QUOTE(Dinastija @ 2010 08 24, 14:13)
Kaip jau xxl minėjo, man visi šie "pliusai" tikrai nėra pliusai. Aš be jokio vargo per kelias minutes galiu visas programas susirasti internete, nors ir jų man nereikia. Man kompiuteris skirtas tik interneto naršimui, žaidimams, na ir kartais kokiems darbams univero parašyti. Viskas
Nesu fotografijų manijakė ir pan.
Gerai, kad jūsų poreikiai tokie minimalūs. Pvz. man, kai Windows'ai darbe sustreikavo ir teko juos perinstaliuoti, geras dvi dienas užtruko kol vėl susiinstaliavau ir susikonfigūravau viską.
O ir su driver'iais dar bėdų nė karto neturėjau per tuos 5 metus. Prieš tai turėjau desktopą, va su jo driveriais buvo belekiek bėdų.
Sveikinu jus. Pet užtenka pasižiūrėti šio forumo temas ir pamatysite, kad žmonės vargsta. Nėra garso. Nebeveikia touchpad. Ir t.t. ir pan.
Sakiau jau, kad nesu nusistačiusi prieš Apple, tiesiog man jų kainos atrodo juokingos kaip kompiuteriui su mažais "skaičiukais"
Na, kaip taisyklė Apple negamina kompų su mažais skaičiukais. Aišku, yra išimčių, bet bendra tendencija yra ta, kad Apple kompai yra prie galingesnių.