Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

carnitaster-sauni suknele,su pamusalu bus super... thumbup.gif
zuzana-megztukas- thumbup.gif
Atsakyti
cia sudeti sukneliu ir sijonu modeliukai for free is interneto su angliskais aprasymais. smile.gif
Atsakyti
Suprantu, kad modelis įkyrėjo, bet pažiūrėkit,kokie šaunūs briedžiukai. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 12 20, 15:21)
Suprantu, kad modelis įkyrėjo, bet pažiūrėkit,kokie šaunūs briedžiukai. smile.gif

Uij kad fabrikelis dirba smile.gif kasdien vis po nauja suknute doh.gif taip bent tempai
Atsakyti
[quote=Jollyk,2010 12 20, 10:05]
carnitaster-sauni suknele,su pamusalu bus super... thumbup.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šalia visų grožybių rodau ir aš savąjį darbą. Megztukas moteriškei iš merino pusvilnės ax.gif . Gėlytė nusegama. Laukiu kritikos, pastabų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 21 gruodžio 2010 - 09:40
QUOTE(sauadsa @ 2010 12 21, 10:38)
Šalia visų grožybių rodau ir aš savąjį darbą. Megztukas moteriškei iš merino pusvilnės ax.gif . Gėlytė nusegama. Laukiu kritikos, pastabų blush2.gif
[

Ka cia kritikuoti?galima tik labai girti thumbup.gif ,nes viskas labai kruopsciai ir graziai atlikta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2010 12 21, 09:38)

Labai grazus megztukas. Kaip kruopsciai padaryta! Net nepatiketum, kad rankomis megzta. Saunuole. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 18, 17:50)
suknutė jaunai panelei
user posted image

Seksualu
Atsakyti
stai mano megstukas - paltukas pavasariui, (nuotrauka nevykusi)user posted image
user posted image
ir megstukas

user posted image
Atsakyti
[quote=vitcka,2010 12 22, 21:46]
Seksualu

rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Prašau jūsų pagalbos, nuo ko pradėti megzti tokį megztinį? Ačiū kas pagelbės 4u.gif

user posted image
Atsakyti