QUOTE(Eima @ 2010 04 30, 20:42)
QUOTE(disi @ 2010 04 30, 19:24)
Disi, CRb rodo bakterinį uždegimą, bet... Tas sąnariukas man neduoda ramybes, todėl nusprendžiau parašyt -
turėjus atvejį... Nuvažiuokit į Santariškes su tuo keliuku ir jie turėtų padaryt išsamesnius kraujo tyrimus... Nelaukit pusmečio jokiu būdu. O kaip kiti kraujo parametrai? Nieko nepakomentavo?
Dabar pamačiau, kad iš Klaipėdos.
O problemų anksčiau su kojyčių ar kitų sąnariukų skausmais neturėjus?
Man irgi neramu,nes naktimis ji kartais skundžiasi, kad skauda kojeles(rodo į keliukus).Man pačiai vaikystėje sąnarius baisiai skaudėdavo,tiek rankų,tiek kojų.Matyt paveldėjo ir vaikai.O dar į Klaipėdą, kur drėgna ir vėjuota atsikraustėme gyventi....Kad kokio reumato-artrito neįsivaryti.
Eima, o kokia patirtis, kas galėtų būti,ką galvoji?Koks variantas blogiausias gali atsitikti?
Aš reumatologei sakiau, kad mergaitė naktimis kojelių sąnariukų skausmais pasiskundžia.O ji-naktiniai kojų skausmai-tai dėl augimo,kaulus,raumenis gali skaudėti.Bet man pačiai tai juk tikrai vaikystėje(o ir dabar dar kartais) sąnarius suka(skauda).
Klaipėdietės, o pas gyd.M. ar tik penktadieniais registruoja?Bandžiau šį penktadienį, bet nepasisekė, vis užėmimą rodo.
Krika, būk maloni, parašyk į AŽ Palangos gyd.kontaktus.Gal ten pavyktų greičiau patekti.