Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Turiu tik toki aprasyma..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2010 06 10, 20:58)
Turiu tik toki aprasyma..
user posted image

labai aciu man ir buvo svarbiausia kaip kelnaites nert 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės noriu patarimo, labai labai noriu tokio megstuko, bet va galvoju kaip reik megst, kad gražiai apvaliai gautusi, gal patarsit, ir padėsit man.... Va megstukas:
user posted image
Atsakyti
Mergaites, prasau patarimo 4u.gif Visos cia esat kurybingos ir ismanancios, tai praverstu jusu nuomone mirksiukas.gif

Turiu (dabar jau galiu sakyti, kad turejau) ilgai nesiota bet nenunesiota man labai miela mezgimo masina megzta ilga megztuka su uztrauktuku (toki vasarini puspaltuka). Dar vakar pries skalbdama pasidziaugiau, koks jis man mielas ir... po skalbimo susitrauke is ilgio unsure.gif . Dabar trumpos rankoves ir pats trumpokas doh.gif . Gal patartumet kazka grazaus, kaip man ji pataisyti. Galiu paprasciausiai primegzti graziu rastu rankoves ir apacia, bet gal jus kazkoki modeliuka esat pastebejusios ar minciu turit ax.gif Pats jis toks be ypatingo rasto.

Megzti, nerti moku, kurybingumo turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 15 birželio 2010 - 13:53
Sveikutės atėjau pasirodyti su nertu sijonuku. Nėriau savo kolegei:

originalas:
user posted image

Manasis:
user posted image
Atsakyti
zavin, džiaugsis jūsų kolegė. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. O juosmuo megztas virbalais? blush2.gif
Atsakyti
Ačiu stewe, nėriau be užmetimo žemu stulpeliu
Atsakyti
QUOTE(Gintarinė mama @ 2010 06 15, 10:43)
Sveikos mergytės noriu patarimo, labai labai noriu tokio megstuko, bet va galvoju kaip reik megst, kad gražiai apvaliai gautusi, gal patarsit, ir padėsit man....  Va megstukas:
user posted image

Turiu panašaus megztinuko aprašymą rusiškai. Jei parašytumėt į až savo el.paštą, galėčiau persiųsti 4u.gif
Atsakyti
Nėriau draugei skarą iš "bobulės kvadratukų". Gražiai atrodė ir lengva nerti, tai dar ir nertinį sau nusikabliavau:
user posted image
Papildyta:
Štai ta skara:
user posted image

"Du viename" variantas, skaros ir šaliko kombinacija. Dovana draugei ax.gif
Atsakyti
tik ka isdziuvusi bliuskele smile.gif 3 summeriai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

originalas: