Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Labas! 4u.gif
o as ejau pirma karta mokamai pas Butkeviciene ir man kainavo 175lt.Kita diena liepe ateis su siuntimu,kad kraujo tyrima galetu skirt nemokamai.Ir toliau ejau nemokamai.
Tai gal,jei ir jus ateitumet kita karta su siuntimu,gal ir jums nieko nekainuotu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 08 14, 10:09)

Merveilleux, 14 Rug 2010 - 10:09, para�ė:

Merveilleux, 14 Rug 2010 - 10:09, para�ė:

Yra greičiausias būdas be jokių siuntimų, skambint į Santariškių VIP kabinetą ir užsiregistruot genetiko konsultacijai.

Yra greičiausias būdas be jokių siuntimų, skambint į Santariškių VIP kabinetą ir užsiregistruot genetiko konsultacijai.

O gal tel galima 4u.gif Ar skambinti bendru registraturos tel?
Atsakyti
QUOTE(Skila @ 2010 08 25, 14:26)

Skila, 25 Rug 2010 - 14:26, para�ė:

Skila, 25 Rug 2010 - 14:26, para�ė:

Temos 1-ame puslapyje yra VIP kabineto telefonas 4u.gif
Į bendrą neskambink, nebent siuntimą turi ir tau neskubu.
Atsakyti
Sveikutes,
turiu klausima. Dariausi prisca tyrima du kartus. Pirma karta dare ginekologe, DS buvo 1:1800, bet sprando rauksle 2,8mm, tad bendra rizika 1-140 gal. Si tyrima dare dvylikta savaite. Ketvirtadieni Santariskese Butkeviciene vel skyre kraujo tyrima, dabar kazkodel DS rodo 1:178. Dabar eina astuoniolikta sav. Kaip galejo desimt kartu padideti rizika? Ji sako, kad echoskopu jokiu problemu nematau, viskas puiku, bet pirmadieni ims vaisiaus vandenis. Kazkaip labai sunku ta savaitgali islaukti, galvoje sukasi ivairios mintys. Gal tikrai kazkas negerai jau ir tada buvo, tik vaisiui brestant,ta rizika vis didesne tada ir rodo. Ar kas susidurete su panasia situacija? Dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
[quote=dianoshius,2010 08 28, 08:40]

Sveika, nepergyvenk del to, prisca as nepasitikiu po savo atvejo, kur vienu metu rode itin didele rizika, kitu atveju - jokios. Viska parode vaisiaus vandenu tyrimas. Manau kad tau viskas gerai. sekmes ir informuok apie rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(dianoshius @ 2010 08 28, 08:40)

dianoshius, 28 Rug 2010 - 08:40, para�ė:

dianoshius, 28 Rug 2010 - 08:40, para�ė:

Sveikutes,
turiu klausima. Dariausi prisca tyrima du kartus. Pirma karta dare ginekologe, DS buvo 1:1800, bet sprando rauksle 2,8mm, tad bendra rizika 1-140 gal. Si tyrima dare dvylikta savaite. Ketvirtadieni Santariskese Butkeviciene vel skyre kraujo tyrima, dabar kazkodel DS rodo 1:178.

Sveikutes,
turiu klausima. Dariausi prisca tyrima du kartus. Pirma karta dare ginekologe, DS buvo 1:1800, bet sprando rauksle 2,8mm, tad bendra rizika 1-140 gal. Si tyrima dare dvylikta savaite. Ketvirtadieni Santariskese Butkeviciene vel skyre kraujo tyrima, dabar kazkodel DS rodo 1:178.

tikiuosi viskas bus gerai,man buvo nustate ir rauksle 2,7mm,bet bendra rizika buvo DS 1:884 (rase zemiau ribos),tai kazkaip nebelindau daugiau i ta reikala,o ir vandenu tyrimo man nesiule gine
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad tas kraujo tyrimas klysta
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
i nesciuju iskaita isirasiau palyginus gana velai, jau buvau 16savaiciu. ir kadangi buvau apsigimusi, liepe issitirti genetikos centre. bandziau prisiskambinti, bet vis neturejo sarasu sekancio menesio... o kai siandien paskambinau, ir pasake kad tiria tik iki 20savaiciu, ir db pradejo registruoti nuo lapkricio menesio. tai dave privataus kabineto numeri 8-5-236-5316. kaip supratau ten ne viena esat ejusios, kaip ten? ar viska normaliai padaro? smile.gif ir ar gales kazi mane greit priregistruot, nes iseina kad sia ar kita savaite turiu issitirti...
Atsakyti
QUOTE(ladysonata @ 2010 08 30, 18:29)

ladysonata, 30 Rug 2010 - 18:29, para�ė:

ladysonata, 30 Rug 2010 - 18:29, para�ė:

ir ar gales kazi mane greit priregistruot, nes iseina kad sia ar kita savaite turiu issitirti...

ir ar gales kazi mane greit priregistruot, nes iseina kad sia ar kita savaite turiu issitirti...

Ten tos pacios gydytojos priima, kurios ir nemokamai. Tik kad apsilankymas kainuoja, nes nereikia laukti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianoshius @ 2010 08 28, 14:57)

dianoshius, 28 Rug 2010 - 14:57, para�ė:

dianoshius, 28 Rug 2010 - 14:57, para�ė:

Na kaip praejo vandenu tyrimas? g.gif ax.gif Ryt atsakymas?
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 08 28, 14:54)

-barsyle-, 28 Rug 2010 - 14:54, para�ė:

-barsyle-, 28 Rug 2010 - 14:54, para�ė:

tikiuosi viskas bus gerai,man buvo nustate ir rauksle 2,7mm,bet bendra rizika buvo  DS 1:884 (rase zemiau ribos),tai kazkaip nebelindau daugiau i ta reikala,o ir vandenu tyrimo man nesiule gine

tikiuosi viskas bus gerai,man buvo nustate ir rauksle 2,7mm,bet bendra rizika buvo  DS 1:884 (rase zemiau ribos),tai kazkaip nebelindau daugiau i ta reikala,o ir vandenu tyrimo man nesiule gine

O jusu tykimybe stai tokia, didesne uz amziaus? g.gif Kodel gine kad net pas genetikus nenusiunte? g.gif
Atsakyti
Vandenu tyrimas praejo neblogai, nieko baisaus. Na gal siandien savijauta ne pati geriausia, prisidejo persalimas, pilvo apacia paskauda, kartais taip stiprokai uzspazmuoja, bet viskas pakenciama. Kadangi kraujas rodo uzdegima, tai dar prie viso to, gavau antibijotikus gerti, nes ginekologe bijo, kad neissauktu persileidimo.
Atsakyti