jis klibėjo, tai laukėm kol pats iškris. savaitę buvo pas senelius ir aš nemačiau kaip ten viskas atrodo. laukiau tiesiog žinių, kad iškrito ir pelytė pasiėmė. vakar kai pamačiau tas naujas dantukas jau jį prilaiko, klibėjimas mažesnis. laukiu pirmadienio kada pas stomatologą gausim vietos
jis klibėjo, tai laukėm kol pats iškris. savaitę buvo pas senelius ir aš nemačiau kaip ten viskas atrodo. laukiau tiesiog žinių, kad iškrito ir pelytė pasiėmė. vakar kai pamačiau tas naujas dantukas jau jį prilaiko, klibėjimas mažesnis. laukiu pirmadienio kada pas stomatologą gausim vietos
bet tas naujas pas mus jau išlindęs. o kažkada aš mačiau kad jau boluoja tarp dantenyčių va tada reikėjo susimti, bet aš galvojau kad iškris. o dabar vaikas su dviem dantų eilėm antras, beje, irgi taip pat lenda. neiškrito senukas, o lenda naujas
Krika , ir mums buvo jau naujas islindes, o senas neiskrito ir nesiruose kristi. viskas bus gerai. Nueikit pas stomatologa, istrauks ir susitvarkys viskas
O man homeopatinėj vaistinėj davė Apis C200 - po erkės įkandimo sučiulpti 5 žirniukus, po 30 min. pakartoti dar 5 žirniukus Kiek supratau, apsaugo nuo ligos