Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 3 tema

QUOTE(_ne_svetima_ @ 2010 08 28, 18:32)
Sveikos supermamos,
turiu tokia beda, prasideda mokslo metai ir man prireike nesiojamo kompiuterio... Pagrindine kompiuteris bus naudojamas darbams rasyti (offisas), internetas, muzika ir kartais filmams. Noreciau paprasto kompiuterio, nes vistiek nei zadimu, nei su programom dirbsiu... Biudzetas butu iki 2000lt, gal koki kompiuteri konkreciai pasiulytumet?
dekoju

Dell ziauriai gerai vien del to, kad garantija 3 metai, vieninteliai tiek ilgai duoda. Be to, pati turiu della jau keleta metu, ir niekada jokiu bedu nebuvo, labai patinka man jis. Jei apie 2000lt, tai rekomenduociau toki:
http://www.skytech.l...-g-p-46408.html
inspiron serija labai nebloga. Sitas pakankamai galingas kasdieniam vartojimui, baterija veikia labai gerai. Tik svarbiausia nepaverst notebook'o stacionaru, nes labai galima sugadint baterija smile.gif
Atsakyti
Mačiau pigu.lt akcija Acer Aspire ONE D260, ar normalus tas kompas? blush2.gif nieko aš apie juos nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 08, 19:48)
Mačiau pigu.lt akcija Acer Aspire ONE D260, ar normalus tas kompas?  blush2.gif  nieko aš apie juos nesuprantu  doh.gif

Viskas priklauso nuo žmogaus poreikių ir išrankumo. Vienas juo naudosis ir bus patenkintas, kitas į jo pusę net nežiūrės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 08 rugsėjo 2010 - 17:55
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 09 08, 18:54)
Viskas priklauso nuo žmogaus poreikių ir išrankumo. Vienas juo naudosis ir bus patenkintas, kitas į jo pusę net nežiūrės.

Išranki nesu, poreikiai irgi paprasti, na tokiam paprastam kasdieniniam naudojimui reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 08, 20:12)
Išranki nesu, poreikiai irgi paprasti, na tokiam paprastam kasdieniniam naudojimui reikia  rolleyes.gif

Kodėl jūs darote prielaidą, kad mes žinome jūsų įpročius? Kas yra tas jūsų "kasdieninis vartojimas"?

Kasdieninis vartojimas gali būti email patikrinimas du kartus per dieną ir pusvalandis panaršymo internete. Gali būti visokių 3D žaidimų žaidimas. Gali būti nuotraukų redagavimas ar videomontažas.

O bendrai paėmus tai, pvz. asmeniškai man, netbukas niekada nebus "normaliu" dėl savo mažo ekrano.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 09 09, 10:50)
Kodėl jūs darote prielaidą, kad mes žinome jūsų įpročius? Kas yra tas jūsų "kasdieninis vartojimas"?

Kasdieninis vartojimas gali būti email patikrinimas du kartus per dieną ir pusvalandis panaršymo internete. Gali būti visokių 3D žaidimų žaidimas. Gali būti nuotraukų redagavimas ar videomontažas.

Panašu į šitą, tik daugiau laiko internete.
Atsakyti
pabandyk parduotuveje, ar patogu su tokiu dirbti bus. as turiu netbooka su 10'' ekranu, bet geba normali - tai nesukelia jokio diskomforto kasdien naudojant. pries tai pastoviai naudojau aspire one su 1024x600 geba - kartais buvo nepatogu, ypac dirbti su ekseliu, bet viskas buvo ok su internetu, outlooku ir wordu, muzika ir filmais.
Atsakyti
Sveiki, ieškom pirkti kompiuterį skirta daugiau darbui t.y. Office, Excel programomis, kartais muzikos paklausyt, filmams pažiūrėt, naršymui nete ir tampymuisi su savimi (keliaut tenka dažnai).
Yra 2 variantai:
http://dellshop.lt/l...-500gb-dos.html

http://dellshop.lt/l...200rpm-dos.html

Kokia jūsų nuomonė, kuris geresnis? O gal verta imt paprastesnius?
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(_ne_svetima_ @ 2010 08 28, 18:32)
Sveikos supermamos,
turiu tokia beda, prasideda mokslo metai ir man prireike nesiojamo kompiuterio... Pagrindine kompiuteris bus naudojamas darbams rasyti (offisas), internetas, muzika ir kartais filmams. Noreciau paprasto kompiuterio, nes vistiek nei zadimu, nei su programom dirbsiu... Biudzetas butu iki 2000lt, gal koki kompiuteri konkreciai pasiulytumet?
dekoju

Labas,
as tai nesenai pirkau sau Asus va toki:
www.pirkpigiau.lt
Realiai tai jis kainuoja siek tiek daugiau nei 2000 Lt, bet kadangi ta firma siuo metu daro akcija ir duoda kazkoki kieta diska kaip prieda, kurio ten verte lyg apie 200 LT. Tai as sutariau, kad to disko neimu ir man ta suma jie nuleido ant kompo.
Pabandyk ju puslapy pasiziureti ka jie ten siulo ar pasiskambink ir gal paderinsi ka nors uz tokia kaina.
Atsakyti
O tarkim kuo skiriasi, kai rašo "DELL Inspiron 15R (N5010)... " ir "DELL Notebook Inspiron N5010... "

ka reiškia tas kai kur prirašomas žodis Notebook ir kai jo nėra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2010 09 13, 10:44)
O tarkim kuo skiriasi, kai rašo "DELL Inspiron 15R (N5010)... " ir "DELL Notebook Inspiron N5010... "

Kai rašo "DELL Inspiron 15R (N5010)", tai jame nėra žodžio Notebook, o kai rašo "DELL Notebook Inspiron N5010" tai jau yra. smile.gif

QUOTE(Deidra_6 @ 2010 09 13, 10:44)
ka reiškia tas kai kur prirašomas žodis Notebook ir kai jo nėra?  blush2.gif

Notebook - reiškia nešiojamasis kompiuteris. Taip informuojamas pirkėjas kokio tipo prekė slepiasi po užrašu "DELL Inspiron N5010", jei užrašo "Notebook" nėra tikriausiai pardavėjas tikisi, kad pirkėjas bus nuovokus ir pats susipras apie ką eina kalba.
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 09 13, 13:10)
Kai rašo "DELL Inspiron 15R (N5010)", tai jame nėra žodžio Notebook, o kai rašo  "DELL Notebook Inspiron N5010" tai jau yra. smile.gif
Notebook - reiškia nešiojamasis kompiuteris. Taip informuojamas pirkėjas kokio tipo prekė slepiasi po užrašu  "DELL Inspiron N5010", jei užrašo "Notebook" nėra tikriausiai pardavėjas tikisi, kad pirkėjas bus nuovokus ir pats susipras apie ką eina kalba.

Ačiū labai smile.gif atsakymas nuskambėjo, kaip mažam vaikui būtų aiškinama - kantriai ir išsamiai smile.gif bet ko norėt kai toks klausimas smile.gif

Turėjau įtarimą, kad tai vienas ir tas pats, bet kadangi, tai sritis, kur man nė bum bum norisi būtų tikrai smile.gif
Geros dienos! 4u.gif
Atsakyti