Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2010 07 19, 13:22)
Sonatute, čia nėštumas ir labai atydžiai reikia pasirinkti vaistukus. gal kas geriau pakomentuos kas nusimano tokiuose dalykuose. aš pienligei (niežėjimui) naudojau berods sulfur. man tiko ir aš greitai susiėmiau. bet dabar galvoju ar trikrai sulfur  g.gif esu namie užsirašiusi. bet bijau kad ne būtų taip kad iš "S" raidės  doh.gif , o iš "S" raidės gali būti ir sepia  doh.gif

į mano ką tik aukščiau parašytą rašliavą nekreipti dėmesio  schmoll.gif  doh.gif

tai vat ir bijau tiek tradicinius vaistus vartot be gydytojos leidimo, tiek ir homeopatinius, bet gal koks tepaliukas is homeopatiniu tiktu, todel ir uzklausiau, gal kas bus jau bande tokiu atveju. koks tai siuo metu nieks nesauna i galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 07 19, 12:09)
Sveikos  ax.gif

po ilgos pertraukos as ir vel su klausimuku del vaistu  smile.gif gerai  nors tiek kad ne del vaiku  unsure.gif gal zinot kokius zirniukus ar koki tepaliuka homeopatini del pienliges  g.gif laukiuosi, ir nors 3 nestumas, bet tokios bjaurybes dar nesu turejusi  doh.gif isprotet galima. na tiksliai nezinau ar butent ji, bet pasiskaicius apie ja, tai simptomai lyg tokie pat  g.gif manau kad gal kokie hormonu svyravimai ir isauke ja, nes del kitko nelabai ka ir sugalvoju - vyras atkrenta, nes jokiu myliu mylu mylu senai nebuvo, del nestumo pradzioj patepliojimu  g.gif pas gydytoja dar tik po keliu savaiciu, na jei niekas nepades reiks ir anksciau lekt. kokiu tradiciniu vaistu nelabai norisi naudot, tuo labiau kad pasiskaicius internete daug pasisakymu radau jog padeda tol kol juos vartoji, paskui vel tas pats ir plius be gydytojos bijau ka savo nuoziura ir naudot. homeopatija daugeli kartu padejo, tad ir si karta manau turetu padet, bet va nelabai zinau ka ir vartot  unsure.gif

Dėl pienligės kaltas paprasčiausias imuniteto nusilpimas. Taip dažnai būna nėštumo metu. Man labai gerai padėjo ECHINACEA COMPL. thumbup.gif
Atsakyti
Sonatute, man padėjo tik konstitucinis, gydytojos parinktas.
Atsakyti
sonatute, aš tos bėdos neturėjau, bet ar teko girdėt apie liaudišką būdą niežėjimui malšint - valgomosios sodos tirpalo voneles? g.gif
Dar saldumynus toji Candida labai mėgsta, visad prie gydymo nėštukėms siūloma mažint saldumynus..
Atsakyti
Coccinela, kaip matau, jau išsilukštenai bigsmile.gif Na ir greita!!! Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 07 20, 17:42)
Dėl pienligės kaltas paprasčiausias imuniteto nusilpimas. Taip dažnai būna nėštumo metu. Man labai gerai padėjo ECHINACEA COMPL.  thumbup.gif

QUOTE(vilnele @ 2010 07 20, 17:59)
Sonatute, man padėjo tik konstitucinis, gydytojos parinktas.

QUOTE(Coccinela @ 2010 07 20, 19:36)
sonatute, aš tos bėdos neturėjau, bet ar teko girdėt apie liaudišką būdą niežėjimui malšint - valgomosios sodos tirpalo voneles?  g.gif
Dar saldumynus toji Candida labai mėgsta, visad prie gydymo nėštukėms siūloma mažint saldumynus..

Aciu labai, bet lyg gereja ir be jokiu vaistu 4u.gif kad pienlige del imuniteto nusilpimo galejo atsirast tai ir pagalvojau, nes dar maitinu savo metinuka, na tik ryte ir vakare gauna pienelio, po truputi baigineju, nes staigiai nutraukt nenoriu, gaila maziuko, todel ir tas imunitetas galejo ir susilpnet, nors jauciuosi gerai, nes nesijauciu nestuke.gif vienu zodziu, leksiu registruotis pas homeopate, ir ramiau ir saugiau bus biggrin.gif , senokai bebuvau blush2.gif antro nestumo metu lankiausi, tai vartojau zirniukus ir atrodo viskas gerai buvo, jokiu bedu nebuvo, o ir pagimdziau labai greit, vos spejau nuvaziuot iki gimdymo namu biggrin.gif nes tik pajutus jog jau atejo laikas, zirnius kas valanda ciulpiau, o einant i pabaiga isvis is burnos neitraukiau biggrin.gif gal jie ir suveike, kad viskas taip greit klojosi rolleyes.gif
o del sodos, tai jau kokias 4 dienas su ja bandau, bet pasikaiciau kad ji ne tik naikina kas bloga, bet ir viska kas gera isplauna, tai kazkaip jos jau antra diena nenaudoju ir lyg geriau g.gif del saldumynu ir zinau, tik va reikalas tame kad be ju gyvent dabar negaliu, nors siek tiek, nors kondensuoto pieno sauksteli vis tiek turiu suvalgyt per diena biggrin.gif ir tada jokios pienliges neberupi, kai taip noriu ko nors saldaus doh.gif
Atsakyti
Nu va ir man teko garais nusideginti ranką. Drungnu vandeniu vėsinau, po to tepiau Traumeel kaip Lotyne. Kadangi buvo ziauriai karsta, ezere maudziausi, tai zaizda vis negijo, sunkiai dejosi sasas, aplink paraudo... Nepadejo Traumeel... Bandziau ir Arnica ir Cantharis ciulpti, ir Apis, ir Belladonna. Vaistinej pasiule Apipanten, tai putos su propolio ekstraktu ir dekspantenoliu, tai lyg ir geriau pasidare. Bet siandien vel lyg paraudo. Siaubas, kaip sunkiai nudegimai gyja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 20 liepos 2010 - 21:53
Obuoliausia 4u.gif
Nežinau ar tikrai jau taip greit, savaitę pernešiojau biggrin.gif

Sonatute, pažįstamas saldumo reikėjimas, oi pažįstamas. Tik man ne Candida, o svoris neberūpėjo iš to reikėjimo ph34r.gif
Atsakyti
Vilnele, pas save radau pasižymėjus lėtai gyjantiems nusiplikinimams Silicea tinka, jei šlapiuoja hepar sul.
Atsakyti
O ką galite pasakyti apie šlapimo takų infekciją? Beladona, Aconitum. O kas dar?
Atsakyti
Argus, Belladonna tikrai, jeigu laaabai staigiai sukyla (Beladonos portretas su skausmais, piktumu ir raudoniu).

Dar: Berberis Homaccord, Populus Compositum.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 07 21, 12:06)
O ką galite pasakyti apie šlapimo takų infekciją? Beladona, Aconitum. O kas dar?

Aš savo merginai Beladona + berberis homacord duodu pakaitom. Tikrai padeda. Ir kuo daugiau skysčių, spanguolių, bruknių sultys (lietuviškos yra - visai skanios ir eina net vaikams sugirdyt).
Dar yra vaistažolių tabletės, jei ne vaikui, gal nurytų. Urosept, berods - mums vaikų urologas buvo skyręs.
Atsakyti