Turiu tik toki aprasyma..
QUOTE(Bagyyra @ 2010 06 10, 20:58)
labai aciu man ir buvo svarbiausia kaip kelnaites nert
Mergaites, prasau patarimo Visos cia esat kurybingos ir ismanancios, tai praverstu jusu nuomone
Turiu (dabar jau galiu sakyti, kad turejau) ilgai nesiota bet nenunesiota man labai miela mezgimo masina megzta ilga megztuka su uztrauktuku (toki vasarini puspaltuka). Dar vakar pries skalbdama pasidziaugiau, koks jis man mielas ir... po skalbimo susitrauke is ilgio . Dabar trumpos rankoves ir pats trumpokas . Gal patartumet kazka grazaus, kaip man ji pataisyti. Galiu paprasciausiai primegzti graziu rastu rankoves ir apacia, bet gal jus kazkoki modeliuka esat pastebejusios ar minciu turit Pats jis toks be ypatingo rasto.
Megzti, nerti moku, kurybingumo turiu
Turiu (dabar jau galiu sakyti, kad turejau) ilgai nesiota bet nenunesiota man labai miela mezgimo masina megzta ilga megztuka su uztrauktuku (toki vasarini puspaltuka). Dar vakar pries skalbdama pasidziaugiau, koks jis man mielas ir... po skalbimo susitrauke is ilgio . Dabar trumpos rankoves ir pats trumpokas . Gal patartumet kazka grazaus, kaip man ji pataisyti. Galiu paprasciausiai primegzti graziu rastu rankoves ir apacia, bet gal jus kazkoki modeliuka esat pastebejusios ar minciu turit Pats jis toks be ypatingo rasto.
Megzti, nerti moku, kurybingumo turiu
zavin, džiaugsis jūsų kolegė. . O juosmuo megztas virbalais?
Ačiu stewe, nėriau be užmetimo žemu stulpeliu
QUOTE(Gintarinė mama @ 2010 06 15, 10:43)
Sveikos mergytės noriu patarimo, labai labai noriu tokio megstuko, bet va galvoju kaip reik megst, kad gražiai apvaliai gautusi, gal patarsit, ir padėsit man.... Va megstukas:
Turiu panašaus megztinuko aprašymą rusiškai. Jei parašytumėt į až savo el.paštą, galėčiau persiųsti
tik ka isdziuvusi bliuskele 3 summeriai
originalas:
originalas:
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 30, 15:58)
Kokia įdomi. Labai gražu
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 30, 15:58)
Nu laaabai grazu