QUOTE(Obuoliausia @ 2010 07 10, 10:34)
Axxa, nuo ko visa šita temperatūra prasidėjo? Perkaito? Po kokių emocijų (jūsų ar vaiko)? Kas būtų neįprasto elgesyje? Kaip troškulys?
Kaip gerklė (pažiūrėkit ir giliau, į ryklę)???
Homeopatija truputį kitu principu remiasi nei tradicinė medicina
Taip 100 proc. distanciniu būdu pasakyt nelabai ir įmanoma. Galim bendrom jėgom nebent ieškoti variantų.
Vilnele, nuo dūšios patariu mamai ir Arnica 30 pavartot
Ačiū, Obuoliausia, klausiau ir dėl Arnicos, dėl jos nieko neatsakė. Kiek ir po kiek siūlytum Arnica 30 pavartot?
Papildyta:
QUOTE(Axxa @ 2010 07 09, 21:18)
Mano 15 mėn. sūneliui jau savaitė, kaip laikosi temperatūra. Daugiau absolučiai jokių simptomų, nei viduriuoja, nei vemia, nei slogos, nei kosulio jokio, vaikas žvalus ir apetitas geras. Pirmą dieną buvo pakilus net iki 39,5, o šiaip svyruoja nuo 37 iki 38. Nuėjom šiandien pas gydytoją, tai išrašė pasidaryt kraujuko ir šlapimo tyrimus. Sakė, jei matytis infekcija, teks gerti antibiotikus. O kaip aš jų nenoriu
Gal kas esat susidūręs su panašia situacija ir jums teko vartoto kokius homeopatinius vaistukus vietoj Amoxil 250mg/5ml milteliai geriamajai susp.100ml? Parašykite pavadinimą, aš gydytojos ar vaistininkės pasiklausčiau, gal geriau jais pakeisti antibiotikus. Jie suaugusiam nerealiai nualina organizmą, jau nekalbant apie vaikučius
Turiu ne vieną draugės vaikučio pavyzdį, kad po vieno kurso reikia vėl kartot, o tada organizmas taip nusilpsta, kad kiekviena peršalimo liga ar virusiukas kimba pastoviai...
Man atrodo, kraujas ir šlapimas parodys, kame kampas. Gali būti kokia virusinė liga, kuri pati praeis.