Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(naiste777 @ 2010 11 07, 12:35)
Labai paprasta. Surinkau akis aplink iškirptę ant virbalų su valu ir viskas. Ir mezgi į viršų kiek nori. Paskui nuleidau su adata, kad kraštelis tamprus būtų.

O akių pridėti daugiau nereikia ?
Ir megzti tik geromis akimis ? Tikrai labai gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2010 11 07, 17:44)
O akių pridėti daugiau nereikia ?
  Ir megzti tik geromis akimis ? Tikrai labai gražiai atrodo  4u.gif

Nepridėjau daugiau akių ir mezgiau vien gerom. Kitą kartą daryčiau didesnę iškirptę. Čia turėjo gautis kaip gobtuvas, niu ir gavosi, bet toks "apteškė" ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kuri turite 2006 mezginiu pasaulis numerį. Iš SM nusižiūrėjau (buvo nuoroda į public.foto su tuo leidiniu) iš to numerio rusvą megztuką ir sidabrinę palaidinę, deja išsisaugojau tik jų schemutes be pavyzdžio. Gal kuri pagelbėtumėt? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuciu @ 2010 11 07, 18:36)
Sveikos merginos. Gal kuri turite 2006 mezginiu pasaulis numerį. Iš SM nusižiūrėjau (buvo nuoroda į public.foto su tuo leidiniu) iš to numerio rusvą megztuką ir sidabrinę palaidinę, deja išsisaugojau tik jų schemutes be pavyzdžio. Gal kuri pagelbėtumėt? sad.gif

šitas? http://www.rukodelka..._pasaulis-1.htm
Atsakyti
Radau "Moteriskuose megztukuose",man labai reikalinga modeli.Bet ten labai blogai matosi aprasymas,o ten tema be komentaru ir kaip dabar "sumedzioti" ta megztuka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 11 08, 14:14)
Radau "Moteriskuose megztukuose",man labai reikalinga modeli.Bet ten labai blogai matosi aprasymas,o ten tema be komentaru ir kaip dabar "sumedzioti" ta megztuka. g.gif

Čia parodyk 4u.gif
Atsakyti
Taigi va bedele,nemoku is ten perkelti i cia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 11 08, 19:37)
Taigi va bedele,nemoku is ten perkelti i cia. blush2.gif

Pacituokit žinutę ten, o atsakykit čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 03 17, 16:43)

Papildyta:
Naiste777,labai dekui uz paaiskinima,pavyko.Norejau paklausti kaip nusimegzti toki megztuka,nebutinai tokiu rasteliu.Man domina pati mezgimo forma. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 10 27, 20:37)

ir mane domina sitas dalykas g.gif
Atsakyti
Zuzanėlė
Sveika,
priekis is vienos detales, paskui per viduri ismezgiau kilpas ir gaunas tas kvarkalas, tik kilpu nepagailek, graziau susiraigalioja. Nu reikia bandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vigilyte @ 2010 11 06, 10:28)
labai dailus 4u.gif , gal galėtum įmesti scemutę pagal kurią megztas šis grožis ax.gif

Paieskosiu zurnaliuka is kurio mezgiau, teks biskuti palaukti:)
Papildyta:
Pora modeliuku is mocheros

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 08 lapkričio 2010 - 19:36
kmargo, nuostabūs megztukai thumbup.gif Aš tai mirštu dėl kiauraraštinių rankovių thumbup.gif
Atsakyti