Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Dinelė2 @ 2010 05 25, 14:55)
patarciau nusiraminti 4u.gif  4u.gif
o del siuntimo sakei privaciai nereik,reikia g.gif  as ejau i avevita klinika darytis liepe ateit su siuntimu ir dar suplojau 170lt doh.gif 
turiu atsakyma,niekas aisku man jo nepaaiskino,dabar turiu kruva lapeliu ir nezinau ka cia jie reiskia g.gif  tipo sako eikit pas musu ginek. bet kad man ji pasakys 2 zodzius man vel moket 80lt manau per daug g.gif  doh.gif  blush2.gif

as kai vaziavau i pirma apziura privaciai, manes jokio siuntimo neprase schmoll.gif
lygiai taip pat i Santariskes VIP jei privaciai vaziuoji siuntimo irgi nereikia. nezinau kodel taves prase g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2010 05 25, 14:57)
as kai vaziavau i pirma apziura privaciai, manes jokio siuntimo neprase schmoll.gif
lygiai taip pat i Santariskes VIP jei privaciai vaziuoji siuntimo irgi nereikia. nezinau kodel taves prase g.gif

ai as irgi nezinau isvis ten kazkokia nesamone o ne klinika schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2010 05 25, 13:49)
nu susinervinau, nebezinau ka daryti- vyras liepia nusiraminti ir klausyti gydytojo
Prisca I parode del DS 1:4000, Prisca II - 1:1004. gydytoja parase, kad tyrimai kraujo geri ir vandenu tyrimo nerekomenduoja. parase, kad atvykti pas ja kai bus 24-25 savaites.
suvokiu, kad pirmas tyrimas tikslesnis, bet nervas vis vien ima. mastau dabar ka su tais vandenimis daryti.
gal paklausyti vyro ir pasitiketi daktare, juolab, kad sprando rauksle normali buvo kai matavo ir siaip nieko blogo nemato... ka jus man patartumet?

nevarykit dievo i medi - kokie dar vandenu tyrimai????? ramiai laukit... jei butu 1:100 tai gal ir reiktu nerimauti..
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 05 25, 15:22)
nevarykit dievo i medi - kokie dar vandenu tyrimai????? ramiai laukit... jei butu 1:100 tai gal ir reiktu nerimauti..

aciu 4u.gif man manau tokios nuomones is salies ir reikejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogvile: 25 gegužės 2010 - 14:29

as ir taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 25, 14:55)
čia esančių mamyčių noriu paklaust, - koks tikslas daryti tyrimus? ir apskritai genetinių tyrimų temos tikslas ??? kad nutraukt nėštumą...ar pirma vadinat mažylis mažylis, o po to...kai reik nutraukt nėštumą--nėštumas nėštumas...o gal tyrimai reikalingi kad susitaikyti iš anksto su diagnoze, domėtis literatūra, etc? svarbiausia - prisitaikyti vyrams, silpnajai lyčiai.
bet manau kad bent pusę mamų atsisakytų vaiko.  g.gif  ar aš klystu??

visos tavo issakytos mintys tinkamos skirtingoms moterims, manau smile.gif tik va, kad svarbiausia prisitaikyti vyrams - to nesupratau.. manau ITIN retais atvejais

noriu pasidziaugti, kad mano amniocentezes pirminis atsakymas (del trisomiju ir lyt. chromosomu) visiskai be nukrypimu, laukiame berniuko bigsmile.gif

aciu visoms uz palaikyma 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(akvavute @ 2010 05 25, 21:48)
visos tavo issakytos mintys tinkamos skirtingoms moterims, manau  smile.gif  tik va, kad svarbiausia prisitaikyti vyrams - to nesupratau.. manau ITIN retais atvejais

noriu pasidziaugti, kad mano amniocentezes pirminis atsakymas (del trisomiju ir lyt. chromosomu) visiskai be nukrypimu, laukiame berniuko  bigsmile.gif

aciu visoms uz palaikyma  4u.gif

o cia is tyrimo mate? ar seip pamate taip anksti ka turesit? kaip fainai as ir noriu suzinot biggrin.gif tik kad pas daktare negreit dar doh.gif
Atsakyti
kai daro vandenų tyrimą, tai nustato ir lyti. 100 proc. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2010 05 25, 14:49)
nu susinervinau, nebezinau ka daryti- vyras liepia nusiraminti ir klausyti gydytojo
Prisca I parode del DS 1:4000, Prisca II - 1:1004. gydytoja parase, kad tyrimai kraujo geri ir vandenu tyrimo nerekomenduoja. parase, kad atvykti pas ja kai bus 24-25 savaites.
suvokiu, kad pirmas tyrimas tikslesnis, bet nervas vis vien ima. mastau dabar ka su tais vandenimis daryti.
gal paklausyti vyro ir pasitiketi daktare, juolab, kad sprando rauksle normali buvo kai matavo ir siaip nieko blogo nemato... ka jus man patartumet?

as pritariu merginoms drinks_cheers.gif tikrai neverta daugiau nervintis ir darytis tyrimu... smile.gif

QUOTE(akvavute @ 2010 05 25, 21:48)
visos tavo issakytos mintys tinkamos skirtingoms moterims, manau  smile.gif  tik va, kad svarbiausia prisitaikyti vyrams - to nesupratau.. manau ITIN retais atvejais

noriu pasidziaugti, kad mano amniocentezes pirminis atsakymas (del trisomiju ir lyt. chromosomu) visiskai be nukrypimu, laukiame berniuko  bigsmile.gif

aciu visoms uz palaikyma  4u.gif

Sveikinimai!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti

thumbup.gif pritariu 100%,pas mane zymiai blogesni skaiciukai buvo (bet visi zemiau ribos),o ir rauksle 2,7mm,taciau gine nebesiunte tolimesniu tyrimo PRISCA II,sako cia juk tik skaiciukai,o ir kai echo dare 19sav,jokiu nusiskundimu negirdejau kad kas blogai butu,tad auginu toliau savo pilvuka
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 05 26, 14:48)
thumbup.gif pritariu 100%,pas mane zymiai blogesni skaiciukai buvo (bet  visi zemiau ribos),o ir rauksle 2,7mm,taciau gine nebesiunte tolimesniu tyrimo PRISCA II,sako cia juk tik skaiciukai,o ir kai echo dare 19sav,jokiu nusiskundimu negirdejau kad kas blogai butu,tad auginu toliau savo pilvuka

saunu thumbup.gif
Atsakyti
nu va man nieks neatsako...ką darytumėt paskui su savo vaiku? koks tų tyrimų tikslas?
Atsakyti