Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2010 09 25, 16:41)
Sveikos, mezgejeles,as su pagalbos prasymu. Labai noriu sio megztuko, bet is schemos,va cia, 
http://images9.fotki...7655117/11b.jpg nieko nesuprantu  verysad.gif 
Kaip cia isvis reikia pradeti neisivaizduoju. Gal nuo to viduriuko kur ratukas? Ir pagal schemute ka virsuje tie suvinguriuoti zenklai  bei rombukai reiskia g.gif
Aciu jei kas pades smile.gif

QUOTE(Mil@na @ 2010 09 26, 14:40)
Tikrai žinau, kad yra mergaičių, mezgusių šią grožybę-ir aš būčiau dėkinga, jei kuri detaliau paaiškintų. Ačiū  4u.gif

esu mezgusi dvi tokias liemenes ax.gif
tikrai taip pradet reikia nuo viduriuko ir megzt servetele. Pradzioj ant 5 virbalu, veliau ant virbalu su valu . Tik as ne pagal sia schemute mezgiau, o pagal aprasa is lietuviskos megztu serveteliu knygutes blush2.gif
mezgiau is plonu siulu, tai man servetele gavosi maza mano pilvui lotuliukas.gif Tai toliau mezgiau lygiuoju mezgimu , keturiose vietose ( kampuose) ismegzdama uzdejimas geroji uzdejimas. Kas reiksia, kad papildomai uzedamos 8 akys. ir taip kas antra eilute, kol gaunasi norimo dydzio keturkampis . Tada sonus nuleidziu . ir toliau mezgu kaklo nuleidima, bei pecius. Apacia lieka nemezgama ant valo. Numezgus nugara apacia surenkama ir prijungiama prie priekio apacios, mezgami stulpeliai ( atnara) . susiuvus sonines siules, surenkamos akys rankoytems ir mezgamos .
Atsakyti
Brūkšniukas, ReNcYtEa, IngridaGal, dėkui, merginos bigsmile.gif
Pusę laiko užtruko, kol sugalvojau smulkmenas, akcentus. O kitą pusę užsiilginau, kad per mažus virbaluas pasiėmiau (nes norėjau tankaus), nesmagu buvo megzt. Bet įveikiau vistiek smile.gif
Atsakyti
Niuma, labai dailus, fainas, stilingas švarkelis. 4u.gif Tau labai tinka..
Atsakyti
Niuma: jungiuos prie visu- superinis svarkiukas! thumbup.gif Labai patiko kaklo padarymo ideja! wub.gif
Atsakyti
Numiuk Superinis švarkiukas,labai gražus ir tau labai tinka thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bielra, dėkui smile.gif Aš tavo darbais ir vis pasigrožiu smile.gif
Getira, ilgiausiai svarsčiau dėl kaklo, vis tik pavyko, kaip ir norėjau jis.
Alacka, ačiū smile.gif (kaip tu gyva, senai pliurpaliukuose buvai?)
Atsakyti
Aš irgi Niumos švarkiuką pagirt noriu. Labai jau labai stilingas, viskas čiki, tsakant
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 10 09, 15:40)
Oho wub.gif kokios detalės ir koks stilingas thumbup.gif

Super wub.gif Spalva KOKIA wub.gif
Atsakyti
Naiste, Skarlet, ačiū smile.gif
Siūlus iš Maximos pirkus buvau per iš pardavimą, iš Italian Colection serijos. Bet tikrai labai puošniai jie atrodo, kaip žvilgantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 10 09, 15:27)

Kaklas:
user posted image

Papasakokit, kaip kakla mezgete ax.gif
Atsakyti
Pradžioj kaip paprastą apvaliu nuleidimu kaklą, paskui vienoj pusėj virbalo pridėjau akių prailginimui ir paprstai perliuku. Gal kokius 3 ar 4 kartus pamezgiau nepilnom eilėm įvairiu atstumu tą prailginimą, kad jis čiut platėjantis būtų.
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti