gal kas sio turi bent rastelio schema ?
http://picasaweb.goo...579469086567794
QUOTE(K_margo @ 2010 11 08, 20:43)
Nuostabūs megztukai!
Mane ypač domintų mėlynojo megztuko detalės. Kaip mezgėte šio megztuko apačią? Neįžiūriu, kokios pynės ant rankovių - gal įmestumėte schemą? Ar rankovės platėjančios?
merginos noriu ir as ka sau nusimegzti bet dar iskilo klausimukas kokio modeliuko ieskotis.
esu stamboka, nemazas pilvukas ir klubai
noreciau suzinoti, pavz mezgant tunika.
kas lieknytu arba nestorintu dar labiau ?
gal koki mazdaug pavyzduka, ko jau galeciau pradeti ieskotis
esu stamboka, nemazas pilvukas ir klubai
noreciau suzinoti, pavz mezgant tunika.
kas lieknytu arba nestorintu dar labiau ?
gal koki mazdaug pavyzduka, ko jau galeciau pradeti ieskotis
Mane ypač domintų mėlynojo megztuko detalės. Kaip mezgėte šio megztuko apačią? Neįžiūriu, kokios pynės ant rankovių - gal įmestumėte schemą? Ar rankovės platėjančios?
Kedrė
Apacia mezgama labai paprastai: pirma eile mezgama pastorintu siulu, likusios tokio storio, kaip visas megztukas;
rastalis toks: visos eiles blogom akim.
Pynes rasto schemos nerandu, bet gal tik sitokia:
O rankove kaip ir visada, siek tiek plateja i virsu, bet ji labiau aptempia ranka.
Papildyta:
prasom aprasymas:
ORIGINALAS
O CIA MANO VARIANTAS
Kedrė
Apacia mezgama labai paprastai: pirma eile mezgama pastorintu siulu, likusios tokio storio, kaip visas megztukas;
rastalis toks: visos eiles blogom akim.
Pynes rasto schemos nerandu, bet gal tik sitokia:
O rankove kaip ir visada, siek tiek plateja i virsu, bet ji labiau aptempia ranka.
Papildyta:
QUOTE(Vigilyte @ 2010 11 06, 10:28)
labai dailus , gal galėtum įmesti scemutę pagal kurią megztas šis grožis
prasom aprasymas:
ORIGINALAS
O CIA MANO VARIANTAS
K_MARGO-tavo variantas dar graziau atrodo negu oreginalas ,o is kokiu cia siuliuku mezgei?,labai idomiai atrodo
QUOTE(valentinuke @ 2010 11 09, 20:20)
K_MARGO-tavo variantas dar graziau atrodo negu oreginalas ,o is kokiu cia siuliuku mezgei?,labai idomiai atrodo
Aciu aciu
Siulu pavadinimo ir sudeties nepamenu, bet kazkas panasaus i sitos:
http://www.mezgame.l...roducts_id=38-*
QUOTE(K_margo @ 2010 11 09, 16:38)
Apacia mezgama <...>
Ačiū!
QUOTE(K_margo @ 2010 11 10, 19:44)
Labai gražūs megztukai.
[quote=K_margo,2010 11 08, 19:43]
Zuzanėlė
Sveika,
priekis is vienos detales, paskui per viduri ismezgiau kilpas ir gaunas tas kvarkalas, tik kilpu nepagailek, graziau susiraigalioja. Nu reikia bandyti
Ačiū. Tik nelabai supratau, kaip tas kilpas darei? Ta prasme - išmezgei akis (iš vienos kelias kad garbanotųsi) ir toliau mezgei "kvalboną? Ar atskirai jį numezgei ir prisiuvai? Atleisk, gal už durnus klausimus, bet noriu išsiaiškinti, nes jau senai nužiūrėjus tą megztuką, ir noriu nusimegzt.
Zuzanėlė
Sveika,
priekis is vienos detales, paskui per viduri ismezgiau kilpas ir gaunas tas kvarkalas, tik kilpu nepagailek, graziau susiraigalioja. Nu reikia bandyti
Ačiū. Tik nelabai supratau, kaip tas kilpas darei? Ta prasme - išmezgei akis (iš vienos kelias kad garbanotųsi) ir toliau mezgei "kvalboną? Ar atskirai jį numezgei ir prisiuvai? Atleisk, gal už durnus klausimus, bet noriu išsiaiškinti, nes jau senai nužiūrėjus tą megztuką, ir noriu nusimegzt.