QUOTE(_ne_svetima_ @ 2010 08 28, 18:32)
Sveikos supermamos,
turiu tokia beda, prasideda mokslo metai ir man prireike nesiojamo kompiuterio... Pagrindine kompiuteris bus naudojamas darbams rasyti (offisas), internetas, muzika ir kartais filmams. Noreciau paprasto kompiuterio, nes vistiek nei zadimu, nei su programom dirbsiu... Biudzetas butu iki 2000lt, gal koki kompiuteri konkreciai pasiulytumet?
dekoju
turiu tokia beda, prasideda mokslo metai ir man prireike nesiojamo kompiuterio... Pagrindine kompiuteris bus naudojamas darbams rasyti (offisas), internetas, muzika ir kartais filmams. Noreciau paprasto kompiuterio, nes vistiek nei zadimu, nei su programom dirbsiu... Biudzetas butu iki 2000lt, gal koki kompiuteri konkreciai pasiulytumet?
dekoju
Dell ziauriai gerai vien del to, kad garantija 3 metai, vieninteliai tiek ilgai duoda. Be to, pati turiu della jau keleta metu, ir niekada jokiu bedu nebuvo, labai patinka man jis. Jei apie 2000lt, tai rekomenduociau toki:
http://www.skytech.l...-g-p-46408.html
inspiron serija labai nebloga. Sitas pakankamai galingas kasdieniam vartojimui, baterija veikia labai gerai. Tik svarbiausia nepaverst notebook'o stacionaru, nes labai galima sugadint baterija