Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Būsimos mamytės, prašau parašykite, kur iternete galima rasti įstaigas, Vilniuje atliekančias genetinius tyrimus. Kiek žinau, kad lygtai Santariškėse, bet kur konkrečiai - nerandu.
Mano 23 sav. leliukui vienas galvos skilvelis padidėjęs. Jau nebežinau ką daryti, žiūrėjo su senokiu aparatu, tai galvoju gal nueiti kur privačiai kad pažiūrėtų ar genetinius tyrimus bandyti pasidaryti. Ir kokios kainos gal žinot?
Būsiu dėkinga už ats., nes dabar be galo esu pasimetusi - nežinau, ar čia bijoti ar tik laukti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 11 gegužės 2010 - 18:10
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 05 11, 18:09)
Būsimos mamytės, prašau parašykite, kur iternete galima rasti įstaigas, Vilniuje atliekančias genetinius tyrimus. Kiek žinau, kad lygtai Santariškėse, bet kur konkrečiai - nerandu.
Mano 23 sav. leliukui vienas galvos skilvelis padidėjęs. Jau nebežinau ką daryti, žiūrėjo su senokiu aparatu, tai galvoju gal nueiti kur privačiai kad pažiūrėtų ar genetinius tyrimus bandyti pasidaryti. Ir kokios kainos gal žinot?
Būsiu dėkinga už ats., nes dabar be galo esu pasimetusi - nežinau, ar čia bijoti ar tik laukti sad.gif

genetika chia ne prie ko...
kiek suprantu, tik 1 karta ta padidejusi skilveli mate? g.gif
man su sunum taip buvo,- neshtumo pabaigoj kas 2-3dienos echo dare ir viena karta parode padidejusi skilveli. mene ishkart nuramino, kad chia greichiausiai ultragarso artefaktas. Vaikui gimus dare galvytes ultragarsa,- viskas buvo gerai.
Ash tau patarchiau nueiti pas gera echoskopuotoja su geru aparatu ir dar karteli pasizhiuret smile.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomonę. Šiek tiek aprimau ir blaiviau pamąsčius mano nuomonė sutampa su tavo. Ten senas aparatas, reiks tikriausiai ryt skambintis privačiai ginei ir tada bus aiškiau. Šiaip labai sureagavau iškart po echo.
Atsakyti
Merginos, kurios jau daretes Santariskese tyrimuka: ko gero ir jums reikejo atsivezti sterilias pirstines. Tai stai kur problema: siandien uzejau i keleta vaistiniu pasiklausineti, bet steriliu jie neturi!
Gal kas zinote, kur galima butu nupirkti???
Atsakyti
O aš noriu pasidžiaugti - jau man ramu, nes mano kūdikėliui viskas gerai smile.gif
Su savo gydytoja pasitarem šiandien, kad gal geriau pasidaryti genetinius tyrimus. Pasiskambinau į Santariškes, o ten gali užrašyt tik rugpjūčio mėn. sad.gif Sakau, kad noriu mokamai - tai tokių pas jos nėrta!!! Siūlė nuvykti į BAK arba Bonus eventus. Sunervavo tik.
Tai pasiskambinau savo ginei priavčiai ir jau po pusvalandžio mane priėmė smile.gif Ačiū jai. Pažiūrėjo su geru aparatu, 4 kartus išmatavo galvytės skilvelius - viskas normoj!!! Ir dar padarė pimpeliuko foto smile.gif))))

Sėkmės visoms, kantrybės ir tikėjimo! Džiaugiuosi, kad nepasilikoj nežinomybėj ir viską išsiaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvavute @ 2010 05 06, 20:55)
Klausykite, o jus visos, dariusios vandenu tyrima, pasiimdavot i tyrimus ir savo antrasias puses? Nes as vaziuosiu viena, tai dabar ko tai toks grauzuliukas imt pradeda, kaip as cia be moralinio palaikymo  verysad.gif

Vaziavom kartu su vyru, kelias vistik tolimas, is klp, tai vyras ir i kabineta ejo neuzdaude, jei nori galima, tik jam vaizdas ne koks buvo ziureti i is pilvo kysancia adata.
siandirn pasiskambinau del rezultatu, jie geri, jokiu pakitimu nerado, turesim sveika mergaite wub.gif

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvavute @ 2010 05 12, 21:25)
Merginos, kurios jau daretes Santariskese tyrimuka: ko gero ir jums reikejo atsivezti sterilias pirstines. Tai stai kur problema: siandien uzejau i keleta vaistiniu pasiklausineti, bet steriliu jie neturi!

