinau 5 kartus ar nurasiau gerai, ivedu ir raso, kad ne toks kodas doh.gif (the key is incorrect, verify ir retype it)
Atsakyti
Sveiki,
gal galetu man kas nors padeti issirinkti laptop, mums nieko ypatingo nereikai-interneto narsymas, nuotrauku issaugojimas,wordas ir t.t.
Kaip sitas variantas:
http://www.bestbuy.c...d=1218274631490
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 01 07, 18:36)
Sveiki,
gal galetu man kas nors padeti issirinkti laptop, mums nieko ypatingo nereikai-interneto narsymas, nuotrauku issaugojimas,wordas ir t.t.
Kaip sitas variantas:
http://www.bestbuy.c...d=1218274631490

HP jau senai nepasizymi ilgaamziskumo garantijom ir turi visokiu bugu, geriau DELL arba ASUS ziurekit smile.gif
Atsakyti
Sveiki, planuojam pirkti nešiojamą kompą. Naudojamas bus interneto naršymui, filmų žiūrėjimui, darbui su Office programom. Svarstau apie asus k52jc arba k52f, aišku galimi ir kt asus variantai, ir tiesa kokia geriau vaizdo plokštė integruota ar nvidia? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė V. @ 2011 01 16, 12:05)
Sveiki, planuojam pirkti nešiojamą kompą. Naudojamas bus interneto naršymui, filmų žiūrėjimui, darbui su Office programom. Svarstau apie asus k52jc arba k52f, aišku galimi ir kt asus variantai, ir tiesa kokia geriau vaizdo plokštė integruota ar nvidia? Ačiū  4u.gif

Geriau neintegruota ziuret jei yra galimybe,bet siaip ir integruotos ne ka blogesnes buna laptopose smile.gif
Atsakyti
Mažas patarimas - jei jau perkate laptopą, visų pirma pagalvokite ar tikrai reikia jo mobilumo (ar tikrai jį tampysite visur, ar jis stovės 1 vietoje namie). Jei nereikia mobilumo, tai daug kartų geriau stacionarus (desktopas).

Kitas dalykas, visada geriau pirkti (jei leidžia kišenė) šiek tiek geresnį ir galingesnį PC, nes poreikiai gali keistis į didžiają pusę.
Atsakyti
Dabar taiip, reikia pagalbos! ax.gif planuoju pirkti laptopą, reikalingas bus internetui, filmai, muzika, office programos, bei Photoshop ir kitos nuotraukų tvarkymo programėles. nesinori išleisti daug pinigėlių ir permokėti. Mąstau apie Dell, tik kuris variantas optimaliausias!? smile.gif
Atsakyti
nepatingėkite paskaityti ankstesnių žinučių šioje temoje - manau tikrai rasite, nes jau panašių pageidavimų tikrai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 19 sausio 2011 - 17:26
paskaičiau. bet nepastebėjau tokiu reikalavimų kaip nuotraukų tvarkymo programėlės ir pan. nes kaip suprantu joms reikia šiek tiek galingesnio varianto? ar aš klystu?
beje, kaip čia kai kur rašo jog operacinė sistema DOS arba Linux? turbūt ieškoti su Windows? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muscata: 19 sausio 2011 - 17:41
mane irgi domina kokios tos DOS ar LINUX operacines sistemos yra? nes ant DELL pastebejau kad pagrinde jos yra.
Atsakyti