Ačiū labai, kaip tik po ranka turiu.
QUOTE(Eima @ 2010 05 03, 15:45)
na mūsų atveju buvo smulkesnis bėrimas. ir pėdutės buvo lyg kojinytės. net infekcinėj ligoninėj sakė vadovėlinis retas atvejis
O kai kairė pusė užsikemša (čia jau man)? Bet nei bėga, tik gal per galinę sienelę nori tekėti sloga.
Nebegąsdinkit jau ir taip logiškai jau nebesugebu galvot... Šitos 4 savaitės su mažiaus ligom
Na va, iš homeopatės. Konstitucinio nepasakė, atsišvietė dar mano "šedevrus" suraizgytus, sakė, pasiskambys ar kaip jei jai kokių klausimų kils, o šiaip pamąstys dar.
Dukrai po valandos atsibodo ten sėdėt, tai ant galo jau nebelabai pavyko man susikoncentruot
Paskyrė Tuberculin n (kokia čia potencija?), pasiskaičiau pas Vithoulką... em.. nelabai suprantu, kodėl šitą paskyrė Sakė, jei pastebėčiau kokių nors keistų reiškinių - nutraukt. O dabar sėdžiu ir svarstau, tai kada suduot reik, juk ne prieš miegą ir ne prieš daržan išvedant?
Dar prasitarė, kad yra Pusatilla užuomazgų, pasiskaitinėjau Bailey, na, vietoms tikrai atpažįstu savo vaiką. Bet man Pulsatilla vaikiukai tai tokie mamyčiukai labiau, ramūs ir neproblematiški vaikai, nu manajai iki to toooli. Net nežinau ko nuo pat pradžių aš tos Pulsatillos taip purtaus...
O svarbiausia, kad mano dukra pastarąsias 2 savaites kažkokiam naujam periode. Jau du kartus parduotuvėj prie kasos priešais stovinčiai moteriškei įspūrė sakydama "pasitrauk", šiandien pas mus darbininkai remontuoja, tai priėjus pradėjo vienam aiškint "koks tu purvinas, ir kelnės, ir rankos - nusiprausk".. Jetus, kokia gėda
Ir paskui susivok, kas ir kame čia - toks etapas ar nuo žirniukų
Dukrai po valandos atsibodo ten sėdėt, tai ant galo jau nebelabai pavyko man susikoncentruot
Paskyrė Tuberculin n (kokia čia potencija?), pasiskaičiau pas Vithoulką... em.. nelabai suprantu, kodėl šitą paskyrė Sakė, jei pastebėčiau kokių nors keistų reiškinių - nutraukt. O dabar sėdžiu ir svarstau, tai kada suduot reik, juk ne prieš miegą ir ne prieš daržan išvedant?
Dar prasitarė, kad yra Pusatilla užuomazgų, pasiskaitinėjau Bailey, na, vietoms tikrai atpažįstu savo vaiką. Bet man Pulsatilla vaikiukai tai tokie mamyčiukai labiau, ramūs ir neproblematiški vaikai, nu manajai iki to toooli. Net nežinau ko nuo pat pradžių aš tos Pulsatillos taip purtaus...
O svarbiausia, kad mano dukra pastarąsias 2 savaites kažkokiam naujam periode. Jau du kartus parduotuvėj prie kasos priešais stovinčiai moteriškei įspūrė sakydama "pasitrauk", šiandien pas mus darbininkai remontuoja, tai priėjus pradėjo vienam aiškint "koks tu purvinas, ir kelnės, ir rankos - nusiprausk".. Jetus, kokia gėda
Eima, nesigasdink taip. Mano abi mergiotes tokiu berimu sirgo, ranku ir padu, neniezejo nei kiek. Viena su tempa, kita be. Is paziuros lygiai toks pat. Gydytojai sake, kad virusas vaiku kazkoks. Vaikai serga lengvai, taviskio gal sunkesne eiga. Gal greitai praeis, mano gi irgi megstancios pasirgt, bet persirgo nesunkiai.
QUOTE(Eima @ 2010 05 03, 14:52)
Man kartais atrodo, kad blogai dirbt medicinoj. Nes kaip prisižiūri visokių atvejų, tai kartais pradeda atrodyt, kad ir pas tave tas pats
Papildyta:
Turiu Apis 6, bo 30 pabaigiau. Bet Nux Vomicos nereiktų nuimt gi, ane
Beje, Nux Vomica duodu nuo vakar vakaro ir su kosuliuku 10 kart geriau jau šiandien...
Papildyta:
Turiu Apis 6, bo 30 pabaigiau. Bet Nux Vomicos nereiktų nuimt gi, ane
Beje, Nux Vomica duodu nuo vakar vakaro ir su kosuliuku 10 kart geriau jau šiandien...
Eima, tikrai nesigąsdink, jau ne viena patvirtinom, kad tokį vaizdą matę.
Aišku, visada reikia žiūrėt, bet čia greičiausiai tiesiog dėl viduriavimo viruso. Gi vienas iš homeopatijos dėsnių - iš vidaus į išorę, nuo svarbesnių organų, prie mažiau svarbių, nuo viršaus, į apačią.
Nux tikrai nenutrauk, tiesiog jeigu bėrimas bus nepakenčiamas vaikui ir matysi, kad niežti (maniškiui tai visi delnai ir padai buvo tokiais nuėję, prisilietus net pulsavo nuo karščio) - tada pridėk Apis
Ech, ką aš be jūsų daryčiau
QUOTE(Coccinela @ 2010 05 03, 15:20)
Na va, iš homeopatės. Konstitucinio nepasakė, atsišvietė dar mano "šedevrus" suraizgytus, sakė, pasiskambys ar kaip jei jai kokių klausimų kils, o šiaip pamąstys dar.
Pulsatilla keliuose šaltiniuose pasiskaityk. Gi kiekvienas portretas turi teigiamą ir neigiamą aspektus. Mažu tokie variantai gali būt. Tiesą sakant, Pulsatillos portreto dar neskaičius viso, negaliu pasakyt.
Tuberculinum M tikriausiai. Čia tūkstantinė potencija. Vithoulkas pateikia laaabai glaustai (daugiausia fizinius simptomus) - geriau pasiimti Coulter, kad suprastum portretą.
Vilytte, turi viskas susidėliot
Aš dėl kavos irgi nepastebėjau, kad kažką ten pertrauktų - kai reikia labai, veikia nepaisant nieko.
Nuraminot su ta kava... o tai kaip tik geriu kavą, galvojau jau be vėlaus vakaro nebegert žirniukų
QUOTE(vilytte @ 2010 05 03, 12:39)
Baisu
Taip, ypac kai lengva ranka aukstesnes potencijos naudojamos