Sveikutės, gal kas turit šito megztuko apatinės dalies raštelį, labai reikia, bučiau dėkinga
QUOTE(naiste777 @ 2010 07 31, 19:26)
O aš šiandien pagaliau priprašiau mamą nusifotografuoti su paltu.
Oi, koks komplektukas fainas
kokia gera mintis tasiuka priderint !
as ruosiuosi rudeniui siiilta megztini megzt ,jei liks siuliuku irgi ta mintim pasinaudosiu
p.s.o cia tu rankenu pirkt yra ar reikia kur uzsakinet?
QUOTE(carnitaster @ 2010 08 03, 15:12)
Sveikutės, gal kas turit šito megztuko apatinės dalies raštelį, labai reikia, bučiau dėkinga
šitas?
Karusia, labai labai tau ačiū
QUOTE(carnitaster @ 2010 08 03, 17:12)
http://www.supermama...?...98161&st=24 pačioje apačioje yra...
Yra 2009m Rankdarbiu kraitele, - ant vrselio pilka megzta suknute, kurios apacia butent siuo rastu megzta. Tai ten labai aiskiai sitas rastas aprasytas, - net as supratau...
As ta zurnala pirkausi, butent del sio rasto, todel skenuoto neturiu, vakare galesiu paziuret koks numeris.
As ta zurnala pirkausi, butent del sio rasto, todel skenuoto neturiu, vakare galesiu paziuret koks numeris.
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 04, 08:53)
Yra 2009m Rankdarbiu kraitele, - ant vrselio pilka megzta suknute, kurios apacia butent siuo rastu megzta. Tai ten labai aiskiai sitas rastas aprasytas, - net as supratau...
labai tau ačiū, lauksiu numeriuko nr.
...ir dar turiu tokį prašymą į tave, kadangi tu čia visų galų meistras, tai gal ir šito sijonuko schemą turi, na tiesiog pamačiau jį ir iš karto įsimylėjau, o schemutės niekur nerandu, gal tu kartais turi?
del zurnaliuko isvaizdos sumelavau, kadangi ji pirkau tikrai tik del tos suknutes, tai kazkodel isivaizdavau, kad ji ir ant zurnaliuko virselio
2009 rugsejo rankdarbiu kraiteleje tas rasciukas
Sijono schemu nesu sutikusi, o jei atvirai tai ir neieskojau, kazkaip "ne mano" jis
Sijono schemu nesu sutikusi, o jei atvirai tai ir neieskojau, kazkaip "ne mano" jis
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 04, 18:09)
del zurnaliuko isvaizdos sumelavau, kadangi ji pirkau tikrai tik del tos suknutes, tai kazkodel isivaizdavau, kad ji ir ant zurnaliuko virselio
labai labai tau ačiū, labai pagelbėjai
nera uz ka
merginos gal kuri turit jos schemute?
Tai kad čia nereik jokių schemų. Ir taip viskas labai aiškiai matosi.