QUOTE(akvavute @ 2010 05 07, 21:56)
O po vandenu emimo galima ta pacia diena kazin trenktis namo?
Mano kelione nusimato autobusu ir ne kokias dvi valandas
bliamba,isivaizduoju: sedziu autobuse, kur nors prie Elektrenu, ir man prasideda gimdos spazmai del buvusios proceduros..
Ir ka tada?
Zodziu, kuo labiau laikas arteja, tuo daugiau is proto imu eit. O dar kai kuriu draugiu samprotavimai, kad as 'durna', jog vaziuoju to tyrimo darytis (pasakyciau dar ir kaina, kuria is savo kisenes moku, isvis neaisku, kokia reakcija butu..)

Mano kelione nusimato autobusu ir ne kokias dvi valandas

Ir ka tada?
Zodziu, kuo labiau laikas arteja, tuo daugiau is proto imu eit. O dar kai kuriu draugiu samprotavimai, kad as 'durna', jog vaziuoju to tyrimo darytis (pasakyciau dar ir kaina, kuria is savo kisenes moku, isvis neaisku, kokia reakcija butu..)

Noriu tave padrasinti, ko mes moterys tik neiškenčiam, aš patyrus gimdos nuotraukas net 3, o ten skausmas nėra ką lyginti ir pati namo esu važiavus už vairo. Jei apsisprendei darytis tyrimus, tai ir darykis, draugės tavęs neapsaugos, o tik užuojautą reikš Neduok Dieve jei kas ne taip. Įsidėk į kelionę gero konjako stikliuką ir magnį gali pavartoti savaitę prieš ir po procedūros, dėl visa ko kad gimda atsipalaiduotų. Aukštyn galvą ir viskas bus gerai. Juk paskutiniais metais net persileidimų po procedūros nėra pasitaikę. Būk drasi