Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Capricorn,Ligvita ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti
reike skubios pagalbos gal kuri matet sios sukneles lietuviska arba rusiska aprasyma
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 05 21, 14:57)
reike skubios pagalbos gal kuri matet sios sukneles lietuviska arba rusiska aprasyma

tai gi cia viskas tobulai matosi;)
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif Na nebuvau jau mėnuo sm ir kiek grožių pamačiau blink.gif , tai nevardinsiu jūsų po vieną o sakysiu visoms jus šaunuolės kad mokate tokius gražius kurti. Aš taip pat atsinešiau pirma sau nertą suknelę kur jau ir vestuvėse spėjau sudalyvauti su ja blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2010 05 23, 18:08)
Sveikos merginos. 4u.gif  Na nebuvau jau mėnuo sm ir kiek grožių pamačiau blink.gif , tai nevardinsiu jūsų po vieną o sakysiu visoms jus šaunuolės kad mokate  tokius gražius kurti. Aš taip pat atsinešiau pirma sau nertą suknelę kur jau ir vestuvėse spėjau sudalyvauti su ja  blush2.gif

wow super thumbup.gif buvai tikrai isskirtine per veselia manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 05 21, 16:57)

Jei dar reikia, tai rusiška susanna 2008-06
Atsakyti
vat koks grooožis o numegzt nemoku. kažkaip reikia pakraščius apdoroti su tomis "paleistomis" akimis?
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Gal kuri turite šio megztuko raštą. Kažkur buvo , bet neberandu. Ačiū/
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2010 05 25, 14:38)
Gal kuri turite šio megztuko raštą. Kažkur buvo , bet neberandu. Ačiū/

Čia

Jūreiviška palaidinė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mielos auksarankes 4u.gif
ieskau pagalbos: gal galetumete patarti, kokiu rastu (neypatingai sudetingu) butu galima nusimegzti megztini-suknele (na siek tiek virs keliu) is storu siulu? Konkreciu atveju is GIPSY... O jei dar kokia ideja mesteltumete, isvis pasaka butu... ax.gif
jau 3 kartus bandziau nusimegzti ir vis teko isardyt, nes kaip kokie sarvai gaunasi g.gif
nevilty esu gilioj
help.gif cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vvioletta55 @ 2010 05 25, 18:40)
Sveikos, mielos auksarankes  4u.gif
ieskau pagalbos: gal galetumete patarti, kokiu rastu (neypatingai sudetingu) butu galima nusimegzti megztini-suknele (na siek tiek virs keliu) is storu siulu? Konkreciu atveju is GIPSY... O jei dar kokia ideja mesteltumete, isvis pasaka butu... ax.gif
jau 3 kartus bandziau nusimegzti ir vis teko isardyt, nes kaip kokie sarvai gaunasi  g.gif 
nevilty esu gilioj 
help.gif  cray.gif  cry.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvioletta55 @ 2010 05 25, 18:40)
, nes kaip kokie sarvai gaunasi  g.gif 
nevilty esu gilioj 
help.gif  cray.gif  cry.gif

Tai gal per plonais virbalais mezgi g.gif
Atsakyti