Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

o čia mano darbelis blush2.gif

user posted image
[/quote]
Liuks mezginys 4u.gif O jau manekenas su savo leškom tai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 02 gruodžio 2010 - 21:25
QUOTE(lorkutė @ 2010 12 02, 21:24)
Liuks mezginys  4u.gif  O jau manekenas su savo leškom tai  wub.gif  wub.gif

ačiū , niu va kokio populiarumo, moteriškų modelių temoje, susilaukė mūsų pagrandukėlis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
LORKUTE-megztinukas labai grazus ir toks ziemiskas,o modeliukas grazuoliukas,ir taip rimtai puozuoja smile.gif , thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2010 05 15, 18:08)
Mano naujasis kūrinys,dar šiek tiek drėgnas-baisiai nenori džiūti doh.gif Manekienka mano dukriuks 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif

Nerealus grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal galetumete paaiskinti kaip si rastuka ismegsti? smile.gif nes nelabai suprantu rusiskai, tai sunkoka tam ju psl susigaudyti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
netiketai-super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as tokius irgi labai megztu placius megztinius,lyg poncus...man grazu nerealiai,rastas labai puosnus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai grazu ir originalus mezginys!
Gal kas gali paaiskinti ar duoti kokia nuoroda,kaip megzti vat tokias placias plaias "siksnosparnio" rankoves? ax.gif mirksiukas.gif
Is anskto aciu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2010 12 04, 10:48)
LORKUTE-megztinukas labai grazus ir toks ziemiskas,o modeliukas grazuoliukas,ir taip rimtai puozuoja smile.gif , thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

Tai kad šis grožis Vigilytės, nors mielai tokį manekeną pačiupčiau pasidžiaugti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O štai tokie megztukai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Kandi* @ 2010 12 04, 17:59)
Nerealus grozis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
gal galetumete paaiskinti kaip si rastuka ismegsti? smile.gif  nes nelabai suprantu rusiskai, tai sunkoka tam ju psl susigaudyti doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pabandykit pasižiūrėt čia http://www.liveinter.../post141838554/
man rodos labai aiškiai parodyta.Jei vistiek nesigaus tai rašykit amn geriau į až,nes retokai prie kompo pribėgu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 22, 02:29)
Gal kuri turin rasteli sio palto apacios nes kur yra zurnale ten jis blogas
user posted image

Labukas na ir grozius jus cia mezgat saunuoles thumbup.gif
O kur sito grozio rast rasta?
Atsakyti
niunia g.gif jei gerai atsimenu,tai januse sita paltuka mezge...ir panytes jai padejo issisaiskint su rastuku unsure.gif ..pabandyk jai parasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi dukrytei toki buvau numezgus tik kapisona vietoj kaklo mezgiau ax.gif
Atsakyti