Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 05 01, 11:13)
Coccinela, ta knyga K.Kulter "Homeopatinių preparatų psichologiniai portretai". Nuoroda ankstesnė neveikia, todėl reik Google ieškot. Tikrinau - tikrai yra, iš kur galima parsisiųst. Knyga rusų kalba. Originalas anglų kalba.

O kaip originalas anglų kalba vadinas? Ir taip ir kitaip bandžiau, nepataikau... Aš rusiškai nemoku sad.gif
Ir niekaip nesusigaudau, apie kokią nuorodą su Obuoliausia kalbat blush2.gif
Atsakyti
[quote=Coccinela,2010 05 01, 15:49]
O kaip originalas anglų kalba vadinas? Ir taip ir kitaip bandžiau, nepataikau... Aš rusiškai nemoku sad.gif

Catherine R. Coulter "Portraits of Homeopathic Medicines"
Atsakyti
Ačiū!!
Aš "Kulter" ieškojau, tai aišku, kad nieko ir neradau taip... blush2.gif
Atsakyti
Idėjos kontempliacijai:

http://www.homeoint....egacy/tyler.htm

Nuoroda:
http://rodnulya_ru/f....php?f=96&t=228
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 01 gegužės 2010 - 21:12
Obuoliausia, ačiū už nuorodą, parsisiunčiau "Semejnij gomeopaticeskij spravocnik". Kiek pavarciau labai neblogai isdestyta/ Reiks atsispausdinti
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 30, 20:42)
QUOTE(disi @ 2010 04 30, 19:24)

Disi, CRb rodo bakterinį uždegimą, bet... Tas sąnariukas man neduoda ramybes, todėl nusprendžiau parašyt - turėjus atvejį... Nuvažiuokit į Santariškes su tuo keliuku ir jie turėtų padaryt išsamesnius kraujo tyrimus... Nelaukit pusmečio jokiu būdu. O kaip kiti kraujo parametrai? Nieko nepakomentavo?

Dabar pamačiau, kad iš Klaipėdos. g.gif O problemų anksčiau su kojyčių ar kitų sąnariukų skausmais neturėjus?

Man irgi neramu,nes naktimis ji kartais skundžiasi, kad skauda kojeles(rodo į keliukus).Man pačiai vaikystėje sąnarius baisiai skaudėdavo,tiek rankų,tiek kojų.Matyt paveldėjo ir vaikai.O dar į Klaipėdą, kur drėgna ir vėjuota atsikraustėme gyventi....Kad kokio reumato-artrito neįsivaryti.
Eima, o kokia patirtis, kas galėtų būti,ką galvoji?Koks variantas blogiausias gali atsitikti?
Aš reumatologei sakiau, kad mergaitė naktimis kojelių sąnariukų skausmais pasiskundžia.O ji-naktiniai kojų skausmai-tai dėl augimo,kaulus,raumenis gali skaudėti.Bet man pačiai tai juk tikrai vaikystėje(o ir dabar dar kartais) sąnarius suka(skauda).
Klaipėdietės, o pas gyd.M. ar tik penktadieniais registruoja?Bandžiau šį penktadienį, bet nepasisekė, vis užėmimą rodo.
Krika, būk maloni, parašyk į AŽ Palangos gyd.kontaktus.Gal ten pavyktų greičiau patekti.
Atsakyti
Pasakysiu, tik neprisitaikyk iš kart sau. Parodė kraujas leukemiją. Todėl ir sakau, kad nereik laukt, o reik tikrintis iš kart.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 05 02, 14:52)
Pasakysiu, tik neprisitaikyk iš kart sau. Parodė kraujas leukemiją. Todėl ir sakau, kad nereik laukt, o reik tikrintis iš kart.

Ačiū Eima,nesupanikavau,tik privertei paieškoti per google info ta tema. Antradienį eisim pas savo gyd.Pasikalbėsiu ir su ja. g.gif
Atsakyti
Tuo atveju ir buvo keliuko sąnariukas. Vaikui skaudėjo keliuką ir buvo iš pradžių nustatytas sąnario uždegimas. Tėvai nelaukė ir padarė papildomus tyrimus Santariškėse ir tą pačią dieną buvo paguldyti į ligoninę....
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 01, 12:59)
Žiūrint, kur tas šlapias kosulys...
Jeigu truputį link bronchų - Bronchalis heel.
Aukščiau - Husteel.

Ar jaučiat poveikį nuo influcid?

Šiandien kaip tik eisim pas gydytoją, labai gerai žinau kad kiš ir vėl tuos cheminius vaistus. Kosulys dukros labai keistas - naktį visai nekosėja, dieną irgi retsykiais, bet taaaaip baisiai užsikosti unsure.gif Gaila, neišmanau ar tik "Truputį link bronchų" ar "aukščiau" unsure.gif O kaip žinoti?
Nuo Inlucido sakyčiau tik neūmėja, bet ir negerėja g.gif
O jeigu gydytoja norės antibiotikus skirti jau? doh.gif unsure.gif (nors aš nemanau, kad situacija tokia prasta, kad reiktų antbiotikų.)
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 01, 12:59)
Krika, taip pagal trumpus parašymus nematau "kabliuko", pagal ką galėčiau kažką sprest.
Homeovox mėginę? Gal paprasčiau būtų kompleksais, nei pavieniais?
Perskaičiau dar kartą: jeigu po Hepar sulfuris praėjo gerklės skausmas, tęsk dar. Keisti TIK TADA, KAI NEGERĖJA (arba pradeda prastėt savijauta)

tai aš žinau, kad reikia kažkokio komplekso. ir nebežinau ar gerėjo, ar tiesiog nebesakė. bet viską užmečiau - išvažiavom į vilnių. tai dabar reikės vėl iš naujo kapstytis.
homeovox bandėm

QUOTE(disi @ 2010 05 02, 14:19)
Klaipėdietės, o pas gyd.M. ar tik penktadieniais registruoja?Bandžiau šį penktadienį, bet nepasisekė, vis užėmimą rodo.
Krika, būk maloni, parašyk į AŽ Palangos gyd.kontaktus.Gal ten pavyktų greičiau patekti.

mirksiukas.gif
Atsakyti
nepykit blush2.gif

Eye - Inflammation: Conjunctivitis is an inflammation of the mucous membrane that covers and protects the front of the eye, and which also lines the lids. Blepharitis is an inflammtion of the eyelids themselves.

Your eyes burn, feel dry, and look bloodshot. The pupils are dilated. You are very sensitive to light and prefer to be in a darkened room. The symptoms appear quickly... What will you prescribe?....
belladonna

WHAT,S THE REMEDY: easy one today..Crushed my finger, crushed my toe, Might get lockjaw where do I go, Yellow flower what,s your name, can you stop this shooting pain???????
hypericum

WHATS THE REMEDY: Can,t sit still must move around. Buildings too high they might fall down. Can,t go up high I might jump off. Even singing high notes make me cough.
ANSWER: STAPHASAGRIA

WHAT,S THE REMEDY? Seek me here seek me there, can you find me anywhere. Do you love me warts and all? Behind my mask I,m a china doll.
Thuja

Sore Throat & Tonsilitis: Redness, and stinging are the prominent symptoms. Cool drinks help, although you are not usually thirsty... What would you prescribe?
Apis

Atsakyti