Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Januse @ 2010 08 22, 03:29)
Gal kuri turin rasteli sio palto apacios nes kur yra zurnale ten jis blogas

user posted image

As pagal sia schema mezgiau viskas gavosi gerai,ir graziai.Tik jau senokai mezgiau si rasta
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 08 22, 17:19)
user posted image
As pagal sia schema mezgiau viskas gavosi gerai,ir graziai.Tik jau senokai mezgiau si rasta

as ir pagal sita schema mezgu bet nesigauna

vaizdas gaunasi toks
user posted image doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januse: 22 rugpjūčio 2010 - 17:09
QUOTE(Januse @ 2010 08 22, 17:56)
as ir pagal sita schema mezgu bet nesigauna

vaizdas gaunasi toks

Kazka ne taip ismezgi,man gavosi viskas gerai,kazkur klaida darai,neturiu laiko ,uzsiimciau ,kartu pamegztumem.Gerai isistudijuok shema.Kazkaip atrodo ,kad per daug geruju akiu,ir isvirksciuju eiliu ismezgi.

P.S. nuo 11eil. kazkaip per daug eiliu gerom akim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 22 rugpjūčio 2010 - 18:15
QUOTE(norwa @ 2010 08 22, 19:12)
Kazka ne taip ismezgi,man gavosi viskas gerai,kazkur klaida darai,neturiu laiko ,uzsiimciau ,kartu pamegztumem.Gerai isistudijuok shema.Kazkaip atrodo ,kad per daug geruju akiu,ir isvirksciuju eiliu ismezgi.

jau gal 6 kart jai nedaugiau bandziau megzt, nebesuprantu kas negerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 22, 19:15)
jau gal 6 kart jai nedaugiau bandziau megzt, nebesuprantu kas negerai verysad.gif

o blogają pusę kaip mezgi? (man su panašiu rašteliu buvo kad nepamačiau kad raštas mezgamas ir abiejų pusių)
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 08 22, 20:00)
o blogają pusę kaip mezgi? (man su panašiu rašteliu buvo kad nepamačiau kad raštas mezgamas ir abiejų pusių)

va man atrodo as ir ta pacia klauda padariau bandau isnaujo
Atsakyti
mergaites gal kuri turit ieskojau cia bet neuztikau kokiu tai megstuku, kur trumpom rankovem susegami viena saga toki nu va rudeniop uzsimesti, a?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2010 08 22, 21:49)
mergaites gal kuri turit ieskojau  cia bet neuztikau kokiu tai megstuku, kur trumpom rankovem susegami viena saga toki nu va rudeniop uzsimesti, a?

cia pasizvalgykite, manau rasite ka tinkamo.
Atsakyti
Sveiki,

Labai sudomino toks paltukas... wub.gif

user posted image

Gal kas netyčia užmatėte jo schemas? Čia viršutinė pečių dalis megzta ar tai medžiaga? g.gif
Atsakyti
enigma aciu labai
Atsakyti
Pasirodau ilgai nerta ir pagaliau vasarai besibaigiant uzbaigta tunika smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(igam ogam @ 2010 08 25, 18:10)
Pasirodau ilgai nerta ir pagaliau vasarai besibaigiant uzbaigta tunika  smile.gif 

Puiki tunika, man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti