jis klibėjo, tai laukėm kol pats iškris. savaitę buvo pas senelius ir aš nemačiau kaip ten viskas atrodo. laukiau tiesiog žinių, kad iškrito ir pelytė pasiėmė. vakar kai pamačiau tas naujas dantukas jau jį prilaiko, klibėjimas mažesnis. laukiu pirmadienio kada pas stomatologą gausim vietos
QUOTE(krika @ 2010 08 01, 10:00)
jis klibėjo, tai laukėm kol pats iškris. savaitę buvo pas senelius ir aš nemačiau kaip ten viskas atrodo. laukiau tiesiog žinių, kad iškrito ir pelytė pasiėmė. vakar kai pamačiau tas naujas dantukas jau jį prilaiko, klibėjimas mažesnis. laukiu pirmadienio kada pas stomatologą gausim vietos
nieko baisaus cia, mums taip buvo, tai istrauke ta dantuka ir naujas uzaugo tiesiai
bet tas naujas pas mus jau išlindęs. o kažkada aš mačiau kad jau boluoja tarp dantenyčių va tada reikėjo susimti, bet aš galvojau kad iškris. o dabar vaikas su dviem dantų eilėm
antras, beje, irgi taip pat lenda. neiškrito senukas, o lenda naujas
antras, beje, irgi taip pat lenda. neiškrito senukas, o lenda naujas
Krika , ir mums buvo jau naujas islindes, o senas neiskrito ir nesiruose kristi. viskas bus gerai. Nueikit pas stomatologa, istrauks ir susitvarkys viskas
QUOTE(nikofija @ 2010 07 31, 23:13)
Nux Vomica pabandykite.
Dėkui, perduosiu būsimai mamytei O gal dozavimą žinot? Ar maksimalią dozę - 9 žirniukus bandyti iš kart?
QUOTE(youste @ 2010 08 01, 17:07)
Dėkui, perduosiu būsimai mamytei O gal dozavimą žinot? Ar maksimalią dozę - 9 žirniukus bandyti iš kart?
Aš tai pasitirpdyčiau( ištirpinti švelniau veikia) ir gurkšnočiau.
QUOTE(nikofija @ 2010 08 02, 18:13)
Aš tai pasitirpdyčiau( ištirpinti švelniau veikia) ir gurkšnočiau.
Dėkui
QUOTE(vilytte @ 2010 08 05, 13:22)
Sveikos,
gal kuri susidūrėt su erkių įsisiurbimais ir homeopatija tam reikalui? Ledum?
Aš klausinėjau šituo klausimu M. Tai sakė, kad Ledum, bet jis tik nuima požymius -paraudimą ir pan. Nenaikina ligos, jei ji yra.
QUOTE(vilytte @ 2010 08 05, 13:22)
Sveikos,
O man homeopatinėj vaistinėj davė Apis C200 - po erkės įkandimo sučiulpti 5 žirniukus, po 30 min. pakartoti dar 5 žirniukus Kiek supratau, apsaugo nuo ligos