Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 3 tema

QUOTE(F1y3r @ 2010 08 24, 11:34)
Na jei svarbi tik OS, tai kodėl gi nesusidėti Mac OS X į tą Dell/Acer/Asus/HP?

Sutik, kad tai tikrai ne eilinio namų vartotojo nosiai. Taip pat tada prasideda tikras hemorojus su draiveriais.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 08 24, 11:04)
Sutik, kad tai tikrai ne eilinio namų vartotojo nosiai. Taip pat tada prasideda tikras hemorojus su draiveriais.

Taip, čia kiekvienas turi atskirai įvertinti ar geriau tūrėti paruoštą kompą, ar geriau susirasti pigesnį, kurį palaikytų Mac OS. Ar verta tokio ieškoti ir instaliuoti nepritaikytą OS pasakyti pats negaliu. Kaip tik prisiminiau šį youtube video http://www.youtube.c...h?v=Gp7QBieI6r0 , visi žmonės skirtingi (Steve'ai). lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 08 23, 23:38)
O tai kam jūs išvis laptopą naudojate? Desktopas būtų daug geresnis pasirinkimas, bent jau monitorius didelis būtų smile.gif

Turiu laptopą, nes jau 5 metus tenka dažnai kraustytis - iš miesto į miestą, iš šalies į kitą šalį... Su desktopu vargo daug turėčiau keliaujant lėktuvu ir pan. Bus pastovus būstas, atsiras ir dekstopas. Tuo net neabejoju wink.gif

Kaip jau xxl minėjo, man visi šie "pliusai" tikrai nėra pliusai. Aš be jokio vargo per kelias minutes galiu visas programas susirasti internete, nors ir jų man nereikia. Man kompiuteris skirtas tik interneto naršimui, žaidimams, na ir kartais kokiems darbams univero parašyti. Viskas smile.gif Nesu fotografijų manijakė ir pan.
O ir su driver'iais dar bėdų nė karto neturėjau per tuos 5 metus. Prieš tai turėjau desktopą, va su jo driveriais buvo belekiek bėdų.

Sakiau jau, kad nesu nusistačiusi prieš Apple, tiesiog man jų kainos atrodo juokingos kaip kompiuteriui su mažais "skaičiukais" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinastija @ 2010 08 24, 14:13)
Kaip jau xxl minėjo, man visi šie "pliusai" tikrai nėra pliusai. Aš be jokio vargo per kelias minutes galiu visas programas susirasti internete, nors ir jų man nereikia. Man kompiuteris skirtas tik interneto naršimui, žaidimams, na ir kartais kokiems darbams univero parašyti. Viskas smile.gif Nesu fotografijų manijakė ir pan.

Gerai, kad jūsų poreikiai tokie minimalūs. Pvz. man, kai Windows'ai darbe sustreikavo ir teko juos perinstaliuoti, geras dvi dienas užtruko kol vėl susiinstaliavau ir susikonfigūravau viską.

O ir su driver'iais dar bėdų nė karto neturėjau per tuos 5 metus. Prieš tai turėjau desktopą, va su jo driveriais buvo belekiek bėdų.

Sveikinu jus. Pet užtenka pasižiūrėti šio forumo temas ir pamatysite, kad žmonės vargsta. „Nėra garso“. „Nebeveikia touchpad“. Ir t.t. ir pan.

Sakiau jau, kad nesu nusistačiusi prieš Apple, tiesiog man jų kainos atrodo juokingos kaip kompiuteriui su mažais "skaičiukais" smile.gif

