Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

http://club.osinka.ru/topic-84268
va čia yra visi mezginiai, temų vedlys, kurie yra "on line" vertingas reikalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 08 31, 20:05)
http://club.osinka.ru/topic-84268
va čia yra visi mezginiai, temų vedlys,  kurie yra "on line" vertingas reikalas cool.gif

Išsisaugojau. Labai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Lininė maikutė ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 03, 17:14)
Lininė maikutė ax.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Puiki lininukė, Panele Prym.
Atsakyti
Tikrai graži lininukė, tik įtariu, kad vasara be kitų metų nebeateis smile.gif
O aš jau ruošiuos rudeniui. Rodau storą vilnonį švarką. Būtinai reiks pamušalo, nes kanda labai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 05, 11:59)
O aš jau ruošiuos rudeniui. Rodau storą vilnonį švarką. Būtinai reiks pamušalo, nes kanda labai

paprastas, bet labai saunus ir grazus svarkelis thumbup.gif .
o kokie cia siuliukai?ir kiek sunaudojot?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Tikrai nežinau, kokie siūlai. Pirkau padėvėtam turguj, etikečių nebuvo. Įtariu 100 proc. vilna, nes labai kanda. Ir stori stori, mezgiau 7 Nr. kuoliukais biggrin.gif Suėjo 900g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 05 rugsėjo 2010 - 15:36
IngridaGal, viosim, ačiu 4u.gif

QUOTE(naiste777 @ 2010 09 05, 10:59)
Tikrai graži lininukė, tik įtariu, kad vasara be kitų metų nebeateis  smile.gif

Yra dar ir kurortai mirksiukas.gif
Švarkas atrodo fainai.
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimą- prašymą. Kažkada buvau suradus tokį, kaip pavadinau, platų šaliką su rankovėm, t.y. viena ranka įsikiša į rankovę, tas šalis apsivynioja aplink pečius, ir kita ranką į kitą rankovę. (na, pačiai įdomiai skamba hihihi.gif ) Galvojau, kad esu tiek protinga, kad prisiminčiau, kur radau doh.gif lotuliukas.gif , tai neišsisaugojau. Nei nuotraukos, nei aprašymo. Gal kas kur nors užmatėt aprašymą? Būčiau dėkinga už nuorodą.
Atsakyti
šitas?
user posted image
Atsakyti
Ne, ten toks pasipūtęs, purus, kaip trumpas megztukas (gal tik krūtinę dengiantis) atrodo... tikrai, kaip šalis apsivyniotas, tik tiek, kad su rankovėm... unsure.gif
manau galėčiau per "history" pereit ir rasčiau, bet teks kokių trijų mėn įrašus peržiūrėt... doh.gif
Atsakyti