Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Aš nieko iki Coulter nedasikapsčiau, Googlio biblioteka neduoda, o daugiau ir nežinau kaip ieškot. sad.gif Tai tame Bailey vis pasižiūriu, bet kad ir ten ne visa Pulsatilla buvo, o Tuberculinum iš vis neduoda nei puslapio... Bet gera ir Bailey portretų knyga, arne? Galvoju užsisakyt g.gif

O šiaip kai pasižiūrėjau į tuos savo konspektus, tai man absoliučiai nieko keisto, kad dukra tiek daug sirgo ir tik kvėpavimo takų ligom.. ypač jei aiškint pagal teoriją, kad vaiko ligos labai susiję su mamos emocijom..
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 05 03, 19:25)
Nuraminot su ta kava... o tai kaip tik geriu kavą, galvojau jau be vėlaus vakaro nebegert žirniukų

Kai kurie gyd. sako, kad reikia laikytis švarios burnos taisyklės. Man šitoks apibrėžimas daug aiškesnis. Kai nebejauti burnoj kavos, mėtų, dešros ir t.t., tai ir žirniukus gali imt.
Atsakyti
aš tarp kavos ir žirniukų darau valandos pertrauką g.gif
Atsakyti
O pas mažiū parodė, kad žarnyne bakterija, o ne virusas... Vešim rytoj pasėly ir bus aišku ar neprireiks rimtesnio gydymo. Nu bliamba nesikeikus verysad.gif
Atsakyti
Grizom mes is konsultacijos. Zodziu kol sulaukem priemimo, per savaitgali dukrytei sloga kiek aprimo, bet nosis vis dar uzsikisus, tik jau nebebega. Tik va labiausiai as sunerimus, kad atsirado akiu uzdegimas (vos praplese akytes penktadieni ryte, iskart nubegau i vaistine, lasinau visa savaitgali Gentamicina) ir vakar pastebejau pasutusi uzpakaliuka. Siandien paraudimas persikele ir i moteriskas vietas verysad.gif Kazkoks kosmaras...
Gyd sake greicausiai nusilpes organizmas. Paskyre Lycopodium (alerginei slogai tvarkyti) ir Argentum nitricum (kol akys nesusitvarkys). Gal kam teko vartoti?

Klausimas. Ar galima vienu metu duoti skirtingus zirniukus? Ar reikia daryti pertrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 03 gegužės 2010 - 22:08
Labai reikia patarimo blush2.gif
Nesusidraugauju as su dukreles konstituciniu, aisku patimatyt kalta, tikejausi stebuklo nuo pirmojo zirnio,o geriam jau 2 sav,rezultatu nematau g.gif
Bet klausimas toks: pasigavom eiline sloga, kaip tureciau elgtis su konstituciniu? Duoti kas 15 min? tempos nera,viskas kaip ir neblogai, tik nosis ir uzgulta ir pilna visko.
Nakti konstitucini daviau kaip papuole, bet gal kokius 4-5 zirnius sudaviau. Kai tik nubusdavo,kad nosis nekvepuoja. Ar cia grieztai reik kas 15 min?
Del tokio nieko geda P.skambinti blush2.gif
Prasau pagelbekit....
Atsakyti
Bet jei konstitucinis, tai suprantu kad aukšta potencija. Tai ar galima duoti kas 15 min?
Atsakyti
Iš savo laaabai menkos patirties jau supratau, kad negalima laiko intervalais vadovautis doh.gif Reik stėbėt ir mokytis vadovautis pagal organizmo būklę.. kaip paprasta pasakyt, arne? rolleyes.gif

O man niekaip dukros pasikeitęs elgesys iš galvos neiškrenta. Turiu kelis variantus, kurie visi gali būtų teisingi, o šitos dalies nespėjau su homeopate aptart. O dabar tą Tuberculinum (įtariu, dėl Restless) gavom - iš vis nebežinau nei ko tikėtis, nei kas ir kaip.
Kaip man jau bloooga nuo to galvojimo doh.gif
Atsakyti
Bent atsakykite, kas nusimanote, ar galima vienu metu du preparatus duoti (skirtingus zirniukus)?
Atsakyti
dažniausiai galima. bet kitos lai labaiu nusimanančios pasako. nes aš iš nežinojimo labiau linkusi atskirai duoti unsure.gif
Atsakyti
Mamucis, galima. Jei tai gyd. skirti žirniai, tai tikrai bus derantys. Atskirai paprastai rekomenduojama duoti, kad pamatyt, kuris žirniukas veikia, kuris ne. Dažnai būna, kad suveikia praktiškai per 15 min. ir aišku, kad užtenka apsiriboti tuo vieninteliu.
Tad atsakymas, geriau atskirai, bet jei yra poreikis galim kartu. Gi kompleksai tuo principu ir sudaryti. Sudėti pagal tam tikrą simptomatiką daug žirnių. Kartais veikia, kartais ne. Bet kai veikia, suprast kuris žirnis padėjo - be šansų. O tai gali būti kartais svarbu. Po truputį prasigrynina kurie žirniai tinkami, ir tai gali būti gidas gyd. skirti konstitucinį žirnį. Arba sekančių ligų metu aišku, kad pradėt gydytis vert nuo padėjusio praeitą kart.

Aušruže, turbūt niekas tau nepasakys ką daryt, todėl, kad labai stipriai skiriasi dozavimas pas skirtingus gydytojus. Merginos, kurios gydosi pas P. rašė, kad susirgus skiria jinai dažnai konstitucinį. Pabandyk pasiskaitinėt, tikrai ne kartą rašė... Bet patarti ir pasakyti ar jūsų atvejis reikalaujantis dažno konstitucinio vartojimo - turbūt nieks nesiims. Gal vertėtų pabandyt su gydytoja pabendraut, gal jinai jūsų sunegalavimą vertintų kaip pablogėjimą, o ne kaip virusinį susirgimą.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 05 03, 19:53)
Aš nieko iki Coulter nedasikapsčiau, Googlio biblioteka neduoda, o daugiau ir nežinau kaip ieškot. sad.gif

Šiaip tik rusų k. nemokamai galima parsisiųst.
O anglų k. tai mokėt reikia. Nežinojau tada kai rašiau, kokia kalba skaitai smile.gif
Atsakyti