Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2010 07 07, 09:01)
sveikos  4u.gif

pagaliau išaušo ta diena, kai vieną iš dukrų vežu pas homeopatę  thumbup.gif

Į Palangą? O dar nebuvai vežusi? Kaip tavo pačios gydymas?
Atsakyti
vaikų dar nebuvau vežusi, o ir prirašė vaikus (kaip naujus klientus) vien dėl to, kad aš lankausi. taip kad kurį laiką naujų neprisiima schmoll.gif

o aš buvau antrą kartą. ir mano savijauta gydytoja džiaugiasi, o ir pati pajutau poveikį. gaila, kad vyras nepajuto nieko lotuliukas.gif doh.gif dar visiško pasveikimo nėra, bet yra pagerėjimas, kurį kol kas palaikom, kad vėl nenuvažiuotų atgalios biggrin.gif
ir dar kas man patiko, kad pas gydytoją (mot. g.) galėjau drąsiau pasipasakoti apie ginekologines problemas. g.M. to nebuvau sakiusi blush2.gif tai ir tą bėdą intensyviai gydom rolleyes.gif
Atsakyti
Krika, smagu, kad padėjo. Man irgi padeda
Atsakyti
grįžau su dukra. bet gydymą pradėsiu tik po dviejų savaičių doh.gif

šeštadienį važiuoju su maže thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kažkurioj temoj skaičiau, kad yra homeopatiniai nuo pykinimo važiuojant, bet dabar neberandu. Mano dukterėčiai du metukai ir kiekviena kelionė yra kančia, nes vemia net po kelis kartus. Gal galėtum padėti ir patarti?
Atsakyti
Kiek pamenu, Vilytte rašė apie vaistus nuo pykinimo važiuojant.
Yra plačiai prieinamas Heel kompleksas Vertigoheel.
Iš pavienių dažnai minimas Petroleum:
http://www.vithoulka...99/121/lang,en/
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 07 07, 17:56)
grįžau su dukra. bet gydymą pradėsiu tik po dviejų savaičių  doh.gif

šeštadienį važiuoju su maže  thumbup.gif

O kodel po dvieju savaiciu? ka gydysi?
Atsakyti
po dviejų savaičių, nes dabar nenoriu pradėti, kadangi kitą savaitę atostogaus su močiute, kuri skeptiškai žiūri į homeopatiją. tad pralauksiu tą laiką ir pradėsim po to.
gydysim viduriukus ir kažkas sprande užspazmuota
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 07 07, 21:03)
Kiek pamenu, Vilytte rašė apie vaistus nuo pykinimo važiuojant.
Yra plačiai prieinamas Heel kompleksas Vertigoheel.
Iš pavienių dažnai minimas Petroleum:
http://www.vithoulka...99/121/lang,en/

Dar Cocculus. Reikia atsirinkti kas padės.
Atsakyti
Mūsų dukrytė vėl susirgo. tempa naktį 39.2, sudaviau pagal M. padarytus lašiukus, tai ji viską išvėmė, tyad teko griebtis paracetamolio žvakutės. Ryte tempos nebuvo. Dabar vėl 39, tai bandau vėl jo lašiukus, kolkas neišvėmė, tai tikiuos taip ir bus.
Atsakyti
Sveikos, noriu pasidalinti abejonėmis. Mano mama 65 m, jau pusę metų gydosi konstituciškai , o skundžiasi širdies perplakimais, galvos skausmais. Tradicinė medicina nieko ypatinga neranda, tiesa, aišku tai, kad kraujagyslės kemšasi, reikia plečiančių. Per tą pusę metų sveikata nepagerėjo, dar pradėjo akyse žaibuoti. Vakar buvo stiprūs širdies perplakimai. Homeopatė siūlo jau nebegerti pastoviai konstitucinio, o imti tada, kai bloga. Įdomu, ar galima daryti išvadą, kad konstitucinis tokiame amžiuje nelabai gali padėti? Gal verta imtis simptominio gydymo nuo peplakimų, jei toks yra?.. Nu čia mano mintys, noriu išgirsti Jūsų, po to gal panašius klausimus reikės užduoti gydytojai. g.gif
Atsakyti
Vilnele, esu skaičius nuomonių, kad vyresniame amžiuje (aišku, čia jau labai sąlyginis dalykas, kokį amžių skaityti vyresniu bigsmile.gif ) nepatartina aukštesnės nei 200 potencijos...
Mėginkite homeopatinę gudobelę (Crateagus) ir Arnica (30). Dar tik pati pradžia (nes gydytojai neranda fiziologinių aiškių pakitimų). Turėtų padėt.
Nuo aritmijos yra begalė variantų: Digitalis, Naja ir kt.

Užsispyrėle, mažė galėjo viską išvemt tiesiog dėl labai staigiai kylančios temperatūros. Tokiu atveju aš dažniausiai duodu Aconitum arba Belladonna.
Atsakyti