QUOTE(nikofija @ 2010 07 20, 17:42)
Dėl pienligės kaltas paprasčiausias imuniteto nusilpimas. Taip dažnai būna nėštumo metu. Man labai gerai padėjo ECHINACEA COMPL.
QUOTE(vilnele @ 2010 07 20, 17:59)
Sonatute, man padėjo tik konstitucinis, gydytojos parinktas.
QUOTE(Coccinela @ 2010 07 20, 19:36)
sonatute, aš tos bėdos neturėjau, bet ar teko girdėt apie liaudišką būdą niežėjimui malšint - valgomosios sodos tirpalo voneles?
Dar saldumynus toji Candida labai mėgsta, visad prie gydymo nėštukėms siūloma mažint saldumynus..
Aciu labai, bet lyg gereja ir be jokiu vaistu
kad pienlige del imuniteto nusilpimo galejo atsirast tai ir pagalvojau, nes dar maitinu savo metinuka, na tik ryte ir vakare gauna pienelio, po truputi baigineju, nes staigiai nutraukt nenoriu, gaila maziuko, todel ir tas imunitetas galejo ir susilpnet, nors jauciuosi gerai, nes nesijauciu
vienu zodziu, leksiu registruotis pas homeopate, ir ramiau ir saugiau bus
, senokai bebuvau
antro nestumo metu lankiausi, tai vartojau zirniukus ir atrodo viskas gerai buvo, jokiu bedu nebuvo, o ir pagimdziau labai greit, vos spejau nuvaziuot iki gimdymo namu
nes tik pajutus jog jau atejo laikas, zirnius kas valanda ciulpiau, o einant i pabaiga isvis is burnos neitraukiau
gal jie ir suveike, kad viskas taip greit klojosi
o del sodos, tai jau kokias 4 dienas su ja bandau, bet pasikaiciau kad ji ne tik naikina kas bloga, bet ir viska kas gera isplauna, tai kazkaip jos jau antra diena nenaudoju ir lyg geriau
del saldumynu ir zinau, tik va reikalas tame kad be ju gyvent dabar negaliu, nors siek tiek, nors kondensuoto pieno sauksteli vis tiek turiu suvalgyt per diena
ir tada jokios pienliges neberupi, kai taip noriu ko nors saldaus