gal sio rasto schema kas nors turi
merginos ar pynes megztos liemeneja/megztuki, zmogu stambina ar ne ? (esu stamboka)
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 11, 10:15)
merginos ar pynes megztos liemeneja/megztuki, zmogu stambina ar ne ? (esu stamboka)
vienareikšmio atsakymo ko gero nėra, reikia žiūrėti koks modelis, kurioje vietojė pynės
[quote=Zuzanėlė,2010 11 11, 09:24]
[quote=K_margo,2010 11 08, 19:43]
Zuzanėlė
Sveika,
priekis is vienos detales, paskui per viduri ismezgiau kilpas ir gaunas tas kvarkalas, tik kilpu nepagailek, graziau susiraigalioja. Nu reikia bandyti
Ačiū. Tik nelabai supratau, kaip tas kilpas darei? Ta prasme - išmezgei akis (iš vienos kelias kad garbanotųsi) ir toliau mezgei "kvalboną? Ar atskirai jį numezgei ir prisiuvai? Atleisk, gal už durnus klausimus, bet noriu išsiaiškinti, nes jau senai nužiūrėjus tą megztuką, ir noriu nusimegzt.
[/quote]
išmezgiau akis (iš vienos kelias kad garbanotųsi) ir toliau mezgiau "kvalboną'"
[quote=K_margo,2010 11 08, 19:43]
Zuzanėlė
Sveika,
priekis is vienos detales, paskui per viduri ismezgiau kilpas ir gaunas tas kvarkalas, tik kilpu nepagailek, graziau susiraigalioja. Nu reikia bandyti
Ačiū. Tik nelabai supratau, kaip tas kilpas darei? Ta prasme - išmezgei akis (iš vienos kelias kad garbanotųsi) ir toliau mezgei "kvalboną? Ar atskirai jį numezgei ir prisiuvai? Atleisk, gal už durnus klausimus, bet noriu išsiaiškinti, nes jau senai nužiūrėjus tą megztuką, ir noriu nusimegzt.
[/quote]
išmezgiau akis (iš vienos kelias kad garbanotųsi) ir toliau mezgiau "kvalboną'"
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 11, 11:15)
Siek tiek gali stambint... Reikia konkretu modeli ziuret, nes kaip jau cia ir sake - vienareiksmio atsakymo nera... jeigu visas pynetas rubas - tai tikrai spambins,, bet jeigu viena kokia subtili pyne, manau, kad tikrai reikalo nepablogins
QUOTE(Vigilyte @ 2010 11 11, 08:41)
labai dailūs , nu bet mezgimo tempai
Cia is senu ""zapasu"
QUOTE(netikėtai @ 2010 05 15, 19:08)
sveiki,
neitiketinai grazus gaminys labai tokio noreciau jei nesunku gal turite kokia shemute lietuviu kalba nes nesuprantu nieko toje duotoje nuoradoje buciau labai dekinga
QUOTE(son @ 2010 11 11, 10:08)
Nu man šitas irgi labai gražus. O dar būtų galima , platesnę atnarą numezgus, pasigaminti trumpą suknelę
QUOTE(nuotakaser @ 2010 11 11, 12:31)
sveiki,
neitiketinai grazus gaminys labai tokio noreciau jei nesunku gal turite kokia shemute lietuviu kalba nes nesuprantu nieko toje duotoje nuoradoje buciau labai dekinga
Lietuviškai nieko neturiu-mezgiau iš rusiškos.Galiu pabandyt paaiškint.
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 12, 10:02)
super, aš visada žaviuosiu, kai taip mezgant, tos vietos kur mezgama dviem siūla, nesutraukia