Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Sveikos mamytes,
labai reikia Jusu patarimo. Planojam su viru trecia vaikiuka blush2.gif , pirmas vaikas 14 metu, nuo pirmos santuokos, sveikas. Pres metus pagimdziau berniuka, nestumas buvo geras. O po gymdimo paaiskejo kad vaikas turi sunkia forma syrdies ydos verysad.gif . Ne pasakosiu visko, kas teko praeit tik dabar turim vaika invalida verysad.gif . Norim dar viena sveika vaika. Buvom pas genetikus, nieko ne rado, bet pasake kai pastuosiu reikes atvikt, padarit tirimus. Patarkit prasau, pas kokia geriau giditoja kreiptis. Ir as manau kad ispradziu visdelto reikia nueit konsultacijai, o paskuj jau darit leliuka blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 09 04, 18:53)
Sveikos mamytes,

Na manau, sirdies yda, tai jau nestumo eigoje kazkas ivyko besiformuojant sirdutei, todel sito aplenkti nzn, ar galima. Mano sese su sirdies yda, speja mama, kad del to kad susirgo iki 3 men nestumo, teko gerti vaistu. Cia juk ne genetine liga, ar pan. Man atrodo, nereikia apie tai galvoti. O kad issitirti pas gydytoja reikia pries pastojant, tai manau butinai reikia. Padaryt tyrimus, ar nera kokios uzsleptos infekcijos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 09 04, 17:53)
Sveikos mamytes,
labai reikia Jusu patarimo. Planojam su viru trecia vaikiuka blush2.gif , pirmas vaikas 14 metu, nuo pirmos santuokos, sveikas. Pres metus pagimdziau berniuka, nestumas buvo geras. O po gymdimo paaiskejo kad vaikas turi sunkia forma syrdies ydos verysad.gif . Ne pasakosiu visko, kas teko praeit tik dabar turim vaika invalida verysad.gif . Norim dar viena sveika vaika. Buvom pas genetikus, nieko ne rado, bet pasake kai pastuosiu reikes atvikt, padarit tirimus. Patarkit prasau, pas kokia geriau giditoja kreiptis. Ir as manau kad ispradziu visdelto reikia nueit konsultacijai, o paskuj jau darit leliuka blush2.gif .

sioje srityje kas liecia sirdies ydas tai as turiu labai skaudzios patirties verysad.gif palaudojau 2 dukrytes su sirdies ydomis verysad.gif be 20 nestumo sav. jum niekas ir nepasakys kaip sirdute vystosi matosi geriausia kaip sakiau 20sav.ir tai reikia labai patyrusio kardiologo kad pamatytu verysad.gif seip visi sako kad su genetika cia kaip ir nieko bendro nera,bet deje patirtis kita karta rodo visai ka kita verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 09 04, 19:40)
sioje srityje kas liecia sirdies ydas tai as turiu labai skaudzios patirties verysad.gif palaudojau 2 dukrytes su sirdies ydomis verysad.gif be 20 nestumo sav. jum niekas ir nepasakys kaip sirdute vystosi matosi geriausia kaip sakiau 20sav.ir tai reikia labai patyrusio kardiologo kad pamatytu verysad.gif seip visi sako kad su genetika cia kaip ir nieko bendro nera,bet deje patirtis kita karta rodo visai ka kita verysad.gif

Tai ka darit??? As taip noriu dar vaikelio, bat baime tokia didele verysad.gif . Ir ginekologa naturiu, kuriam galeciau patiket. Dieve kaip as Jums uzjauciu del vaikialiu console.gif . Pati vos nepraradau savo auksiali verysad.gif , zinau kas cia per skausmas verysad.gif . Stypribes Jums ir Jusu seimai.
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 09 06, 12:13)
Tai ka darit??? As taip noriu dar vaikelio, bat baime tokia didele verysad.gif . Ir ginekologa naturiu, kuriam galeciau patiket.i.

