Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Krika, o su kokiu žirniu bandysit tą vandenį "nuleisti"?

Atsakyti
Vilytte, namie turiu receptuką su grafiku kaip duoti. nepamenu, nes tokių dar neturėjau
Atsakyti
Krika, o kaip tau ta gydytoja? Aš kažkaip susiduriu, kad nelabai aiškina ką gydo ir kokia gali būti problema. Pati pasiskaitau apie žirnius ir pamatau kokia čia liga gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 07 13, 16:23)
Krika, o kaip tau ta gydytoja? Aš kažkaip susiduriu, kad nelabai aiškina ką gydo ir kokia gali būti problema. Pati pasiskaitau apie žirnius ir pamatau kokia čia liga gali būti  g.gif

lotuliukas.gif aš tik kai domėjausi ja (man ją labai ilgai gyrė, kol prisirašiau), tai irgi sakė - nepasakojanti schmoll.gif bet reikia klausti mirksiukas.gif o kai klausi - tai ir pradeda pasakojimą bigsmile.gif

aš čia su savo 3 metus dar neturinčia dukra sedėjau ir vaiką testavo per mane. užklausiau ar nesimatys mano problemos ir ar jų nepriims kaip už vaiko simptomus. tai gydytoja testavimą atidėjo ir pradėjo kalbėti apie ryšį tarp vaiko ir mamos.

aš visada konsultacijos pabaigoj klausiu "ką parodė?", tai man paaiškina. bet aš neklausiu ką tas žirniukas šiuo atveju duos. nors pirmą kartą man pasakė ir apie žirniukus. o va dabar pvz, aš geriu beladona ir bryonia. o juk beladona pas mane sąrašuose nuo viskas kas raudona ir kaip pirmas vaistas mušantis temperatūrą mano mažei g.gif

vilytte, bajodata30 ir Ac. muriaticum 1M mirksiukas.gif
Atsakyti
Krika, įdomiai jus gydo, papasakok paskui kaip rezulltatus matysi.
Užklausiau, nes man Na muriaticum kaip konstitucinis buvo skirtas, tai šiemet kilo alergija prie jūros (kurios jau 8 m. kaip neturėjau, o prieš tai mane vargino nuolat). Dabar kankinuos, nes nepasiduoda gydymui niekaip. Tik nežinau ar čia homeopatija kalta ar atsitiktinumas doh.gif
Atsakyti
Vilytte, atsimeni anksčiau diskutavom, kad simptomatinis gydymas gali iššaukt genetinius ar užsislėpusius/ankstesnius simptomus... Gal čia tame esmė?... Nes kiek teko domėtis yra keli variantai - netinkamai parinktas konstitucinis arba kaip tik tinkamai, bet per silpnas/stiprus...
Man pačiai per stiprus konstitucinis smarkiai padažnino užsisenėjusią ligą...

Obuoliausia, buvai teisi - neriuosi kaip driežas doh.gif
Atsakyti
sveikos,

Džiaugiuosi radusi šią temą. Esu truputi tinginė , todėl neskaičiau visu temų, bet bučiau labai dėkinga jeigu kažką patartumėte nėštumo palengvinimui. Man jau 10 savaičių, bet labai silpnai jaučiuosi kiekviena syki kai reikia atsikelti iš lovos ar nuo kėdės temsta akyse. Jeigu tik reikia kažkur nueiti, tai viskas baigias pavėsyje prie medelio. Ir aišku nuolatinis pykinimas.

Labai norėčiau kad bent šiek tiek butu galima palengvinti, nes po poros savaičių dar laukia vestuvės.
Atsakyti
Man tokiems dalykams labai padėjo Nux Vomica.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 07 13, 19:47)
Krika, įdomiai jus gydo, papasakok paskui kaip rezulltatus matysi.
Užklausiau, nes man Na muriaticum kaip konstitucinis buvo skirtas, tai šiemet kilo alergija prie jūros (kurios jau 8 m. kaip neturėjau, o prieš tai mane vargino nuolat). Dabar kankinuos, nes nepasiduoda gydymui niekaip. Tik nežinau ar čia homeopatija kalta ar atsitiktinumas doh.gif

o kaip pasireiškė ta alergija?

na aš dukrų gydymu pradėsiu užsiimti tik kitą savaitę tai ir pasakysiu kas kaip. nors gydytoja minėjo kad gali slogytė išlįsti ir dažniau/daugiau šlapintis. nors kai pirmą kartą aš gavau gydymą, sakė galiu valytis: kosulys, sloga. bet nieko nebuvo schmoll.gif

bet tas Ac. muriaticum paskirtas kartą į savaitę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 13 liepos 2010 - 21:00
Merginos, priminkit kur Vilniuje galima gauti homeopatinių ( buvote rašę, bet tingisi knisti 4u.gif ) . Kadangi ne vilnietė esu, tai ir neįsiminiau.
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 07 13, 21:33)
Vilytte, atsimeni anksčiau diskutavom, kad simptomatinis gydymas gali iššaukt genetinius ar užsislėpusius/ankstesnius simptomus... Gal čia tame esmė?... Nes kiek teko domėtis yra keli variantai - netinkamai parinktas konstitucinis arba kaip tik tinkamai, bet per silpnas/stiprus...
Man pačiai per stiprus konstitucinis smarkiai padažnino užsisenėjusią ligą...

Obuoliausia, buvai teisi - neriuosi kaip driežas doh.gif

Matai labai jau priešingos išvados darosi : tinkamai arba netinkamai parinktas smile.gif . O kaip sužinot tiesą - taip ir neaišku. Gal vyniojasi senos ligos g.gif . Anksčiau man tas alergijas kaip bronchitus antibais tradicinė medicina gydė, tik kai pati apturėjau vaikų ir teko pradėt domėtis ligomis, pasidarė aišku, kad tai tikrų tikriausia alergija.

Vyras nupirko Sinelnikovo "Pamilk savo ligą". Alerginiai rinitai ten kildinami iš "užslopintų ašarų". Skaitinėju po truputį, knyga labai įdomi, tik susigaudyti tampa dar sunkiau smile.gif

Krika, alergija pasireiškė ypatingo gausumo sloga ir visišku neprakvėpavimu.

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 07 14, 11:34)
Krika, alergija pasireiškė ypatingo gausumo sloga ir visišku neprakvėpavimu.

va va, bet mane liepė slogą išlaukti (jei prasidės) g.gif
Atsakyti