Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Kai pagalvoji kiek zmogus visko gaves iki savo 65 metu...
O siaip, tas konstitucinis gydymas del kai kuriu dalyku, kad ir sirdeles problemu man kazkaip dar nelabai suvokiamas. Na kaip pats organizmas konstitucinio pagalba ta sirdele sutvarkytu? O gal visgi gali, jei tikrai tinkamai parinktas...
Cia mastau garsiai blush2.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 07 06, 23:40)
Smagu. Tik nenustebk, jeigu per porą savaičių ta vieta nusiners kaip driežo  flirt.gif  hihihi.gif

Man kazkaip viena vieta lyg tirptu. Perbraukiu pirstu, o ji nutirpus. Ziuresiu kaip veliau bus. Bet kol kas lyg ir nesiruosiu nusinerinet, tik kur labiausiai buvo apdegintos vietos , oda tamsesne ir blizganti lyg aliejum butu patepta. Matyt gerokai apsisvilinau. g.gif

Ir tikrai galiu pasidziaugt, kad tas Rewma-gel nu superinis daiktas po uodu ar kitokiu ikandimu. Veikia super gerai ir kam rekomendavau irgi labai dziaugiasi...
Atsakyti
Užklausiau gydytojos, ar neverta imtis simptominio gydymo mamai, jei konstitucinis nepadeda, tai sutiko, kad pavartotų Aurocar, kuriame yra tos homeopatinės gudobelės, ir pasiūlė nebevartoti to konstitucinio, o po mėnesio galbūt keis vaistą.
O dėl aukštų potencijų, atsakė, kad simptominiam gydymui negerai aukštos potencijos vyresniame amžiuje, o konstituciniam gydymui tinka.
Atsakyti
Mano 15 mėn. sūneliui jau savaitė, kaip laikosi temperatūra. Daugiau absolučiai jokių simptomų, nei viduriuoja, nei vemia, nei slogos, nei kosulio jokio, vaikas žvalus ir apetitas geras. Pirmą dieną buvo pakilus net iki 39,5, o šiaip svyruoja nuo 37 iki 38. Nuėjom šiandien pas gydytoją, tai išrašė pasidaryt kraujuko ir šlapimo tyrimus. Sakė, jei matytis infekcija, teks gerti antibiotikus. O kaip aš jų nenoriu doh.gif Gal kas esat susidūręs su panašia situacija ir jums teko vartoto kokius homeopatinius vaistukus vietoj Amoxil 250mg/5ml milteliai geriamajai susp.100ml? Parašykite pavadinimą, aš gydytojos ar vaistininkės pasiklausčiau, gal geriau jais pakeisti antibiotikus. Jie suaugusiam nerealiai nualina organizmą, jau nekalbant apie vaikučius verysad.gif Turiu ne vieną draugės vaikučio pavyzdį, kad po vieno kurso reikia vėl kartot, o tada organizmas taip nusilpsta, kad kiekviena peršalimo liga ar virusiukas kimba pastoviai...
Atsakyti
Axxa, nuo ko visa šita temperatūra prasidėjo? Perkaito? Po kokių emocijų (jūsų ar vaiko)? Kas būtų neįprasto elgesyje? Kaip troškulys?
Kaip gerklė (pažiūrėkit ir giliau, į ryklę)???

Homeopatija truputį kitu principu remiasi nei tradicinė medicina ax.gif Taip 100 proc. distanciniu būdu pasakyt nelabai ir įmanoma. Galim bendrom jėgom nebent ieškoti variantų.

Vilnele, nuo dūšios patariu mamai ir Arnica 30 pavartot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 07 10, 10:34)
Axxa, nuo ko visa šita temperatūra prasidėjo? Perkaito? Po kokių emocijų (jūsų ar vaiko)? Kas būtų neįprasto elgesyje? Kaip troškulys?
Kaip gerklė (pažiūrėkit ir giliau, į ryklę)???

Homeopatija truputį kitu principu remiasi nei tradicinė medicina  ax.gif Taip 100 proc. distanciniu būdu pasakyt nelabai ir įmanoma. Galim bendrom jėgom nebent ieškoti variantų.

