Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(rusaite @ 2010 05 05, 14:35)
Siulai per stori, netinka nerimui, rastas gausis labai grubus sad.gif

Labai vėluoju su pagalba, bet jeigu dar nesumezgiai siūlų, pabandyk tarp kiauraraščio įterpt kokių 5 gerųjų akių eilutę (turiu mintį nuo apačios iki viršaus). Man teko megzti panašų raštą, bet ten buvo dar dvi juostelės gerųjų akių. Tai pats mezginys toks nestabilus, bet į šoną neina. Linkiu sėkmės
Atsakyti
reik pagalbos gal galit pasakyt kokiu cia rastuku megztas virsus?
user posted image user posted image
Atsakyti
Ar čia kartais ne toks:1 eile 1ger.,1išv.
2 eilė visos geros akys g.gif
Atsakyti
Radau puikią nuorodą, dalinuosi 4u.gif
http://silvana1971.multiply.com/photos
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 08 10, 10:02)
Ar čia kartais ne toks:1 eile 1ger.,1išv.
                                2 eilė visos geros akys  g.gif

ne netoks

gal kuri turit kitokiu minciu?
Atsakyti
man panašu į anglišką stulpelį, bet dar lyg ir užmetimai tarpuose matosi g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , atėjau pasirodyti vasarinio darbuko, nerto kartu su kolege. Ji nėrė apačia iki šniuriukų o paskui aš jau visą pabaigiau.
Pvz:
user posted image

ir jau mūsų:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavin: 12 rugpjūčio 2010 - 09:11
QUOTE(zavin @ 2010 08 12, 10:10)
Sveikos  4u.gif , atėjau pasirodyti vasarinio darbuko, nerto kartu su kolege. Ji nėrė apačia iki šniuriukų o paskui aš jau visą pabaigiau.

Liuks thumbup.gif O iš kokių siūliukų čia nėrei?
Atsakyti
Ačiu ReNcYtEa. Nėriau iš maxi siulų. Suėjo lygiai 3 kamuoliai. Buvo keturis nusipirkus, tai iš jo baigiu dukriukui sijonuką nunerti
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2010 08 12, 10:10)
Sveikos  4u.gif , atėjau pasirodyti vasarinio darbuko, nerto kartu su kolege. Ji nėrė apačia iki šniuriukų o paskui aš jau visą pabaigiau.
Pvz:
user posted image

ir jau mūsų:
user posted image

Gražu wub.gif Darbelis kvepia parastumu ir elagantiškumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 08 12, 07:28)
man panašu į anglišką stulpelį, bet dar lyg ir užmetimai tarpuose matosi g.gif

o kaip mezgamas tas angliskas stulpelis?
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 12, 15:05)
o kaip mezgamas tas angliskas stulpelis?

Pirma eilė mezgama 1ger.1išv.,o toliau visos eilės,kur reik -išv.akis,o kur turi būt geroji-tai virbalą duri po akim (į praetoj eilėj išmegztą),bet man tai šitas raštas pasiteisino tik šalikam,nes kai numezgiau megztinį,tai išskalbus suknelė gavosi doh.gif Be to,mezgant šiuo raštu sueina labai daug siūlų. Dar yra japoniškas stulpelis,aš kažkada,dar vaikystėj mezgiau. Va ten ir vaizdas kažkuo panašus ir su užmetimu man lyg mezgasi. einu,net pabandysiu surast
Va jau radau:
1 eilė - 1 geroji, 1 užmetimas, 1 nukeliama.
2 eilė - geroji akis išmezgama gerai, išvirkščioji akis kartu su užmetimu - išvirkščiai. Tik čia kur radau,kaip tik šį raštą vadina angliškuoju,o aną japoniškuoju. Bet nesvarbu-pasibandyk šį,su užmetimu (man jis labiau patinka,nei pirmasis) ir pažiūrėk,ar taip gaunasi,kaip nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 12 rugpjūčio 2010 - 15:29