Na, kaip taisyklė Apple negamina kompų su „mažais skaičiukais“. Aišku, yra išimčių, bet bendra tendencija yra ta, kad Apple kompai yra prie galingesnių.
Atsakyti
prie galingesniu? tai kad ne - o prie brangesniu - tai taip smile.gif
Atsakyti
Turiu HP jau beveik metus. Pirkau su LED ekranu, 500GB atmintim, galinga vaizdo plokšte ir visom įmanomom jungtim ax.gif Mokėjau daug, nes pirkau su programom. Esu labai patenkinta. Mano kompas automatiškai kas dvi savaites susisiekia per netą su HP serveriu, kuris patikrina maniškio loptopo būklę ir pasiūlo nemokamai reinstaliuoti arba instaliuoti naujas programas . Visuomet parašo, kuri yra svarbi, kuri nelabai. Tu gali rinktis. Buvo tokia istoriija. Mano loptopas ėmė kvailioti patį pirmą mėnesį ir nebejungė pelės, tiesiog nerasdavo programos. Kai pasidomėjau, tai dažna HP problema. Po savaitės prisijungė prie serverio ir parašė, jog yra gedimas pelės programoje. Pasidomėjo ar pakeisti. Aš sutikau ir pelė ėmė kuo puikiausiai veikti.
Šiaip loptopą naudoju kaip teliką ( super rodo), kaip foto, kaip biblioteką ( skaitau knygas ( akys nepavargsta visiškai), kaip muzikinį centrą ir aišku netas bigsmile.gif , dar darbui, bet aš dirbu tik su offiso programa. Dėl žaidimų, tai galiu pasakyti, kad W7 jų yra labai mažai, o ir tie brangiai kainuoja, jeigu perki. Žymiai didesnis pasirinkimas XP bei Vista, o W7 atsisiųsti žaidimai ir su demonu neveikia... bet gal aš kažką ne taip darau g.gif
Tai aš už HP. Tikrai dar nenusivyliau. Na bet ateitis parodys.
Atsakyti
hmm, HP tikrai nėra geri ... o dėl žaidimų, tai jų pilna dėl Windows 7, taigi dar viena neteisinga mintis. Kitas dalykas, jei jūsų kompiuteris yra per silpnas ir naujausių žaidimas tiesiog "nepaveža".

P.S. labai smalsu paliko, kokia ta galinga vaizdo plokštė? smile.gif
Atsakyti
Tai kad aš torentinius žaidimus turėjau omenyje. W7 strateginių tikrai mažai. Šaudo gaudo aš nemėgstu ax.gif O šiaip kompas tikrai pasileidžia ir super veikia, jeigu žaidimas neparsisiųstas. Aš galvoju, kad su demonu tikriausiai nemoku tvarkytis. Dabar nauja versija atsirado, tai pabandysiu. Gal pasiseks ax.gif
Dėl vaizdo plokštės, tai tiksliai galėčiau parašyti atėjus namo ir suradus popierius. Juk jau beveik metai praėjo, o pati neatsimenu blush2.gif Aišku, jeigu aš juos rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(http @ 2010 08 27, 09:48)
Tai kad aš torentinius žaidimus turėjau omenyje. W7 strateginių tikrai mažai. Šaudo gaudo aš nemėgstu ax.gif  O šiaip kompas tikrai pasileidžia ir super veikia, jeigu žaidimas neparsisiųstas. Aš galvoju, kad su demonu tikriausiai nemoku tvarkytis. Dabar nauja versija atsirado, tai pabandysiu. Gal pasiseks ax.gif
Dėl vaizdo plokštės, tai tiksliai galėčiau parašyti atėjus namo ir suradus popierius. Juk jau beveik metai praėjo, o pati neatsimenu blush2.gif Aišku, jeigu aš juos rasiu g.gif

strateginiai žaidimai http://www.gamefaqs.com/pc/list-45

prie ko čia popieriai? lotuliukas.gif pasižiūrite per kompiuterio "properties" arba run>dxdiag>display smile.gif
Atsakyti
ups, durnė aš durnė lotuliukas.gif Oras čia mane veikia lotuliukas.gif
Aš tiesiog paprastas kompo vartotojas ir išsakiau būtent savo nuomone apie HP 4u.gif Niekada neprilygsiu profesionalams, bet pagalvojau, kad mano pasakojimas apie HP, kam nors padės apsispręsti 4u.gif
Ačiukas už nuorodą 4u.gif Paieškosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo http: 27 rugpjūčio 2010 - 10:39
o kaip toks variantas žmogui, kuriam kompiuterio internetui, offise programom i gal kada kokio filmo pažiūrėjimui:

http://www.kilobaita...l...9&ID=338820

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2010 08 27, 13:10)
o kaip toks variantas žmogui, kuriam kompiuterio internetui, offise programom i gal kada kokio filmo pažiūrėjimui:

http://www.kilobaita...l...9&ID=338820

blush2.gif

Netui, ofisui ir filmams uztenka ir perpus pigesnio.
Atsakyti