Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(renataru @ 2010 10 28, 09:58)
sveiki,
gal galėtumėt parašyt kaip megzti, esu naujokė todėl dar sunkiai gaudausi sad.gif

pradedi nuo apačios - pagal schemą. mezgant aukštyn, ten kur tušti tarpai - nekreipi į juos dėmesio. tiesiog žiūri į schemą. aukštį, plotį - pagal save, tarkime - ilgas kaklas, mezgi ilgiau, trumpas - apykaklė trumpesnė. Jei mezgi plonais siūlais - motyvų bus daugiau... jezzz, kaip nemoku aiškinti tokių dalykų doh.gif o dalykas labai praktiškas, ypač vaikams.
Atsakyti
Ką tik pabaigiau tokią suknutę
user posted image
Atsakyti
Oi, kaip gražu. Dėl tokių dalykų norėčiau mezgimo mašiną turėt. Į dieną po suknelę gali nusimegzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivele69 @ 2010 10 28, 11:03)
Merginos, gal kas turit kokio modeliuko kimono rankovėmis schemutę ar aprašymą- labai noriu numegzti, bet kažkaip nedrąsu  ...... unsure.gif

sunku isivaizduot, ko tiksliai norite, turiu keleta modeliu, kur pradedama megzti nuo rankoves, o turint norima ilgi, dadedamos akys, jau paciam megztukui. nesu taip bandzius g.gif , man kazkaip lengviau atrodo, kai mezgiau savo tunika-is dvieju daliu(priekio, nugaros)pradejau nuo apacios, o likus 10 eiliu iki kimono rankovyciu(aisku, kokio plocio jus noresit ju) gerojoj pusej sonuose pridejau po 1 aki 5 kartus, taip mezginys is viso paplatejo 10 akiu. po to is sonu dadejau tiek akiu, kiek norite rankovyciu ilgio (pas mane neilgos, tai dadejau kiekvienai rankovytei po 25).taip mezginys praplatejo dar +50 akiu, ir vel mezgate i auksti(isimant iskirpte, jei jos norite ir pan.)kai jau pakanka rankovyciu plocio, reiktu uzbaiginet mezgini. nusimezgusi antra dali, sujungiau rankovytes nuleidziant akis su adata(o nenuleidziant su virbalais).brezinukas butu kaip cia arba kaip pries tai esancio paltuko.
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 28, 11:49)

vajej kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif ,tuoj susigundysiu ieškot kur pas tėvus įkišta mezgimo mašina. doh.gif Bet dar išmokt ja naudotis reiktų.
Atsakyti
Megztukas dovana sesei. Šiandien kaip tik jos gimtadienis
user posted imageuser posted image
Nuotraukos Manto Zinkevičiaus
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 10 28, 11:13)
pradedi nuo apačios - pagal schemą. mezgant aukštyn, ten kur tušti tarpai - nekreipi į juos dėmesio. tiesiog žiūri į schemą. aukštį, plotį - pagal save, tarkime - ilgas kaklas, mezgi ilgiau, trumpas - apykaklė trumpesnė. Jei mezgi plonais siūlais - motyvų bus daugiau... jezzz, kaip nemoku aiškinti tokių dalykų doh.gif o dalykas labai praktiškas, ypač vaikams.

o gal galit pakomentuot raštą?
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 28, 11:49)
user posted image

ne, cia jau paskutinis lasas...nerealu...man labai patinka tokie mezginiai... Zinau, kad prasau labai daug, bet gal galetum zuzana man i az parasyti paprasta suprantama kalba kaip megzti su masina spalvotai.. Kiek zinau, tavo irgi silver... nors pacius pirmus zingsnius, o po to as jau pati bandysiu...
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 10 28, 14:27)
Megztukas dovana sesei. Šiandien kaip tik jos gimtadienis

labai grazhi dovana wub.gif wub.gif wub.gif norechiau tokios thumbup.gif
Atsakyti
Labai jau gražus megztukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 09 22, 17:31)
Prasom  mirksiukas.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Labas rytas merginos. Gal galit padėti. Pradėjau megzti šią liemenę. Viskas lyg ir aišku, tik nesuprantu kaip uždėti papildomas akis "krestoobraznim obrazom". Gal galit kuri paaiškinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2010 10 28, 14:28)
sunku isivaizduot, ko tiksliai norite, turiu keleta modeliu, kur pradedama megzti nuo rankoves, o turint norima ilgi, dadedamos akys, jau paciam megztukui. nesu taip bandzius g.gif , man kazkaip lengviau atrodo, kai mezgiau savo tunika-is dvieju daliu(priekio, nugaros)pradejau nuo apacios, o  likus 10 eiliu iki kimono rankovyciu(aisku, kokio plocio jus noresit ju) gerojoj pusej sonuose pridejau po 1 aki 5 kartus, taip mezginys is viso paplatejo 10 akiu. po to is sonu dadejau tiek akiu, kiek norite rankovyciu ilgio (pas mane neilgos, tai dadejau kiekvienai rankovytei po 25).taip mezginys praplatejo dar +50 akiu, ir vel mezgate i auksti(isimant iskirpte, jei jos norite ir pan.)kai jau pakanka rankovyciu plocio, reiktu uzbaiginet mezgini. nusimezgusi antra dali, sujungiau rankovytes nuleidziant akis su adata(o nenuleidziant su virbalais).brezinukas butu kaip cia arba kaip pries tai esancio paltuko.

Ačiukas, esmę kaip ir suprantu, bet siūlas plonas, pereinančių spalvų, kaip ir horizontalios linijos spalviškai gaunasi- todėl ir veliuosi- kad viskas simetriškai gautųsi schmoll.gif
Atsakyti