Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Ligvita @ 2010 08 27, 14:20)
Cia originalas, nu niekaip neisikirtau kodel cia tie kvietkai taip graziai ir lygiai krenta...

O gal čia ne mochera g.gif ir ne taip tempia. Bet atrodo thumbup.gif Gal galima raščiuką, visai neblogai turėtų tunika atrodyti, tik be kvietkų norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
nu jo, paziurejau aprasyma, tai originale 65% akrilas, 35% mohera.O mano variante sudetis atvirksciai. Aprasyma turiu PDF formatu, tai nelabai pavyks ideti.
Atsakyti
Sveikos, užmačiau tuniką megzta gal kur jau patėte kas ja mezga, pvz gal kur osinkoje? nes niekur dar nepastebėjau. Ačiu bus iš karto

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavin: 27 rugpjūčio 2010 - 14:12
labai idomus pagrindinis rastas. Bet neteko dar niekur matyt
Atsakyti
Tame ir esmė kad visur žiurinėjau ir žurnaliukus varčiau, ir prie kompo žiurėjau ir nežinau kaip išmegzti tą raščiuką
Atsakyti
QUOTE(Peliukai @ 2010 08 23, 12:39)
Sveiki,

Labai sudomino toks paltukas... wub.gif

user posted image

Gal kas netyčia užmatėte jo schemas? Čia viršutinė pečių dalis megzta ar tai medžiaga? g.gif

PELIUKAI, o juk modelis iš e-parduotuvės, ar ne? KOKIOS? Kokioms 5-15 moterŲŲŲ jau parūpo jį papirkt biggrin.gif Viena {aš}mislina nusimegzt, bet nežinia, kuriai žiemai.

Viršutinę dalį galima megzt arba gerai mažesniais virbalais, arba mašina, tada išgautum tokį kritimą, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 27 rugpjūčio 2010 - 15:57
QUOTE(gadget3 @ 2010 08 27, 15:53)
PELIUKAI, o juk modelis iš e-parduotuvės, ar ne? KOKIOS? Kokioms 5-15 moterŲŲŲ jau parūpo jį papirkt biggrin.gif Viena {aš}mislina nusimegzt, bet nežinia, kuriai žiemai.

Viršutinę dalį galima megzt arba gerai mažesniais virbalais, arba mašina, tada išgautum tokį kritimą, manau.

Nežinau iš kur tas modelis, pirmą kart jį čia užmačiau... Taigi va , kad mezgimo mašinos neturiu, o megzt mažesniais virbalais, tai tikrai nusimegzčiau tik kitai žiemai... blush2.gif Bandysiu ieškot medžiagos ir damegzt tik visa kita. ax.gif
Atsakyti
mergaites reikia pagalbos gal galit paaiskint ka tas X reiskia su skaiciais schemoje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 27, 18:12)
mergaites reikia pagalbos gal galit paaiskint ka tas X reiskia su skaiciais schemoje

akių sukryžiavimas? į iveną pusę 7 akys, po apačia - 6 mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 08 27, 20:03)
akių sukryžiavimas? į iveną pusę 7 akys, po apačia - 6 mastau.gif

ne netai as ir taip pradzioj galvojau
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 27, 19:12)
user posted image

Aš galvoju, kad 2 akis sumezgame, 1užmetimas ir dar pro tas sumegztas ištraukiame vieną akį. nelabai moku paaiškinti, bet man atrodo kažkas panašaus į "muselinį" raštą, tik ten tarkim iš 3 sumegztų vėl išmezgame 3, o čia iš 2-3. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aelitka @ 2010 08 27, 20:18)
Aš galvoju, kad 2 akis  sumezgame, 1užmetimas ir dar pro tas sumegztas ištraukiame vieną akį. nelabai moku paaiškinti, bet man atrodo kažkas panašaus į "muselinį" raštą, tik ten tarkim iš 3 sumegztų vėl išmezgame 3, o čia iš 2-3.  g.gif  g.gif  g.gif

ne pasirodo ir netaip doh.gif
Atsakyti