Pirkau paciose Santariskese, gretimame pastate (ligonineje) yra vaistine 1 aukste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 05 11, 12:33)

Beje, susilaukiau sveikos dukrytes  thumbup.gif , kaip echo man ir uzhgarantavo biggrin.gif

Uupsiuk yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(akvavute @ 2010 05 12, 21:25)

blink.gif Jokiu pirstiniu nepirkau schmoll.gif Pirma karta girdziu g.gif Net niekas neuzsimine apie jokias pirstines schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 05 12, 22:10)
Uupsiuk yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif  Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif

blink.gif Jokiu pirstiniu nepirkau  schmoll.gif Pirma karta girdziu  g.gif Net niekas neuzsimine apie jokias pirstines  schmoll.gif

As paklausiau ka reikia turet, kai liepe atvykt tyrimui, kaip pasiruost. Tai sake galit pirstines sterilias nupirkt. Gal ten ju truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 05 11, 12:33)
nenusimink, kiek suprantu, echo gera, kad taip smarkiai pakele bendra rezultata ax.gif
ash pasitikechiau labiau echo mirksiukas.gif
Beje, susilaukiau sveikos dukrytes  thumbup.gif , kaip echo man ir uzhgarantavo biggrin.gif

SVERIKINIMAI!!!!!! 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif na bet tu ir greita, tik pagimdei ir vel forume sedi wink.gif

QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 05 12, 21:31)
O aš noriu pasidžiaugti - jau man ramu, nes mano kūdikėliui viskas gerai smile.gif
Su savo gydytoja pasitarem šiandien, kad gal geriau pasidaryti genetinius tyrimus. Pasiskambinau į Santariškes, o ten gali užrašyt tik rugpjūčio mėn. sad.gif Sakau, kad noriu mokamai - tai tokių pas jos nėrta!!! Siūlė nuvykti į BAK arba Bonus eventus. Sunervavo tik.
Tai pasiskambinau savo ginei priavčiai ir jau po pusvalandžio mane priėmė smile.gif Ačiū jai. Pažiūrėjo su geru aparatu, 4 kartus išmatavo galvytės skilvelius - viskas normoj!!! Ir dar padarė pimpeliuko foto smile.gif

Sėkmės visoms, kantrybės ir tikėjimo! Džiaugiuosi, kad nepasilikoj nežinomybėj ir viską išsiaiškinau smile.gif

SVEIKINIMAI!!!!! 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(sigux @ 2010 05 12, 21:50)
Vaziavom kartu su vyru, kelias vistik tolimas, is klp, tai vyras ir i kabineta ejo neuzdaude, jei nori galima, tik jam vaizdas ne koks buvo ziureti i is pilvo kysancia adata.
siandirn pasiskambinau del rezultatu, jie geri, jokiu pakitimu nerado, turesim sveika mergaite  wub.gif

sekmes visoms  4u.gif

SVEIKINIAMI!!!!!! 4u.gif thumbup.gif

ot, gera diena - pas visas geros naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 05 11, 11:33)

SVEIKINIMAI DIDŽIAUSI! 4u.gif thumbup.gif

Tikiuosi, ir dėl mano vaikiuko echoskopas neklydo smile.gif Jau neilgai laukti beliko...
Atsakyti
Gavau vandenu tyrimoatsakyma , parasyta , kad 13 , 18 , 21 chromasomu skaiciaus pokyciu nenustatyta. Kariotipas netiriamas .
Ar gali be kariotipo , doti atsakyma del chromasomu ??? nelabai suprantu g.gif
Atsakyti