Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(besyte @ 2010 05 28, 16:17)

Nea, siandien nieko nedare, tik isklausinejo ir papasakojo. Ultragarsa paskyre tik birzelio 26 g.gif
As tikejaus, kad siandien kazka paziures g.gif Ir kraujo siandien neeme - reikes pirmadieni vel i KMUK suoliuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 28 gegužės 2010 - 15:24
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 28, 15:22)
Nea, siandien nieko nedare, tik isklausinejo ir papasakojo. Ultragarsa paskyre tik birzelio 26  g.gif

idomiai cia pas jus g.gif
o kiek jau savaiciu nestuke.gif ? gal dar labai ankstyvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 28 gegužės 2010 - 15:24
QUOTE(besyte @ 2010 05 28, 16:24)

Beveik 15 ax.gif Norejo siandien krauja imti, bet paskyre pirmadieniui, kai jau bus suejusios pilnai 15 savaiciu. Sake, aiskesnis tyrimas bus g.gif
Atsakyti
Merginos, dar klausimelis iskilo mastau.gif
Jei as su siuntimu pas genetikus einu, kainuos man ta Prisca? Jei taip, tai kiek (KMUK)? rolleyes.gif Siandien tik konsultacijoj buvau, nieko nemokejau, bet apie tyrimu kainas gydytojas nieko nesake g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 28, 22:24)
Merginos, dar klausimelis iskilo  mastau.gif
Jei as su siuntimu pas genetikus einu, kainuos man ta Prisca? Jei taip, tai kiek (KMUK)?  rolleyes.gif Siandien tik konsultacijoj buvau, nieko nemokejau, bet apie tyrimu kainas gydytojas nieko nesake  g.gif

nu man irgi yra israsytas siuntimas tai daktare sake nieko nekainuos g.gif irgi KMUK
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 05 29, 08:03)

O, tai liuks, jei nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 29, 08:37)
O, tai liuks, jei nieko  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif nu bus matyt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 29 gegužės 2010 - 07:44
QUOTE(Daivika1 @ 2010 05 15, 20:56)
Ar gali papasakoti apie vandenų paėmimą? Nes aš eisiu šitai procedūras geg.31d irgi pas Krasovskają. Labai bijau, ar skauda, kaip po to jauteisi, ar su savim reikia ką nors turėti?

as taip pat einu procedurai geg. 31d, rytoj unsure.gif
tik ne pas Krasovskaja o pas Butkeviciene, idomu ar jos abi tuopat metu tas proceduras atlieka, ar kuri nors viena g.gif
Sekmes, Daivika1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2010 05 30, 10:27)
as taip pat einu procedurai geg. 31d, rytoj  unsure.gif
tik ne pas Krasovskaja o pas Butkeviciene, idomu ar jos abi tuopat metu tas proceduras atlieka, ar kuri nors viena  g.gif
Sekmes, Daivika1  4u.gif

sekmes ir jums didziausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 05 30, 11:29)
sekmes ir jums didziausios 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
nejauciu jokio stiprasu nerimo ar baimes, bet ryt sedint ir laukiant uz duru, jauciu kad saltas prakaitas pils doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 28, 16:22)
Nea, siandien nieko nedare, tik isklausinejo ir papasakojo. Ultragarsa paskyre tik birzelio 26  g.gif
As tikejaus, kad siandien kazka paziures  g.gif Ir kraujo siandien neeme - reikes pirmadieni vel i KMUK suoliuot  doh.gif

Kaune genetikai nedaro echo schmoll.gif O tik kalbasi dry.gif As nuo kauno genetiku pabegau i Vilniu, ten viskas greiciau vyksta, ir tyrimu rezultatai greiciau buna aiskus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 05 30, 10:56)
Kaune genetikai nedaro echo  schmoll.gif O tik kalbasi dry.gif As nuo kauno genetiku pabegau i Vilniu, ten viskas greiciau vyksta, ir tyrimu rezultatai greiciau buna aiskus  thumbup.gif

Tai kad man genetikas paskyre echo birzelio 26d - vadinasi, daro mirksiukas.gif
Atsakyti