Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Januse @ 2010 08 22, 02:29)
Gal kuri turin rasteli sio palto apacios nes kur yra zurnale ten jis blogas

http://www.liveinter.../post133257394/ čia dar aprašymas yra... gal tiks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2010 08 25, 20:30)
Puiki tunika, man labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu, Mime aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(igam ogam @ 2010 08 25, 19:10)
Pasirodau ilgai nerta ir pagaliau vasarai besibaigiant uzbaigta tunika  smile.gif 

tikrai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,noriu paklausti apie šią suknutę
http://keep4u.ru/ful...7e1ec2df631/jpg
Žinau,kad ne viena jau ją nėrėt,o va ir mano dukra užsinorėjo. Iškarpoj matosi,kad reikia truputį platint į apačią,bet pagal raštą,kiek suprantu,tai jis neplatėja g.gif Tai kaip ten su tuo akių skaičiaus keitimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 08 27, 09:00)
Merginos,noriu paklausti apie šią suknutę
http://keep4u.ru/ful...7e1ec2df631/jpg
Žinau,kad ne viena jau ją nėrėt,o va ir mano dukra užsinorėjo.  Iškarpoj matosi,kad reikia truputį platint į apačią,bet pagal raštą,kiek suprantu,tai jis neplatėja  g.gif  Tai kaip ten  su tuo akių skaičiaus keitimu  g.gif

galima pati ornamenta didint, galima imt storesnius virbalus. As kartais taip, kartais kitaip darau, priklauso nuo siulu is kuriu mezgu.
Atsakyti
Dar viena naujienele, ant pakabos aisku vaizdo nulis, bet apsirengus tikrai super atrodo (nu kas gi dar mane pagirs jei ne pati... hihihi.gif)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
rankovės labai neblogai atrodo thumbup.gif ir rožės tokios nekuklios,bet thumbup.gif
Atsakyti
Ligvita tikrai turėtų apsirengus atrodyti super... thumbup.gif
O gal galima būtų tikrai pamatyti ant manekenės šį grožį. wub.gif Pasirodyk....
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 08 27, 10:32)
rankovės labai neblogai atrodo thumbup.gif ir rožės tokios nekuklios,bet  thumbup.gif

Vargas su tom rozem... jos mezgini lenkia, na bet apsirengus turetu isnykt si problema

QUOTE(cipa007 @ 2010 08 27, 11:00)
Ligvita tikrai turėtų apsirengus atrodyti super...  thumbup.gif 
O gal galima būtų tikrai pamatyti ant manekenės šį grožį.  wub.gif Pasirodyk....

na cia ne man sis drabuzelis. Kliente salia mano 46 dydzio tikra coliuke, tai jei nepamirs pasidalinti nuotraukele butinai jums parodysiu.
Atsakyti
Ir aš labai norėčiau pamatyti rožinę suknelę ant modelio, nes labai gražiai turėtų žiūrėtis.
Atsakyti
Reikia pagalbos, gal kas užmatėtė panašaus megztuko shemą rusiškai arba lietuviškai (jau angliškai tikrai "neįkasiu" doh.gif ). Būsiu begalo dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Prisipirkau pigiai storos vilnos biggrin.gif (6-8 virbalams), tai jau kaip megzsiu lotuliukas.gif

Ligvita , ot užkaitiniau:hihihi: , bet visoms gi tikrai rūpi pamatyti biggrin.gif , nujaučiu, kad grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 27 rugpjūčio 2010 - 13:15
user posted image

Cia originalas, nu niekaip neisikirtau kodel cia tie kvietkai taip graziai ir lygiai krenta...
Atsakyti