Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(akvavute @ 2010 05 07, 21:56)
O po vandenu emimo galima ta pacia diena kazin trenktis namo?
Mano kelione nusimato autobusu ir ne kokias dvi valandas sad.gif bliamba,isivaizduoju: sedziu autobuse, kur nors prie Elektrenu, ir man prasideda gimdos spazmai del buvusios proceduros..
Ir ka tada?
Zodziu, kuo labiau laikas arteja, tuo daugiau is proto imu eit. O dar kai kuriu draugiu samprotavimai, kad as 'durna', jog vaziuoju to tyrimo darytis (pasakyciau dar ir kaina, kuria is savo kisenes moku, isvis neaisku, kokia reakcija butu..)
blink.gif

Noriu tave padrasinti, ko mes moterys tik neiškenčiam, aš patyrus gimdos nuotraukas net 3, o ten skausmas nėra ką lyginti ir pati namo esu važiavus už vairo. Jei apsisprendei darytis tyrimus, tai ir darykis, draugės tavęs neapsaugos, o tik užuojautą reikš Neduok Dieve jei kas ne taip. Įsidėk į kelionę gero konjako stikliuką ir magnį gali pavartoti savaitę prieš ir po procedūros, dėl visa ko kad gimda atsipalaiduotų. Aukštyn galvą ir viskas bus gerai. Juk paskutiniais metais net persileidimų po procedūros nėra pasitaikę. Būk drasi smile.gif
Atsakyti
Norėjau pasiklausti, o atliekant sprando raukšlės peršviečiamumo tyrimą echoskopuoja per pilvo siena ar vaginaliniu echoskopu?
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2010 05 10, 10:47)
Norėjau pasiklausti, o atliekant sprando raukšlės peršviečiamumo tyrimą echoskopuoja per pilvo siena ar vaginaliniu echoskopu?

Man per pilvą žiūrėjo. KMUK tikrai taip žiūri... Kaip kitur - nežinau...
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2010 05 10, 11:47)

man vaginaliniu Vilniuj ziurejo
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2010 05 10, 14:35)
Man per pilvą žiūrėjo. KMUK tikrai taip žiūri... Kaip kitur - nežinau...

man 12sav.o ekcho dar nedare,daktare sake bus laikas ir darisim,jai galit parasykite kiek kainuotu privaciai nes labai rupi kaip lelius gyvena ar viskas gerai,nes pries 7met.laukiaus dviniu tai man labai aktualu butu thumbup.gif dabar
Atsakyti
QUOTE(zana1234 @ 2010 05 10, 13:43)
man 12sav.o ekcho dar nedare,daktare sake bus laikas ir darisim,jai galit parasykite kiek kainuotu privaciai nes labai rupi kaip lelius gyvena ar viskas gerai,nes pries 7met.laukiaus dviniu tai man labai aktualu butu thumbup.gif dabar

blink.gif blink.gif
nu laba diena. 12 sav - jei matuoti sprando persvieciamuma, tai jau tuoj ir po laiko bus.. Privaciai einant kainos priklauso nuo to, manau, kuriam mieste esi, pas ka eini ir t.t. Manyciau apie 50 Lt. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2010 05 10, 11:47)

Įvairiai daro. Galima ir per pilvą, ir kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zana1234 @ 2010 05 10, 13:43)

O iš kokio Jūs miesto?
Atsakyti
dariausi PRISCAI - pagal krauja DS 1:10, o bendra su echo 1:51
tai kuris galutinis? vakar dariau vandenu tyrima... ats penktadieni, jau nieko gero nesitikiu...
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 05 11, 09:48)
tai kuris galutinis? vakar dariau vandenu tyrima... ats penktadieni, jau nieko gero nesitikiu...

nenusimink, kiek suprantu, echo gera, kad taip smarkiai pakele bendra rezultata ax.gif
ash pasitikechiau labiau echo mirksiukas.gif

Beje, susilaukiau sveikos dukrytes thumbup.gif , kaip echo man ir uzhgarantavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 05 11, 12:33)
nenusimink, kiek suprantu, echo gera, kad taip smarkiai pakele bendra rezultata ax.gif
ash pasitikechiau labiau echo mirksiukas.gif
Beje, susilaukiau sveikos dukrytes  thumbup.gif , kaip echo man ir uzhgarantavo biggrin.gif

didziausi sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 05 11, 11:48)

O jetau , varksiuke , isivaizduoju kaip sumku sulaukti atsakymo sad.gif , as kaol pati laukiau vos neisprotejau .
Stiprybes !
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 05 11, 10:48)

Tikrai tau dar ne viskas prarasta, žinau kad sunku bet čia ne diagnozė. mano situacija buvo tokia, po priscos DS 1:69, ES 1:50, sprando raukšlė nebuvo matuota. Po savaitės pakartojus kraujo tyrimą ir išmatavus raukšlę berodė DS 1:92, po vandenų tyrimo paaiškėjo, kad vaikelis DS neturi. dabar toliau laukiu chromosomų pilno ištyrimo ir tikiu, kad viskas bus gerai. Tas laukimo laikas tai tikrai žudo, bet neturi prarasti vilties.
Atsakyti