Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(savitre @ 2010 05 05, 20:31)
tas maztinukas tokiu rašku mezgamas bet pvz priekyje yra iki vidurio i viena pusę sumezgamos akys nuo vidurio i kita pusę tada nesigauna skersavimas, ir tokkiu būdu daromos visos detalės

dekui uz pastebejimus, galvojau ir as, kad turetu vidurine akis sutvarkyt ta mezgini. Bet ar nesigaus labai ilgai nutyses susidares kampas( ties viduriu)
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2010 05 05, 21:44)
dekui uz pastebejimus, galvojau ir as, kad turetu vidurine akis sutvarkyt ta mezgini. Bet ar nesigaus labai ilgai nutyses susidares kampas( ties viduriu)

arba turi daryti kitu raštu pvz viena i viena pusę sumegzti kita i kita pusę tada gausis lygus nebus kampo bet raštas bus kitas rolleyes.gif
Atsakyti
Na tai laukiam vėsesnių orų hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2010 05 10, 20:55)
Na tai laukiam vėsesnių orų  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Laukiam laukiam... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Baikit, geriau saulyte saukimes, brrr kaip atsibodo ta dargana
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2010 05 11, 19:14)
Baikit, geriau saulyte saukimes, brrr kaip atsibodo ta dargana
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Gražu... Gal raščiukas yra?
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2010 05 12, 11:26)
Gražu... Gal raščiukas yra?

Dar tik svajonese, pati ieskau rasto rolleyes.gif
Atsakyti
Mano naujasis kūrinys,dar šiek tiek drėgnas-baisiai nenori džiūti doh.gif Manekienka mano dukriuks 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2010 05 15, 18:08)
Mano naujasis kūrinys,dar šiek tiek drėgnas-baisiai nenori džiūti doh.gif Manekienka mano dukriuks 4u.gif

4u.gif

Koks įdomus ir gražus kūrinukas 4u.gif
Atsakyti
netikėtai, nerealiai gražu wub.gif wub.gif O gal būtų galima schemą kokią ar aprašymą ax.gif
Atsakyti
Ačiū Siguciuks,naiste777 4u.gif
Va čia visa tema http://club.osinka.r...-66304?&start=0
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2010 05 15, 17:08)

Oi koks įdomus raštas. Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti