Capricorn,Ligvita ačiū jums labai
reike skubios pagalbos gal kuri matet sios sukneles lietuviska arba rusiska aprasyma
QUOTE(Januse @ 2010 05 21, 14:57)
reike skubios pagalbos gal kuri matet sios sukneles lietuviska arba rusiska aprasyma
tai gi cia viskas tobulai matosi;)
QUOTE(zavin @ 2010 05 23, 18:08)
Sveikos merginos. Na nebuvau jau mėnuo sm ir kiek grožių pamačiau , tai nevardinsiu jūsų po vieną o sakysiu visoms jus šaunuolės kad mokate tokius gražius kurti. Aš taip pat atsinešiau pirma sau nertą suknelę kur jau ir vestuvėse spėjau sudalyvauti su ja
wow super buvai tikrai isskirtine per veselia manau
QUOTE(Januse @ 2010 05 21, 16:57)
Jei dar reikia, tai rusiška susanna 2008-06
Gal kuri turite šio megztuko raštą. Kažkur buvo , bet neberandu. Ačiū/
QUOTE(Moksliukė @ 2010 05 25, 14:38)
Gal kuri turite šio megztuko raštą. Kažkur buvo , bet neberandu. Ačiū/
Čia
Jūreiviška palaidinė
Sveikos, mielos auksarankes
ieskau pagalbos: gal galetumete patarti, kokiu rastu (neypatingai sudetingu) butu galima nusimegzti megztini-suknele (na siek tiek virs keliu) is storu siulu? Konkreciu atveju is GIPSY... O jei dar kokia ideja mesteltumete, isvis pasaka butu...
jau 3 kartus bandziau nusimegzti ir vis teko isardyt, nes kaip kokie sarvai gaunasi
nevilty esu gilioj
ieskau pagalbos: gal galetumete patarti, kokiu rastu (neypatingai sudetingu) butu galima nusimegzti megztini-suknele (na siek tiek virs keliu) is storu siulu? Konkreciu atveju is GIPSY... O jei dar kokia ideja mesteltumete, isvis pasaka butu...
jau 3 kartus bandziau nusimegzti ir vis teko isardyt, nes kaip kokie sarvai gaunasi
nevilty esu gilioj
QUOTE(vvioletta55 @ 2010 05 25, 18:40)
Sveikos, mielos auksarankes
nevilty esu gilioj
nevilty esu gilioj
QUOTE(vvioletta55 @ 2010 05 25, 18:40)
Tai gal per plonais virbalais mezgi