Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Susapnuota @ 2010 08 31, 20:17)
O jusu tykimybe stai tokia, didesne uz amziaus?  g.gif Kodel gine kad net pas genetikus nenusiunte?  g.gif

ai man aplamai ta Prisca kazkokia nerimta atrodo,juk ten tik tikimybes kad gali taip but (jei butu skaiciukai buve butu mazi,gal tikrai buciau viska toliau tesus),o rauksle nustate genetike,ir ji matavo ne viena karta ir ji vis svyruodavo kitu kampu matuojant,nuo 2 iki 3mm,tai is visu duomenu parase max 2.7mm,kazkaip viska palikau likimo valiai,nes atlikti duomenys rase zemiau ribos,nestumas eina i pabaiga,visas jis eina su nerimu ir viltimi kad viskas pas musu gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 09 01, 11:55)
ai man aplamai ta Prisca kazkokia nerimta atrodo,juk ten tik tikimybes kad gali taip but (jei butu skaiciukai  buve butu mazi,gal tikrai buciau viska toliau tesus),o rauksle nustate genetike,ir ji matavo ne viena karta ir ji vis svyruodavo kitu kampu matuojant,nuo 2 iki 3mm,tai is visu duomenu parase max 2.7mm,kazkaip viska palikau likimo valiai,nes atlikti duomenys rase zemiau ribos,nestumas eina i pabaiga,visas jis eina su nerimu ir viltimi kad viskas pas musu gerai unsure.gif

Tiek Prisca, tiek ir rauksles persvieciamumo rodiklis jokiu budu nenurodo diagnozes. Cia jau vaisiaus vandenu tyrimo ''kompetencija''.
Nuosirdziai tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 01, 13:50)
Tiek Prisca, tiek ir rauksles persvieciamumo rodiklis jokiu budu nenurodo diagnozes. Cia jau vaisiaus vandenu tyrimo ''kompetencija''. 
Nuosirdziai tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif

drinks_cheers.gif sutinku pilnai,kaip dauguma cia jau minejo tai tikimybe arba seseliu mokslas,bet jei rodikliai zemiau ribos,nieks nesiulys vandenu tyrimo,nebent jie kelia itarima?
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 09 01, 14:03)
drinks_cheers.gif  sutinku pilnai,kaip dauguma cia jau minejo tai tikimybe arba seseliu mokslas,bet jei rodikliai zemiau ribos,nieks nesiulys vandenu tyrimo,nebent jie kelia itarima?

Nezinau as visu tu plonybiu. Man pasiule vandenu tyrima atlikti 13 nestumo savaite, kai iprastai atlieka tik nuo 16. Cia, matyt, jau sprendzia genetike, ji mato reikia to tyrimo ar ne.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 01, 14:05)
Nezinau as visu tu plonybiu. Man pasiule vandenu tyrima atlikti 13 nestumo savaite, kai iprastai atlieka tik nuo 16. Cia, matyt, jau sprendzia genetike, ji mato reikia to tyrimo ar ne.

o kodel jums buvo pasiulytas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 09 01, 14:26)
o kodel jums buvo pasiulytas? g.gif

Mano istorija yra aprasyta keleta puslapiu atgal. Skaudi ji, tad nesinori kartotis... Buvo blogai viskas, kad imanoma ir genetike aiskiai mate patologija jau echoskopuodama, tad ir buvo pasiulytas vaisiaus vandenu tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 01, 14:28)
Mano istorija yra aprasyta keleta puslapiu atgal. Skaudi ji, tad nesinori kartotis... Buvo blogai viskas, kad imanoma ir genetike aiskiai mate patologija jau echoskopuodama, tad ir buvo pasiulytas vaisiaus vandenu tyrimas.

prisiminiau jusu atveji,paejejus pora puslapiu atgal,tikrai uzjauciu uz netekti,bet labai dziaugiuos,kad tai buvo pastebeta ir priimti sprendimai, verysad.gif ,turiu 3 drauges ,kurios laukesi kartu su manim,ir ne vienai nematavo sprando raukslytes,tiesiog jos nejo ta sav. kai ji matoma ir dziaugiasi savo nestumais nieko nzn apie tokius genetinius tyrimus,nes kaip sakoma esame jaunos,o as nezinojau,ir butent pataikiau ant to laikotarpio,buvo pilna nerimo kol gavau kraujo atsakymus,kadangi jie nerodo rizikos,nebetesiau daugiau,bet visa nestuma vaikstau su nerimu,o kiekvienas echo apsilankymas keldavo baimes,kad tik nepamatytu ko blogo,ar kad blogai vystomes,lyg pokolkas viskas gerai,labiau laukiu nestumo galo,kada baigsis pagaliau sis nerimo laikotarpis
Atsakyti
sveikos nestukes, norejau paklausti, man siandien ismatavo sprando rauksle, ji rodo 0,27 cm.gyd.sake tipo viskas gerai, bet cia nera 100 proc.pasakiau, kad turiu siuntima i vilniu, tai sake jei kyla abejoniu darykites, bet pagal ja lelius sveikas, gal kuri gali pasakyt man, siaip uzisregistravau i vilniu spalio 6d.nzn ar verta vaziuot, bet gal geraiu nuvaziuot ir suzinojus nebesinervuot
Atsakyti
QUOTE(katkuviene @ 2010 09 01, 15:30)
sveikos nestukes, norejau paklausti, man siandien ismatavo sprando rauksle, ji rodo 0,27 cm.gyd.sake tipo viskas gerai, bet cia nera 100 proc.pasakiau, kad turiu siuntima i vilniu, tai sake jei kyla abejoniu darykites, bet pagal ja lelius sveikas, gal kuri gali pasakyt man, siaip uzisregistravau i vilniu spalio 6d.nzn ar verta vaziuot, bet gal geraiu nuvaziuot ir suzinojus nebesinervuot

O ka rodo Prisca? As vaziuociau. Genetike echoskopuodama mato kur kas daugiau nei paprasta ginekologe, konsultacija bus issamesne. Nebent jus bet kuriuo atveju gimdytumete, tuomet net rauksles matuoti nebuvo tikslo.
Atsakyti
tai jau apsisprendziau vaziuot i vilniu ir but tikrai, kad yra viskas geri, ir buti ramiai visa nestuma.tu teisi tikrai genetike pasakys viska tiksliai nei paparasta gyd.
Atsakyti
dianoshius na kaip atsakymai??
Atsakyti
Deja tik ryt
Atsakyti