Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 06 30, 18:02)
Kokia įdomi. Labai gražu  thumbup.gif

QUOTE(rasa32 @ 2010 06 30, 18:38)
Nu laaabai grazu  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

dekui wink.gif
patingejau nerti,tai su masina greiciau numezgiau visa "kuna" smile.gif tik visokie idomumai man smagiai neriasi,o lygiai,paprastai nerti nemegstu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2010 06 30, 14:43)
Nėriau draugei skarą iš "bobulės kvadratukų". Gražiai atrodė ir lengva nerti, tai dar ir nertinį sau nusikabliavau:

grazu bigsmile.gif tik jauciu kiek daug siulgaliu kavoti reikejo doh.gif as svajoju irgi apie kazka tokio margo sau,bet nzn kada pribresiu...
saunuole,kad nepatingejai siulus sunaikinti tokiu budu 4u.gif
Atsakyti
panelė Prym, graziai suderintos spalvytes 4u.gif ir dar uz kantrybe tuos kvadratelius sujungti labai giriu 4u.gif

Olaiva, Jusu variantas man net grazesnis nei originalas wub.gif ir spalva kokia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliu-sultys: 30 birželio 2010 - 23:17
QUOTE(obuoliu-sultys @ 2010 06 30, 23:17)
panelė Prym, graziai suderintos spalvytes 4u.gif  ir dar uz kantrybe tuos kvadratelius sujungti labai giriu 4u.gif

Olaiva, Jusu variantas man net grazesnis nei originalas wub.gif ir spalva kokia wub.gif

ne mūsų,o mano smile.gif
o spalva tai dangiška,viliojanti rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal kur Vilniuje uzmatet labai storu mezgimo siulu? Mazdaug tokiu http://www.auksarank...productID=45963 . Reikia skubiai ir geriausia butu rudos arba rudos maisytos su smeline spalvu. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 30, 14:58)
tik ka isdziuvusi bliuskele smile.gif 3 summeriai mirksiukas.gif

Originalas nė iš tolo neprilygsta thumbup.gif

QUOTE(Olaiva @ 2010 06 30, 21:37)
grazu bigsmile.gif tik jauciu kiek daug siulgaliu kavoti reikejo doh.gif as svajoju irgi apie kazka tokio margo sau,bet nzn kada pribresiu...
saunuole,kad nepatingejai siulus sunaikinti tokiu budu 4u.gif

Likučiams dorot ypač tinka. Labai seniai norėjau iš tų kvadračiukų kažką panerti, o siūlgalių tai buvo, ilgai kankinausi doh.gif

QUOTE(obuoliu-sultys @ 2010 06 30, 23:17)
panelė Prym, graziai suderintos spalvytes 4u.gif  ir dar uz kantrybe tuos kvadratelius sujungti labai giriu 4u.gif

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
panele Prym, nertinukas- nuostabiai dailus splaviškai smile.gif thumbup.gif
Tačiau skarelė man nepriimtina- per marga ir siūlai per stori atrodo. Bet dėl skonio nesiginčijama, sakoma. 4u.gif

Olaivos nertinuką+mezginuką taip ir norisi apsivilkt tokią karštą dieną biggrin.gif
Atsakyti
Auksarankes jus, nuostabus darbeliai....gaila, kad man dailiai nesigauna- viena akis didele, kita maza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Coliuke- @ 2010 07 07, 16:48)
Auksarankes jus, nuostabus darbeliai....gaila, kad man dailiai nesigauna- viena akis didele, kita maza biggrin.gif

manau, kad tai laiko klausimas - įgus ranka ir akys guls vienodai wink.gif pradėti reiktų nuo paprastesnių - šaliko, vaikiškų - darbelių, ir pavyks 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite lobynuose schemą:
user posted image

Palaidinukių schemų temoje yra, bet maža, nieko neįžiūriu verysad.gif
O gal kartais osinkoje kas nors ją mezgė?
Atsakyti
labai matyta lens.gif kartais ne praeitų metų Sandros modelis?
Atsakyti
user posted image
user posted image

va.

iš čia
http://club.osinka.r...8641?&start=600

QUOTE("elena59")
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
clap.gif Milijoną kartų ačiu notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 07 liepos 2010 - 19:20