Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 06 21, 10:16)
Dėl Sulfurio esant tokiai situacijai nežinau... Geriausia kreiptis į savo homeopatą.  4u.gif Jeigu būtų koks 30, sakyčiau taip, dėl 200 nežinau. Šiaip, jeigu vaikas sulfurikas, ir gauna savo konstitucinio, išsikrapšto labai greitai.

Pūlingai susiraskit Mercurius heel (turi būti visose didesnėse eurovaistinėse).

Ačiū, bandysim kaip nors pasiekt savo gydytoją.
Atsakyti
Sveikos,

siandien maziu is darzelio pasiemiau su 38 temperatura, nesupratau nuo ko pradzioj g.gif
daviau pyrograno + calcium carb. sudaviau 4 kart, vaiks uzmigo, poto dar pablogejo iki 39 pakilo, jau dejau zvakute..nieko negere visiskai, valge arbuzo...kilo itarimas, kad angina gal kokia paziurejom su vyru i burnyte o ten raudoni taskiukai o giliau gerklej, net atrodo, kad kraujo taskiukai, paskambinau M. sako stomatitas, liepe duot Mercurius sivakar 3 kart. gal kas esat susidure, ka davet? vakare temp. 37,6 g.gif
Atsakyti
Ar tinka Arnica 30 patinimui nuimti po adenoidų šalinimo? g.gif
Atsakyti
Jungiamės ir mes į jūsų būrį 4u.gif Nusprendėme atsisakyti chemijos ir pereiti prie homeopatijos. Vakar buvome pas homeopatę. Net nemaniau, kad ten tiek daug klausinėja doh.gif Tagi nustatė, kad mažius Calcium carbonicum. Jei nesuklydau rašydama ax.gif Išrašė žirnelius C30 pirmą savaitę po 1 žirniuką kas valanda kai nemiega, o po to 5 savaites po 4 žirnelius per dieną. Sake, kad tokios nestiprios potencijos, nes vaikas šiek tiek alergiškas.

Bet aš susiradau apie vaikų tipus, ir kai skaitau, tai man kažkaip abejotinai. g.gif daug kas atitinka, bet yra dalykai, kurie visiškai priešingi. Ar čia taip normalu? Gal galit aprašyti kas nors, pas ką šeimoje yra tokio tipo vaikų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2010 06 29, 12:00)
Jungiamės ir mes į jūsų būrį 4u.gif Nusprendėme atsisakyti chemijos ir pereiti prie homeopatijos. Vakar buvome pas homeopatę. Net nemaniau, kad ten tiek daug klausinėja doh.gif  Tagi nustatė, kad mažius Calcium carbonicum. Jei nesuklydau rašydama ax.gif Išrašė žirnelius C30 pirmą savaitę po 1 žirniuką kas valanda kai nemiega, o po to 5 savaites po 4 žirnelius per dieną. Sake, kad tokios nestiprios potencijos, nes vaikas šiek tiek alergiškas.

Bet aš susiradau apie vaikų tipus, ir kai skaitau, tai man kažkaip abejotinai. g.gif  daug kas atitinka, bet yra dalykai, kurie visiškai priešingi. Ar čia taip normalu? Gal galit aprašyti kas nors, pas ką šeimoje yra tokio tipo vaikų. 4u.gif

Laba, butu idomu jei imestum salyini kur raso apie tuos vaiku tipus? smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuje galima būtų rasti homeopatinę vaistinę?

QUOTE(Laura_k @ 2010 06 29, 14:33)
Laba, butu idomu jei imestum salyini kur raso apie tuos vaiku tipus?  smile.gif

Atsakyti
Širdažolė, bet jų asortimentas ribotas. Dar turėjo pradėt vežtis iš Kauno gaminamus Citvaras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2010 06 29, 13:00)
Jungiamės ir mes į jūsų būrį 4u.gif Nusprendėme atsisakyti chemijos ir pereiti prie homeopatijos. Vakar buvome pas homeopatę. Net nemaniau, kad ten tiek daug klausinėja doh.gif  Tagi nustatė, kad mažius Calcium carbonicum. Jei nesuklydau rašydama ax.gif Išrašė žirnelius C30 pirmą savaitę po 1 žirniuką kas valanda kai nemiega, o po to 5 savaites po 4 žirnelius per dieną. Sake, kad tokios nestiprios potencijos, nes vaikas šiek tiek alergiškas.

Bet aš susiradau apie vaikų tipus, ir kai skaitau, tai man kažkaip abejotinai. g.gif  daug kas atitinka, bet yra dalykai, kurie visiškai priešingi. Ar čia taip normalu? Gal galit aprašyti kas nors, pas ką šeimoje yra tokio tipo vaikų. 4u.gif

Taip, tai normalu. Gali būti visiškai priešinga kokia nors savybė. Pvz. Natrium Muriaticum labai nori druskos arba gali visiškai jos nenorėti .
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 06 29, 13:33)
Laba, butu idomu jei imestum salyini kur raso apie tuos vaiku tipus?  smile.gif

http://www.homeoint....acy/borland.htm

QUOTE(nikofija @ 2010 06 29, 23:42)
Taip, tai normalu. Gali būti visiškai priešinga kokia nors savybė. Pvz. Natrium Muriaticum labai nori druskos arba gali visiškai jos nenorėti .

Šiaip daugmaž ir atitinka, tik tie vaikai turėtų būti nelabai judrūs, tokie truputuką tinginiukai, o mūsiškis toks vėjo pamušalas smile.gif Niekaip vienoj vietoj negalintis nustygti.
Atsakyti
Ca carbonicum porą vaikų tikrai žinau, kurie nėra meškiukų tipo. Tiesiog jie, pvz. lėčiau viską daro (kalbėt šiek tiek vėliau, vaikščiot ne su pirmaisiais, dažnai prakaituoja nakčia galva).
Atsakyti
QUOTE(Zana.Kasperovic @ 2010 06 29, 22:56)
Gal žinote kur Vilniuje galima būtų rasti homeopatinę vaistinę?

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 06 30, 00:16)
Širdažolė, bet jų asortimentas ribotas. Dar turėjo pradėt vežtis iš Kauno gaminamus Citvaras.  4u.gif

girdėjau, lyg Širdažolėje gyd. homeopatas yra. per jį vaistus užsisakyt galima.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 06 30, 15:08)
Ca carbonicum porą vaikų tikrai žinau, kurie nėra meškiukų tipo. Tiesiog jie, pvz. lėčiau viską daro (kalbėt šiek tiek vėliau, vaikščiot ne su pirmaisiais, dažnai prakaituoja nakčia galva).

esu dar naujokė homeopatijos srity, bet kaip supratau mūsų mergytę ir priskyrė šiam tipui, nors ji priešingai nei meškiukas yra grynas žiogelis,gan anksti pradėjo šnekėt, vaikščiot ir pradėjo 10mėn, šiaip nėra sėdinti vietoje, vis lekia kur nors, tik svetimoj vietoj ji ramesnė, reikia laiko apsiprasti. Tai matyt tą tipą lemia daugiau kažkokių požymių g.gif
na, kai turėsiu kitą vizitą, reiks paklausinėti
Atsakyti