Nea, siandien nieko nedare, tik isklausinejo ir papasakojo. Ultragarsa paskyre tik birzelio 26
As tikejaus, kad siandien kazka paziures Ir kraujo siandien neeme - reikes pirmadieni vel i KMUK suoliuot
Merginos, dar klausimelis iskilo Jei as su siuntimu pas genetikus einu, kainuos man ta Prisca? Jei taip, tai kiek (KMUK)? Siandien tik konsultacijoj buvau, nieko nemokejau, bet apie tyrimu kainas gydytojas nieko nesake
Merginos, dar klausimelis iskilo
Jei as su siuntimu pas genetikus einu, kainuos man ta Prisca? Jei taip, tai kiek (KMUK)? Siandien tik konsultacijoj buvau, nieko nemokejau, bet apie tyrimu kainas gydytojas nieko nesake
Ar gali papasakoti apie vandenų paėmimą? Nes aš eisiu šitai procedūras geg.31d irgi pas Krasovskają. Labai bijau, ar skauda, kaip po to jauteisi, ar su savim reikia ką nors turėti?
as taip pat einu procedurai geg. 31d, rytoj
tik ne pas Krasovskaja o pas Butkeviciene, idomu ar jos abi tuopat metu tas proceduras atlieka, ar kuri nors viena
Sekmes, Daivika1
as taip pat einu procedurai geg. 31d, rytoj
tik ne pas Krasovskaja o pas Butkeviciene, idomu ar jos abi tuopat metu tas proceduras atlieka, ar kuri nors viena
Sekmes, Daivika1
Nea, siandien nieko nedare, tik isklausinejo ir papasakojo. Ultragarsa paskyre tik birzelio 26
As tikejaus, kad siandien kazka paziures Ir kraujo siandien neeme - reikes pirmadieni vel i KMUK suoliuot
Kaune genetikai nedaro echo O tik kalbasi As nuo kauno genetiku pabegau i Vilniu, ten viskas greiciau vyksta, ir tyrimu rezultatai greiciau buna aiskus
Kaune genetikai nedaro echo O tik kalbasi As nuo kauno genetiku pabegau i Vilniu, ten viskas greiciau vyksta, ir tyrimu rezultatai greiciau buna aiskus