Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mano maziui 3 dienas tempa buvo didele, ispuole savaitgalis, tai po jo padare slapimo tyrima, kuris rode ar tai inkstukuose ar slapimo takuose infekcija, uzdegima. na taip gydytoja paaiskino, paskambinus homeopatei skyre Belladona zirniukais, po triju dienu lsapimo tyrimas geras buvo jau smile.gif
Atsakyti
O man penktadienį vestuvėse dalyvauti..Laiku man tas uždegimas...
Atsakyti
Argus, bent jau mums su homeopatija per pusdienį, maks. parą tokia infekcija (su visais skausmais) baigiasi. Tad bandyk, o gal ir tau tiks. Sveik kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Beladoną geriu, prašiau kad man parneštų vaistų, bet tas bus tik vakare. Dar geriu daug arbatų, vandens. Palyginus su rytu - yra geriau, bet ...
Ačiū mergaitės...
Atsakyti
Sveikos merginos. Nu ką, Belladona situaciją pagerino, bet Berberis greitai sutvarkė - temperatūra nukrito iš karto, skausmą nuėmė, o ryte viskas kaip reikiant. Pas gydytoją nusprendžiau ir nebeiti.
Atsakyti
Tartephedreel 2 metuku vaikui duotumet po 10 lasiuku kart per diena ar po maziau?

prie vaistuko parasyta po 10 lasu g.gif bet gal cia suaugusiems..
Atsakyti
Homeopatinių vaistų dozavimas

Žirniukai - vaikams žirniukų tiek, kiek metų (kūdikiams iki metų 1 žirniukas). Dažniausiai nurodoma maksimali dozė - 9 žirniukai (ūmiu atveju, ši dozė ir suaugusiems).

Heel'o preparatų dozavimas (tabletės, lašai)

0-3 metai: 1/3 suaug. dozės
4-6 metai: 1/2 suaug. dozės
7-11 metų: 2/3 suaug. dozės

Ūminiu atveju: 1-ą parą 2 val. kas 15 min., po to - kas valandą. 2-ą parą kas 2 val. Pagerėjus - 3 kartus per dieną.

Vartoti: 0,5 val. prieš valgį arba 0,5 val. po valgio (geriau, kai praeina daugiau laiko).

Tokiam pypliui užtektų 2-3 lašų. Dažnumas pagal poreikį (kokias 2-3 val. gali reikėti ir labai dažnai, jeigu ūmiai kyla).
Atsakyti
http://skeptiskai.lt.../homeopatija-2/ doh.gif
Atsakyti
Sveikos, priminkit, prašau, kas nėštukėms pykinimą padėtų sumažinti? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2010 07 31, 13:22)
Sveikos, priminkit, prašau, kas nėštukėms pykinimą padėtų sumažinti? Dėkui 4u.gif

Nux Vomica pabandykite.
Atsakyti
kad greičiau dantukas iškristų gal yra tokių? pieninis klibėjo, neiškrito, o jau kitas lenda unsure.gif bus naujas dantukas kreivas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 08 01, 09:50)
kad greičiau dantukas iškristų gal yra tokių? pieninis klibėjo, neiškrito, o jau kitas lenda  unsure.gif bus naujas dantukas kreivas verysad.gif

o kodėl nenorit tiesiog ištraukti? g.gif
Atsakyti