Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(zuzu @ 2010 05 26, 17:39)
nu va man nieks neatsako...ką darytumėt paskui su savo vaiku? koks tų tyrimų tikslas?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogvile: 26 gegužės 2010 - 16:43
QUOTE(Jogvile @ 2010 05 26, 17:42)

manau lygiai tapati 4u.gif
Atsakyti
ta kas per balionėliai? nejau neišeina normalaus sakinio suregzti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 26, 17:45)

buvo parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 26, 17:45)

patikek visoms cia iseina kuo puikiausiai sakini ir ne viena suregzti,
bet i kvailus ir kandzius klausimus nieks nenori atsakineti.
visos darosi siuos tyrimus skirtingu priezasciu vedamos, kaip ir visos elgiasi
skirtingai genetininiu tyrimu rezultatus gavusios.
nemanau, kad galima nors viena moteri, busima ar esama mama praejusias
sias abejones teisti ir klausineti tokiu nesamoniu.
mamytes, linkiu visoms tik sveiku ir stipriu vaikuciu, dziaugsmo ir optimizmo nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 05 26, 17:44)
manau lygiai tapati 4u.gif

musu nuomones sutampa...
o per balionelis, parasiau, kas norejo perskaite, tada istryniau

kazkaip ne tam cia ta tema, kas ka toliau darys- cia kiekvienos asmeninis reikalas ir net gi neetiska tokius klausimus uzdavineti. ir siaip- kas is to, jei suzinosi kas ka darys??? nelabai suprantu to klausimo reiksmes? cia smalsumas? ar kokia anketa pildai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogvile: 26 gegužės 2010 - 19:10
QUOTE(Jogvile @ 2010 05 26, 19:10)
ir siaip- kas is to, jei suzinosi kas ka darys??? nelabai suprantu to klausimo reiksmes? cia smalsumas? ar kokia anketa pildai?

nugi kiekvienam smagu pasijausti 'teisingu'/ moraliu/ dievobaimingu/ humanishku . Tai vat ir ieshko atkakliai moterishkes vietu, kur tokiomis pabut galetu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JoKava @ 2010 05 26, 18:58)
...
bet i kvailus ir kandzius klausimus nieks nenori atsakineti.
visos darosi siuos tyrimus skirtingu priezasciu vedamos, kaip ir visos elgiasi
skirtingai genetininiu tyrimu rezultatus gavusios.
nemanau, kad galima nors viena moteri, busima ar esama mama praejusias
sias abejones teisti ir klausineti tokiu nesamoniu.
mamytes, linkiu visoms tik sveiku ir stipriu vaikuciu, dziaugsmo ir optimizmo nestuke.gif  4u.gif

Visiškai pritariu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu prie ko kandūs...negi jaučiat išties kažkokią kaltę, kad suverčiat man, tarsi aš moralistė būčiau...o dieve, tik paklausk klausimėlį tiesiai... kad supuolė visos antrinti... bigsmile.gif nu taip, neskaičiau visų 7temų - nežinau kas parašyta, kodėl negalima vis padiskutuot iš naujo...tikrai, koks tas tyrimų tikslas? gal ir smalsu...juk visos tokios mamos čia atrodo, meile trykštančios ir tt.
jokio teisimo neturiu. pačiai bus 31, kai būsiu pagimdžius,pačios pirmas vaikas, kai buvau 20m, gimė negyvas - bet nesidarau aš tų tyrimų, na ir tiek.
nes žinau, kad tiek laksčius, po tyrimus, sveikai maitinusis, ir sužinojus blogą ats, lėkt dar vienai procedūrai - iš"valymui". bent dabar taip manau, - mažų mažiausiai keistai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 27, 07:43)
nu prie ko kandūs...negi jaučiat išties kažkokią kaltę, kad suverčiat man, tarsi aš moralistė būčiau...o dieve, tik paklausk klausimėlį tiesiai...  kad supuolė visos antrinti... bigsmile.gif nu taip, neskaičiau visų  7temų - nežinau kas parašyta, kodėl negalima vis padiskutuot iš naujo...tikrai, koks tas tyrimų tikslas? gal ir smalsu...juk visos tokios mamos čia atrodo, meile trykštančios ir tt.
jokio teisimo neturiu. pačiai bus 31, kai būsiu pagimdžius,pačios pirmas vaikas, kai buvau 20m, gimė negyvas - bet nesidarau aš tų tyrimų, na ir tiek.
nes žinau, kad tiek laksčius, po tyrimus, sveikai maitinusis, ir sužinojus blogą ats, lėkt dar vienai procedūrai - iš"valymui". bent dabar taip manau, - mažų mažiausiai keistai gaunasi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 27, 08:43)

nors nemanau kad čia tema tinkamai tokio tipo diskusijai bet... na ir keistumas, tai dėl ko ir maitiniesi sveikai, ir tyrimus darai ir saugai save ir vaikelį? nesuprantu visiškai pasisakymo... tikslas gi kad vaikutis sveikas būtų, čia žinoma tik mano nuomonė, bet manau kad geriau priimti vieną skausmingą sprendimą gyvenime, negu kentėti paskui visai šeimai, o ypač vaikeliui,ir dar deklaruojant kad atseit esi labai pasiaukojantis žmogus....klausimas kam gi nuo to geriau? žinoma niekas nėra nuo to 100% apsaugotas... bet kam save ir aplinkinius sąmoningai vesti į sudėtingą, skausmingą situacija jeigu šiuolaikiniai žmonijos pasiekimai leidžia to išvengti?
Atsakyti
QUOTE(MildaCe @ 2010 05 27, 10:01)
nors nemanau kad čia tema tinkamai tokio tipo diskusijai bet... na ir keistumas, tai dėl ko ir maitiniesi sveikai, ir tyrimus darai ir saugai save ir vaikelį? nesuprantu visiškai pasisakymo... tikslas gi kad vaikutis sveikas būtų, čia žinoma tik mano nuomonė, bet manau kad geriau priimti vieną skausmingą sprendimą gyvenime, negu kentėti paskui visai šeimai, o ypač vaikeliui,ir dar deklaruojant kad atseit esi labai pasiaukojantis žmogus....klausimas kam gi nuo to geriau? žinoma niekas nėra nuo to 100% apsaugotas... bet kam save ir aplinkinius sąmoningai vesti į sudėtingą, skausmingą situacija jeigu šiuolaikiniai žmonijos pasiekimai leidžia to išvengti?

drinks_cheers.gif
o as siulyciau bent pusmeti padirbeti neigaliu vaiku namuose - paziuresim ar tuomet paaiskes del ko mes daromes tyrimus? g.gif

sekmes belaukiant savo leliuko 4u.gif
Atsakyti