Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Destiny73 @ 2010 05 15, 15:34)
sveikos
mano kraujo tyrimas irgi buvo labai blogas - 1:10 DS, kartu su echo - 1:51, dariausi vandenų tyrima - norma, taigi DS nėra. po 3 sav gausiu atsakymą dėl viso kariotipo, Krasovskaja sakė, kad jei prdinis atsakymas dėl DS geras tai tas po 3 sav tikrai nebus blogas dėl DS. Va dėl kitų chromsomų visko gali būti, bet tokia tikimybė labai maža. O kraujas blogas dėl to, kad gal kokios problemos su placenta, gali būti priešaikinis gimdymas ar kokios kitos negenetinės ligos. Arba būti viskas gerai. smile.gif
tu kaip supratai turi jau  ats dėl 3 sindromų ir viskas ok? tai tikrai nemanau kad antradienį sulauksi blogų žinių.
Parašyk kai turėsi ats.

Ar gali papasakoti apie vandenų paėmimą? Nes aš eisiu šitai procedūras geg.31d irgi pas Krasovskają. Labai bijau, ar skauda, kaip po to jauteisi, ar su savim reikia ką nors turėti?
Atsakyti
sakykit,o del sirdies ydos, iki pastojimo imanoma issitirti g.gif ar viskas pasimato tik nestumo metu?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 05 14, 23:25)
Daro FISH,- fluorescencine in situ hibridizacija  smile.gif
http://en.wikipedia....u_hybridization

kai tiria kariotipa,- zhiuri vizualiai akimi po mikroskopu.

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
[quote=Destiny73,2010 05 15, 14:34]
Sveikinu, žinau kad atsigausi dabar, man ir taip buvo mirksiukas.gif Augink savo žirniuką ir mėgaukis didėjančiu pilveliu wub.gif

[quote=uups,2010 05 15, 15:33]

Labai ačiū už info. Antradienį viskas paaiškės. smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
prasau patarimo... ar verta darytis genetinius tyrimus jei seimoje jokiu patalogiju nera? taciau MB vaikysteje apkurto po cernobilio avarijos. ar tai galetu kaip nors pakenkti mums?
Atsakyti
Sveikos visos, jau pasakojau savo istorija, jei turite abejoniu, nerimaujate, butinai darykites vandenu tyrimus. As asmeniskai nusivylusi PRISCA, jo rezultatai buvo geri, taciau vandenu tyrimas parode, kad mano pilve augantis vaikiukas yra nesuderinamas su gyvybe, turejau nutraukti nestuma, patyriau dideli fizini ir psichologini skausma, bet bandau pamirsti, susitaikyti ir zvelgti i prieki... Noriu pasakyti, kad ne visos istorijos, is genetiku sulauktos zinios buna dziuginancios, kaip kad atrodo skaitant siame forume. sekmes visoms mamytems ir stiprybes 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(skrusdelyte2 @ 2010 05 17, 16:28)
Sveikos visos, jau pasakojau savo istorija, jei turite abejoniu, nerimaujate, butinai darykites vandenu tyrimus. As asmeniskai nusivylusi PRISCA, jo rezultatai buvo geri, taciau vandenu tyrimas parode, kad mano pilve augantis vaikiukas yra nesuderinamas su gyvybe, turejau nutraukti nestuma, patyriau dideli fizini ir psichologini skausma, bet bandau pamirsti, susitaikyti ir zvelgti i prieki... Noriu pasakyti, kad ne visos istorijos, is genetiku sulauktos zinios buna dziuginancios, kaip kad atrodo skaitant siame forume. sekmes visoms mamytems ir stiprybes  4u.gif .

labai uzjauciu...
bet gal galite daugiau pakomentuoti, ka sake gyd, genetike po echo ir pan., nes skaiciau, kad lanketes pas Krasovskaja ir kad jos daryta PRISCA ro DS ir ES sidromu tikimybe 1:10 000?
pradejau labai nerimauti, nes pati jau tuoj turesiu leliuka, pati lankiausi pas Krasovskaja ir mano rezultatai buvo NT 2,1mm, DS ir ES 1:10 000, 12 ir 18 sav. echo jokiu pakitimu nerode, bet kaip matau tavo atveju pas ta pacia gydytoja irgi viskas buvo normos ribose....
nervai jau visai nelaiko, naktimis pradejau nemiegoti, vis viena mintis galveleje sukasi...
Atsakyti
TO: JoKava
nesijaudinkite jus, nueikite pas genetike, kai bus 20 ar 24 sav., pasiziures sirdute ir visa kita. viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos, jau pasakojau savo istorija, jei turite abejoniu, nerimaujate, butinai darykites vandenu tyrimus. As asmeniskai nusivylusi PRISCA, jo rezultatai buvo geri, taciau vandenu tyrimas parode, kad mano pilve augantis vaikiukas yra nesuderinamas su gyvybe, turejau nutraukti nestuma, patyriau dideli fizini ir psichologini skausma, bet bandau pamirsti, susitaikyti ir zvelgti i prieki...

labai labai uzjauciu ir linkiu daug stiprybes, isgyvenant si laikotarpi.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvavute @ 2010 05 17, 21:32)
labai labai uzjauciu ir linkiu daug stiprybes, isgyvenant si laikotarpi.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

ACIU uz palaikyma.
Atsakyti
Sveikos visos, jau pasakojau savo istorija, jei turite abejoniu, nerimaujate, butinai darykites vandenu tyrimus. As asmeniskai nusivylusi PRISCA, jo rezultatai buvo geri, taciau vandenu tyrimas parode, kad mano pilve augantis vaikiukas yra nesuderinamas su gyvybe, turejau nutraukti nestuma, patyriau dideli fizini ir psichologini skausma, bet bandau pamirsti, susitaikyti ir zvelgti i prieki... Noriu pasakyti, kad ne visos istorijos, is genetiku sulauktos zinios buna dziuginancios, kaip kad atrodo skaitant siame forume. sekmes visoms mamytems ir stiprybes  4u.gif .

Laikykites 4u.gif 4u.gif
nu as irgi vakar nuejau ir pasidariau ta prisca nezinau ka pasakys,bet daugiau tai nieko nesidarysiu g.gif blush2.gif vistiek gi ir per echo kazka matys jai bus blogai... seip ten klinikoj tai skersi visi ziurejo kad noriu to tyrimo,nes tipo jauna kam cia tau reikia,sakiau noriu doh.gif idomu ka pasakys ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

atėjau prasinešti, šiandien sužinojau kad mano lelytės kariotipo tyrimas geras ir laukiamės dukrytės. Esu neapsakomai laiminga po tiek nerimo ir emocinių kančių, bet tikrai nesigailiu kad dariausi genetinius tyrimus, nes dabar galiu ramiai džiaugtis savo didėjančiu pilveliu wub.gif Ačiū visoms čia mane palaikiusioms. 4u.gif
Atsakyti