Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Sandriene123 @ 2010 11 06, 11:05)

ačiū, net nepatogu pasidarė blush2.gif , tik ką pati suradau būtent šitą schemą ir iš tos laimės, kad radau tokį šaunų dalyką įmečiau į "megztinių schemas", nu labai man patiko ši idėja, įtariau, kad ir K_margo darbelis darytas remiantis šiuo modeliu, bet sakiau gal dar kas gudresanio bus blush2.gif , žodžiu ačiū už operatyvumą ir geranoriškumą 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniai darbeliai smile.gif

sijonukas, gal nelabai matosi, bet per dešinę lešįką ei na kiauraraštis blush2.gif

user posted image

user posted image

o čia su anksčiau numegztu megztiniu, netyčia gavosi kaip komplektukas, ko aš čia ant tos violetinės spalvos pasinešiau g.gif

user posted image

trumpas raudonas megztinukas

user posted image

na ir apsirengus ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kokios puikios naujovės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 11 06, 15:14)
Paskutiniai darbeliai  smile.gif

Darbeliai puikus bigsmile.gif

ale tas padariukas ant sienos sudomino ne ka maziau biggrin.gif kas ten tokis, ir kuo jis gyvena?
Atsakyti
Vigilyte- kokie šaunūs mezginukai...
K_margo- megztinis- kiekvienos spintoj nepamaišytų toks megztinis.
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 11 06, 21:27)
Darbeliai puikus  bigsmile.gif

ale tas padariukas ant sienos sudomino ne ka maziau  biggrin.gif kas ten tokis, ir kuo jis gyvena?

aciu aciu 4u.gif

dekoras tas padariukas, vyras sufantazavo nupaisyti, smagiausia, kai musu pagrandukas bando ji nukrapstyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 11 06, 15:14)
Paskutiniai darbeliai  smile.gif

sijonukas, gal nelabai matosi, bet per dešinę lešįką ei na kiauraraštis blush2.gif

user posted image

user posted image

o čia su anksčiau numegztu megztiniu, netyčia gavosi kaip komplektukas, ko aš čia ant tos violetinės spalvos pasinešiau  g.gif

user posted image

trumpas raudonas megztinukas

user posted image

na ir apsirengus ax.gif

user posted image

Ir labai gražiai apsirengus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naujas mano mezginėlis.Tik merginutei mano kiek didokas,tai vaizdas ne visai teisingas ax.gif
user posted image
user posted image
Ir nugarytė
user posted image

Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 05, 15:26)
user posted image

Mergaitės, kaip numegzt tokią apykaklę ? blush2.gif Suknia būsimai marčiai beveik baigta, o nori tokios apykaklės. Niekur nerandu aprašymo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2010 11 07, 11:51)
Mergaitės, kaip numegzt tokią apykaklę ? blush2.gif Suknia būsimai marčiai beveik baigta, o nori tokios apykaklės. Niekur nerandu aprašymo.  blush2.gif

Labai paprasta. Surinkau akis aplink iškirptę ant virbalų su valu ir viskas. Ir mezgi į viršų kiek nori. Paskui nuleidau su adata, kad kraštelis tamprus būtų.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 07, 11:35)
Labai paprasta. Surinkau akis aplink iškirptę ant virbalų su valu ir viskas. Ir mezgi į viršų kiek nori. Paskui nuleidau su adata, kad kraštelis tamprus būtų.

O aš truputį kitaip darau-iš kito galo smile.gif Susiskaičiuosu kiek akių reikia,mezgu virbalais su valu norimo ilgio ir paskui prikitliuoji (prisiuvu),tada kraštelis būna ir gražus ir tamprus
Atsakyti
Dėkui user posted image user posted image user posted image. Bandysim.
Atsakyti