Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(naiste777 @ 2010 08 04, 23:06)
Tai kad čia nereik jokių schemų. Ir taip viskas labai aiškiai matosi.

as matyt netiek daug metu mezgu kaip jus tai man nera viskas aisku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 04, 22:00)
merginos gal kuri turit jos schemute?

as ir nesu gera mezgeja, bet gal padesiu, bent minimaliai

Pyne mazoji - 3 akys pries mezgini nukelt, ismezgam tris ir tada ismezgam nukeltasias.

Didzioji pyne - 3 akys uz mezginio, ismezgam tris, ir tada ismezgam nukeltasias. Tada vel trys pries mezgini, ismezgam tris, ir tada nukeltasias.

o pyniu stori, tai pagal siuliukus pasiziurek, gali daryt - 2/2, 3/3, 4/4

o tarpukai tarp pyniu, tai cia atrodo po viena blogaja aki.

taigi 1 bl, 3/3, 1 bl, 1g, 1 bl, 1 g, 1 bl 3/3-3/3

jei as cia aiskiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 04 rugpjūčio 2010 - 23:13
QUOTE(Muske @ 2010 08 05, 00:10)
as ir nesu gera mezgeja, bet gal padesiu, bent minimaliai

Pyne mazoji - 3 akys pries mezgini nukelt, ismezgam tris ir tada ismezgam nukeltasias.

Didzioji pyne  - 3 akys uz mezginio, ismezgam tris, ir tada ismezgam nukeltasias. Tada vel trys pries mezgini, ismezgam tris, ir tada nukeltasias.

o pyniu stori, tai pagal siuliukus pasiziurek, gali daryt - 2/2, 3/3, 4/4

o tarpukai tarp pyniu, tai cia atrodo po viena blogaja aki.

taigi 1 bl, 3/3, 1 bl, 1g, 1 bl, 1 g, 1 bl 3/3-3/3
jei as cia aiskiai  blush2.gif

tiek ir man aisku ber nelabai aisku kaip ten tos rankobes darytos
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 05, 00:16)
tiek ir man aisku ber nelabai aisku kaip ten tos rankobes darytos

sorry blush2.gif maniau rastas neaisku.. galvojau siaudeliu skestanciam pabusiu ax.gif

kazin ten ne tiesiai mezgta.. jei ir ne tiesiai, tai isemimas rankovyciu minimalus, mumi tep atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 08 05, 00:23)
sorry  blush2.gif maniau rastas neaisku.. galvojau siaudeliu skestanciam pabusiu  ax.gif

kazin ten ne tiesiai mezgta.. jei ir ne tiesiai, tai isemimas rankovyciu minimalus, mumi tep atrodo smile.gif

nu jauciu baigus dabar mezgama megztuka reiks sita bandyt nes turiu vilnoniu siulu likucio, po truputi juk reik ziemai ruostis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 08 05, 00:23)
sorry  blush2.gif maniau rastas neaisku.. galvojau siaudeliu skestanciam pabusiu  ax.gif

man atrodo kad ten dar ties sankovėm šiek tiek akiu pridėta kad gražiai nuo pečių nusileistų, bet kadangi nesu tokio mezgus o tik žiūrinėjau panašų modelį senam SIGNĖS žurnale tai negaliu garantuoti ar gerai prisimenu
Atsakyti
Jei as megzciau, tai nuo pazastu rankoves kiek paplatinciau
Atsakyti
Merginos, gal žinot, kaip megzti tą gėlytę ant liemenės?user posted image
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 04, 21:00)
merginos gal kuri turit jos schemute?
user posted image

istiesu manau kad cia viskas tiesiai megzta, padaryta kalo iskirpte, o paskui surinktos akys ir numegzta apykakle. O ties rankovem nieko pridet nereikia, tiesiaimedzti, ir kai jau numezgi ir susiuni tada surenki akisaplonk rankoves ir mezgi 2blogas, 2geras rastu didele atnata nu koki 20eiliu, o gal ir daugiau. Nuotraukoj matos kad atnara atlenkta, tik man iskart klausimas kaip ji laikosi g.gif matyt kaipnors lengvai prisiuta, prikabinta.

Mezginys graziai kris ant peciu jei nedarysi siules (ty. kai numezgi iki virsaus reikia nenuimti akis, bet su adata sukitliuoti,ar kaip ten vadinasi g.gif ) ir dar + stora atnara duoda truputi svorio.

Tai tiek patarimu ir pamastumu mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Agatas1 @ 2010 08 05, 09:34)

uzsidedi daug akiu, nu nzn koki 150. cia pagal siulus reik ziureti. Mezgi koki 15-20eiliu lyguoju rastu. Paskui viena eile blogosiom akim. Ir vel koki 15-20 eiliu lygiai. Uzbaigi juostele, ja perlenki ir susuki i roze. Per sulenkima gausis toks grazus krastelis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2010 08 05, 10:34)

Aš kažką panašaus mezgiau. Tai tiesiog paimčiau neplačią ilgą juostą numegzčiau ir susukčiau. Tikrai če ne kaip nors gudriau padaryta g.gif

Va Mamytė Uogytė greičiau suspėjo paaiškinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 05 rugpjūčio 2010 - 09:56
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 05, 10:53)
istiesu manau kad cia viskas tiesiai megzta, padaryta kalo iskirpte, o paskui surinktos akys ir numegzta apykakle. O ties rankovem nieko pridet nereikia, tiesiaimedzti, ir kai jau numezgi ir susiuni tada surenki akisaplonk rankoves ir mezgi 2blogas, 2geras rastu didele atnata nu koki 20eiliu, o gal ir daugiau. Nuotraukoj matos kad atnara atlenkta, tik man iskart klausimas kaip ji laikosi g.gif matyt kaipnors lengvai prisiuta, prikabinta.

Mezginys graziai kris ant peciu jei nedarysi siules (ty. kai numezgi iki virsaus reikia nenuimti akis, bet su adata sukitliuoti,ar kaip ten vadinasi  g.gif ) ir dar + stora atnara duoda truputi svorio.

Tai tiek patarimu ir pamastumu  mirksiukas.gif .
Papildyta:
uzsidedi daug akiu, nu nzn koki 150. cia pagal siulus reik ziureti. Mezgi koki 15-20eiliu lyguoju rastu. Paskui viena eile blogosiom akim. Ir vel koki 15-20 eiliu lygiai. Uzbaigi juostele, ja perlenki ir susuki i roze. Per sulenkima gausis toks grazus krastelis. mirksiukas.gif

aciu isaiskinai viska kas buvo neaisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 05, 10:53)

QUOTE(taram-param @ 2010 08 05, 10:55)
Aš kažką panašaus mezgiau. Tai tiesiog paimčiau neplačią ilgą juostą numegzčiau ir susukčiau. Tikrai če ne kaip nors gudriau padaryta g.gif

Va Mamytė Uogytė greičiau suspėjo paaiškinti biggrin.gif

Ačiū, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti