Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ryški, prašykit kraujo tyrimą padaryt, tada bus aišku. 4u.gif

Krika, a čia kokie kalambūrai? bigsmile.gif
Atsakyti
prisijungiau prie vieno internetinio psl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 01, 22:54)

Baisu blink.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 03, 11:06)
Krika, a čia kokie kalambūrai?  bigsmile.gif

dėti ar nebedėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 03, 11:39)
Baisu blink.gif  blink.gif  blink.gif

Tiesą sakant, nemanau, kad taip baisu. ax.gif Baisiau yra prisifarširuoti save kitais dalykais.
Bet čia yra pateikiami pavyzdžiai "kaip nereikia daryti".
Man, tiesą sakant, akivaizdžių neigiamų dalykų nepasitaikė (išskyrus porą atvejų, bet tada pakankamai greitai viskas praėjo, pvz. Aconitum buvo per stipri potencija, bet praėjo per mažiau nei pusvalandį, čia panašiai kaip Coccinelai). Už tai ir neleidžiama "žaisti" nepatyrusiems aukštomis potencijomis.
Tai yra aprašyta ir Kento, gal tik ne taip drastiškai.
Atsakyti
O aš saviškį vėl vežu tyrimams doh.gif

Niekaip išsikosėt nebaigia (nors ir normalu po plaučių uždegimo iki 2 mėn kosulys) ir nebeaišku ar kosti, ar refliuksas. +pradėjo viduriuot ir jau 4 diena kaip gleivėm "varo", be to visas išbalęs ir irzlus. Pabandžiau duot anksčiau vartotus žirniukus nuo refliukso, tai išmėtė pėdutes tokiom įdomiom raudonom dėmėm - kaip taškai, bet po oda, lyg po oda vaikas flomasteriu išsipėckino g.gif Žodžiu doh.gif Dabar neaišku ar nuo žirniukų ar šiaip kas...
P. liepė nuimt konstitucinį ir duot Nux Vomica. Tai su kosuliuką atrodo geriau, bet viduriuoja vis tiek ir dėmelės nenyksta...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 05 03, 15:00)
O aš saviškį vėl vežu tyrimams doh.gif

Niekaip išsikosėt nebaigia (nors ir normalu po plaučių uždegimo iki 2 mėn kosulys) ir nebeaišku ar kosti, ar refliuksas. +pradėjo viduriuot ir jau 4 diena kaip gleivėm "varo", be to visas išbalęs ir irzlus. Pabandžiau duot anksčiau vartotus žirniukus nuo refliukso, tai išmėtė pėdutes tokiom įdomiom raudonom dėmėm - kaip taškai, bet po oda, lyg po oda vaikas flomasteriu išsipėckino g.gif Žodžiu doh.gif Dabar neaišku ar nuo žirniukų ar šiaip kas...
P. liepė nuimt konstitucinį ir duot Nux Vomica. Tai su kosuliuką atrodo geriau, bet viduriuoja vis tiek ir dėmelės nenyksta...

tokį bėrimą dukra apturėjo kai sirgo enterovirusu. (bet su viduriais viskas normoj buvo. tik temperatūra buvo virš 38)
Atsakyti
Man rodos, kad pastebėti pradedi tada kai pradedi stebėti. O stebėti pradedi tada, kai žinai kas gali būt. O tiesa paprastai būna kažkur per vidurį. Bet kad rast vidurį - turbūt reik pažint ir kraštutinumus.

Bet kartais šokiruoja tokie straipsniai. Nors iš tikro, tai daug autorių lenkia į tą pusę.

Eima, aš po paskutinės mažosios ligos padažnintai sudaviau kelis kart Sulphurą, dabar sergam kažkokia nesąmone su pilnais Sulphuro simptomais, kurių anskčiau gyvenime nesam turėję. Erzina įsivaizduojami kvapai, nuo kurių žiaugčiojam, ir visokios kitos nesąmonės. Kaip nustebau, kai pas Faringtoną visi dabartiniai ligos požymiai Sulphurui priskirti. Neturiu kitos versijos kaip perdozavimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 03 gegužės 2010 - 14:12
Mergaitės patarkit, esu darbe ir neturiu po ranką užrašų, tad nežinau ką nuo čiaudėjimo duoti (įtariu slogą).
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 05 03, 14:03)
tokį bėrimą dukra apturėjo kai sirgo enterovirusu. (bet su viduriais viskas normoj buvo. tik temperatūra buvo virš 38)

Tokį? Ką tik ant rankyčiū atsirado...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 05 03, 14:26)
Mergaitės patarkit, esu darbe ir neturiu po ranką užrašų, tad nežinau ką nuo čiaudėjimo duoti (įtariu slogą).

Aconitum, o jei bėgt pradės Allium Cepa.
Atsakyti
Argus, varveklis su čiauduliu ir raudona nosim (šitas nebūtinai) - Allium cepa
Čiaudulys ir nerimastingas (gal net verksmingas) - Aconitum
varveklis su čiauduliu ir raudonom akim - Euphrasia

Kažin, daugiau yra kas tokiu atveju?

Vilytte, kokios mėtų arbatos nemėginai užgirdyti? Tikrai turi viskas praeit pakankamai sklandžiai. Gi nedavei kelias savaites ax.gif

Eima, mano mažasis, kai dar buvo kūdikis, kažkoks vidurių virusas irgi taip ėjo per padus. Paskui jie dar ir nusilupo bei niežtėjo. Galutiniam etape daviau Apis. ax.gif
Matau jau nuotrauką. Tokis variantas buvo cool.gif Galiu įtarti, kad su žirnių pagalba viskas išeidinėja per odą. Pamėgink Apis, jeigu matysi, kad niežti (tokio amžiaus kruopai 6 pot. turi užtekt, jeigu neturi - tiks ir aukštesnė, tik mažiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 03 gegužės 2010 - 14:48
Man kartais atrodo, kad blogai dirbt medicinoj. Nes kaip prisižiūri visokių atvejų, tai kartais pradeda atrodyt, kad ir pas tave tas pats doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 03, 14:46)
Eima, mano mažasis, kai dar buvo kūdikis, kažkoks vidurių virusas irgi taip ėjo per padus. Paskui jie dar ir nusilupo bei niežtėjo. Galutiniam etape daviau Apis.  ax.gif
Matau jau nuotrauką. Tokis variantas buvo  cool.gif Galiu įtarti, kad su žirnių pagalba viskas išeidinėja per odą. Pamėgink Apis, jeigu matysi, kad niežti (tokio amžiaus kruopai 6 pot. turi užtekt, jeigu neturi - tiks ir aukštesnė, tik mažiau).

Turiu Apis 6, bo 30 pabaigiau. Bet Nux Vomicos nereiktų nuimt gi, ane g.gif
Beje, Nux Vomica duodu nuo vakar vakaro ir su kosuliuku 10 kart geriau jau šiandien...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 03 gegužės 2010 - 14:53