http://club.osinka.ru/topic-84268
va čia yra visi mezginiai, temų vedlys, kurie yra "on line" vertingas reikalas
QUOTE(Karusia @ 2010 08 31, 20:05)
http://club.osinka.ru/topic-84268
Išsisaugojau. Labai ačiū
Puiki lininukė, Panele Prym.
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 05, 11:59)
O aš jau ruošiuos rudeniui. Rodau storą vilnonį švarką. Būtinai reiks pamušalo, nes kanda labai
paprastas, bet labai saunus ir grazus svarkelis .
o kokie cia siuliukai?ir kiek sunaudojot?
Ačiū Tikrai nežinau, kokie siūlai. Pirkau padėvėtam turguj, etikečių nebuvo. Įtariu 100 proc. vilna, nes labai kanda. Ir stori stori, mezgiau 7 Nr. kuoliukais Suėjo 900g
IngridaGal, viosim, ačiu
Yra dar ir kurortai
Švarkas atrodo fainai.
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 05, 10:59)
Tikrai graži lininukė, tik įtariu, kad vasara be kitų metų nebeateis
O aš jau ruošiuos rudeniui. Rodau storą vilnonį švarką. Būtinai reiks pamušalo, nes kanda labai
Yra dar ir kurortai
Švarkas atrodo fainai.
Sveikos,
turiu klausimą- prašymą. Kažkada buvau suradus tokį, kaip pavadinau, platų šaliką su rankovėm, t.y. viena ranka įsikiša į rankovę, tas šalis apsivynioja aplink pečius, ir kita ranką į kitą rankovę. (na, pačiai įdomiai skamba ) Galvojau, kad esu tiek protinga, kad prisiminčiau, kur radau , tai neišsisaugojau. Nei nuotraukos, nei aprašymo. Gal kas kur nors užmatėt aprašymą? Būčiau dėkinga už nuorodą.
turiu klausimą- prašymą. Kažkada buvau suradus tokį, kaip pavadinau, platų šaliką su rankovėm, t.y. viena ranka įsikiša į rankovę, tas šalis apsivynioja aplink pečius, ir kita ranką į kitą rankovę. (na, pačiai įdomiai skamba ) Galvojau, kad esu tiek protinga, kad prisiminčiau, kur radau , tai neišsisaugojau. Nei nuotraukos, nei aprašymo. Gal kas kur nors užmatėt aprašymą? Būčiau dėkinga už nuorodą.
šitas?
Ne, ten toks pasipūtęs, purus, kaip trumpas megztukas (gal tik krūtinę dengiantis) atrodo... tikrai, kaip šalis apsivyniotas, tik tiek, kad su rankovėm...
manau galėčiau per "history" pereit ir rasčiau, bet teks kokių trijų mėn įrašus peržiūrėt...
manau galėčiau per "history" pereit ir rasčiau, bet teks kokių trijų mėn įrašus peržiūrėt...