Siulyciau ka tik pastojus uzsiriegsitruoti pas santariskiu genetikes. O jau paprasta jusu gine israsys siuntima. Man israse su pirmu pas genetikus, nes mano sese su sirdies yda gime. Tai gi nemokamas buvo apsilankymas. Bet sirdute reikia ziureti po 22-24 sav. nes anksciau nesimatys. O jei siaip reikia apziuros nestumo pradzioj, tai uzsiregistruokit butent 12 sav. i santariskes, ir iki tol gaukit siuntima is savo gines. O poto jau genetikes nuspres kas ir kaip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 09 06, 12:38)
Siulyciau ka tik pastojus uzsiriegsitruoti pas santariskiu genetikes. O jau paprasta jusu gine israsys siuntima. Man israse su pirmu pas genetikus, nes mano sese su sirdies yda gime. Tai gi nemokamas buvo apsilankymas. Bet sirdute reikia ziureti po 22-24 sav. nes anksciau nesimatys. O jei siaip reikia apziuros nestumo pradzioj, tai uzsiregistruokit butent 12 sav. i santariskes, ir iki tol gaukit siuntima is savo gines. O poto jau genetikes nuspres kas ir kaip wink.gif

Aciu uz patarima. As irgu manau kad ginekologe israsis siuntima. Tik gine neturiu doh.gif , gal patarsit kokia?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 09 06, 14:04)
Aciu uz patarima. As irgu manau kad ginekologe israsis siuntima. Tik gine neturiu doh.gif , gal patarsit kokia?

as rekomenduoju gine N.Krasovskaja..ji yra genetike..dirba privaciai SMC ir santariskese...
Ji tikrai yra nerelai, as pati pas ja ankausi ir va laukiu pirmo vizito, nes NT parode dvi juosteles!
labai rekomenduoju jums ja ir kaip gine ir kaip genetike...jei kas daugiau domina rasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Zivile0515 @ 2010 09 06, 16:26)
as rekomenduoju gine N.Krasovskaja..ji yra genetike..dirba privaciai SMC ir santariskese...
Ji tikrai yra nerelai, as pati pas ja ankausi ir va laukiu pirmo vizito, nes NT parode dvi juosteles!
labai rekomenduoju jums ja ir kaip gine ir kaip genetike...jei kas daugiau domina rasykit i AZ.

Jei gyvenciau vln taip ir daryciau. mirksiukas.gif Bet siaip, jei nesat problematiska nestuke, savo sveikatos atzvilgiu, tai as stociau i iskaita paprasciausioj poliklinikoj, kur kraujo, slapimo tyrimai nemokami, o jau svarbiausius echo daryciausi privaciai, pas viena is dirbanciu santariskese genetikiu. Nes jos, kaip ir minejo, dirba ir privaciai.
O del tu keliu kartu galima i Vln is bet kur atvaziuot wink.gif Kiek tos musu Lietuveles yra, vardant savo ramybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 09 02, 20:23)
dziaugiuosi del Taves  4u.gif  thumbup.gif O tai ar tau nepasiule apsilankyti pas genetike kai bus daugiau savaiteliu apie 25?  g.gif Tada galetum ir atsakyma popierini gaut wink.gif

Ne, nesiule
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 09 07, 07:04)
Jei gyvenciau vln taip ir daryciau.  mirksiukas.gif Bet siaip, jei nesat problematiska nestuke, savo sveikatos atzvilgiu, tai as stociau i iskaita paprasciausioj poliklinikoj, kur kraujo, slapimo tyrimai nemokami, o jau svarbiausius echo daryciausi privaciai, pas viena is dirbanciu santariskese genetikiu. Nes jos, kaip ir minejo, dirba ir privaciai.
O del tu keliu kartu galima i Vln is bet kur atvaziuot wink.gif Kiek tos musu Lietuveles yra, vardant savo ramybes  4u.gif

Na mes Vilnieciej mirksiukas.gif , bet privacej labaj jau brangu g.gif . Bandisiu per poliklinika, manau kad ten be problemu gausiu siuntima i Santariskiu klinika?!
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 09 07, 11:27)
Na mes Vilnieciej mirksiukas.gif , bet privacej labaj jau brangu g.gif . Bandisiu per poliklinika, manau kad ten be problemu gausiu siuntima i Santariskiu klinika?!

Tikrai neturetų būti, nes juk jau turit vaikutį su ydą. Čia juk tesioginis ryšys, aš gavau siuntima be problemu, nes mano sese gimusi su yda. Bet primenu, pradziai registruokis pas genetikus, o poto jau lauk siuntimo, nes ten eiles nezmoniskos. Tik pastosi registruokis 12 nest. sav. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 09 07, 10:53)
Tikrai neturetų būti, nes juk jau turit vaikutį su ydą. Čia juk tesioginis ryšys, aš gavau siuntima be problemu, nes mano sese gimusi su yda. Bet primenu, pradziai registruokis pas genetikus, o poto jau lauk siuntimo, nes ten eiles nezmoniskos. Tik pastosi registruokis 12 nest. sav. Sekmes  4u.gif

Taip, taip butinai. Aciu uz patarima mirksiukas.gif .
Atsakyti