Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(vilbur @ 2010 12 24, 00:14)
Sveikos merginos. Prašau jūsų pagalbos, nuo ko pradėti megzti tokį megztinį? Ačiū kas pagelbės  4u.gif

user posted image

Šitas tau Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 12 23, 23:14)
Sveikos merginos. Prašau jūsų pagalbos, nuo ko pradėti megzti tokį megztinį? Ačiū kas pagelbės  4u.gif

prašom, visa rusiška tema - įstrižai megztų
Atsakyti
Sveikos merginos
Gal kuri esat užmačiusi kažkokio panašaus kardigano schemutę
user posted image

Domina pats mezgimo principas
Pasidalinkit prašom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 26 gruodžio 2010 - 19:55
QUOTE(Karusia @ 2010 12 24, 10:46)
prašom, visa rusiška tema - įstrižai megztų

Labai jums ačiū už pagalbą, einu studijuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 05 25, 16:46)
Čia

Jūreiviška palaidinė ax.gif
user posted image

Kazkaip neatsidaro unsure.gif laaabai noreciau pabandyti toki sedevra nusinarplioti... tik be schemutes vargiai gausis.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 12 26, 21:51)
Sveikos merginos
Gal kuri esat užmačiusi kažkokio panašaus kardigano schemutę
user posted image

Domina pats mezgimo principas
Pasidalinkit prašom 4u.gif

galvoju irgi apie toki megstuka. manau principas panašiai kaip ir paprasto, nugara lygi o priekines dalys platesnes uz įprastas
Atsakyti
QUOTE(son @ 2010 12 27, 19:53)
galvoju irgi apie toki megstuka. manau principas panašiai kaip ir paprasto, nugara lygi o priekines dalys platesnes uz įprastas

Manau kad siose foto labai gerai matosi kaip megzti modeliuka tik cia jis ilgesnis... as pagal ji jau ir siuliukus papirkau bandysiu narpulinti
4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
paprastas,bet ne prastas biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 12 27, 22:47)

man tokie zavu grazu geistina wub.gif ale apvalutems kaip as nilabai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 12 27, 21:47)
user posted image
user posted image

Labai puošniai atrodo wub.gif O koks čia raštelis? Man tai iš tolo lyg muselinis, lyg ir į pynutes panašu g.gif . Gal galima būtų sužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2010 12 27, 18:53)

Aš susiradau maždaug tokią schemutę
user posted image
Nes kiek parduotuvėse apžiūrėjus, lyg į platų šaliką išklotinė panaši. Tik kaip rankoves prikonstruot g.gif Reiks bandyt kažkaip meistravot
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 12 28, 11:41)
Aš susiradau maždaug tokią schemutę
Nes kiek parduotuvėse apžiūrėjus, lyg į platų šaliką išklotinė panaši. Tik kaip rankoves prikonstruot g.gif Reiks bandyt kažkaip meistravot

Manau kad mezgant is apacios i virsu reiketu rankokovyciu ilgi pamegzti atskirai ir vel sujungti i viena mezgini.. nieko naujo cia neisrasi ax.gif
Atsakyti