Vilnele, nuo dūšios patariu mamai ir Arnica 30 pavartot  4u.gif

Ačiū, Obuoliausia, klausiau ir dėl Arnicos, dėl jos nieko neatsakė. Kiek ir po kiek siūlytum Arnica 30 pavartot?
Papildyta:
QUOTE(Axxa @ 2010 07 09, 21:18)
Mano 15 mėn. sūneliui jau savaitė, kaip laikosi temperatūra. Daugiau absolučiai jokių simptomų, nei viduriuoja, nei vemia, nei slogos, nei kosulio jokio, vaikas žvalus ir apetitas geras. Pirmą dieną buvo pakilus net iki 39,5, o šiaip svyruoja nuo 37 iki 38. Nuėjom šiandien pas gydytoją, tai išrašė pasidaryt kraujuko ir šlapimo tyrimus. Sakė, jei matytis infekcija, teks gerti antibiotikus. O kaip aš jų nenoriu  doh.gif  Gal kas esat susidūręs su panašia situacija ir jums teko vartoto kokius homeopatinius vaistukus vietoj Amoxil 250mg/5ml milteliai geriamajai susp.100ml? Parašykite pavadinimą, aš gydytojos ar vaistininkės pasiklausčiau, gal geriau jais pakeisti antibiotikus. Jie suaugusiam nerealiai nualina organizmą, jau nekalbant apie vaikučius  verysad.gif Turiu ne vieną draugės vaikučio pavyzdį, kad po vieno kurso reikia vėl kartot, o tada organizmas taip nusilpsta, kad kiekviena peršalimo liga ar virusiukas kimba pastoviai...

Man atrodo, kraujas ir šlapimas parodys, kame kampas. Gali būti kokia virusinė liga, kuri pati praeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 10 liepos 2010 - 10:51
grįžau su maže iš gydytojos. išrašė vaistukus, iš kurių potencija 1M
Atsakyti
Vilnele, Arnica 30 vienam kartui 5 žirniai. Šiaip, pagal organizmą pasireguliuot reikia, bet vartojant ilgesnį laiką tiek dažnai ir pakanka. Gi dar pati pradžia, tikrai nėra nei susidėvėję kokie vožtuvai, skilveliai ar užakę kraujagyslės....Jinai turi pareguliuot visą kraujotaką, gal ir tie permušimai aprims.
Šiaip, permušimai gali būti ir dėl jautrios natūros... ne dėl amžiaus. O čia jau reikia analizuotis...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 07 10, 14:58)
Vilnele, Arnica 30 vienam kartui 5 žirniai. Šiaip, pagal organizmą pasireguliuot reikia, bet vartojant ilgesnį laiką tiek dažnai ir pakanka. Gi dar pati pradžia, tikrai nėra nei susidėvėję kokie vožtuvai, skilveliai ar užakę kraujagyslės....Jinai turi pareguliuot visą kraujotaką, gal ir tie permušimai aprims.
Šiaip, permušimai gali būti ir dėl jautrios natūros... ne dėl amžiaus. O čia jau reikia analizuotis...

vieną kartą per dieną siūlytum? Natūra tai jautri, labai į orus raeguoja, vaikystėj, kai sakydavau eilėraštį, verkdavo Tai ir konstitucinis buvo paskirtas Phosphorus. Bet gal ne tas, jau ir gydytoja kalba apie konstitucinio keitima g.gif
Atsakyti
Vilnele, čia apie Arnicos galimybes:

http://www.homeopath...ighlight=arnica

Esu išbandžius praktikoje vyresniems (bet jau gerokai - apie 80 metų) dėl kraujotakos problemų - po insulto ir infarkto. Būklė daug stabilesnė, nebešokinėja kraujospūdis, apmažėjo širdies baladojimųsi, galvos skausmų ir šiaip lėtinių skausmų. Aišku, tokiame amžiuje stebuklų nepadarys, bet palengvina tikrai ženkliai (ko su tradiciniais nepavyko pasiekti mėnesiais). Čia kaip papildomas variantas.
Mano galva, Arnica gali vartoti kaip profilaktinį šiek tiek vyresnio amžiaus, kai yra polinkis į širdies negalavimus.
Dėl konstitucinio - Pulsatilla variantas svarstytas? Na mur irgi labai jautrus, bet viską sulaiko viduje...Dar tikrai yra variantų, bet nežinau, reikia toliau sėdėt ir skaityt...
Atsakyti
SKUBIAI: po gimdymo, kad pienas nedingtų kas tinka?
Atsakyti
Krika, kaip tyčia nerandu...
Šiaip, būna tos vadinamos krizės: 3 para, 3 savaitės ir 3 mėnesiai (apytiksliai). Tradicinis variantas: daug skysčių, palikt visą namų ruošą ir poilsis.

http://www.herbs2000...t_feeding_p.htm

Dar: Lac caninum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 12 liepos 2010 - 09:24
blink.gif kiek daug blink.gif
o kaip atsirinkti tą vienintelį?
aš irgi galvoju, kad dar anksti aliarmą šaukti (liepos 10 pagimdė). bet jau mišiniais primaitina. aš savo dviejų neišmaiinau nei savaitės, sesuo pirmo vaiko irgi nemaitino, tai kažkaip nežinau kaip sesuo į tai pažiūrės, bet pradingti antram jos vaikeliui pieno nenoriu.
daugiau nieko nežinau apei simptomus, tik kad pieno mažai, krūtinė subliuškus...
Atsakyti