Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Disi, dėl Arnicos pritariu 4u.gif Jinai bent šiek tiek malšins skausmą ir tinimą (net ir esant dabartinei situacijai).
Pažiūrėkit Aconitum (bent jau dantis taisant kur naudoja anestetikų pašalinį poveikį padėjo pašalint - širdies nespaudė). Aconitum dar galit paimt prieš operaciją, kad mažiau nerimo būtų.
Po to, jeigu yra galimybė - ta pati Arnica, Traumeel (tiek tabletės, tiek tepalas).
Sausgyslėms dar Symphytum (liaudiškai tariant kaulažolė - būna žolinės ištraukos tepalo vaistinėse).

Arnica galima imti ir labai dažnai (extra atveju esu davus ir kas kelias minutes, kai po traumos labai tino ir skaudėjo).
Atsakyti
na man gydytoja buvo patarus iskart po gimdymo kad viskas greiciau gytu, susitvarkytu Traumeel tabletes 4u.gif na cia ne operacija, bet vis tiek smile.gif
Atsakyti
Ačiū,megaitės 4u.gif Ar Arnicos reiktų 200C ar užtektų 30C?
Atsakyti
Disi, tokiu atveju geriau 200. Jinai yra labai švelni, tikrai nebus kažkokių nesklandumų.
Atsakyti
Padėkite prašau.
Pratraukė nugarą turbūt, todėl sunku sukinėtis - vieną pusę skauda. Tepti Traumeel tepalą, o ką gerti? Rhus? Ar tik jį ar dar kąžką galima? Ir kokios potencijos geriau?
Atsakyti
Argus, Rhus daugiau "kairinis", vilytte dar Colocynthis minėjo. 4u.gif
Dar žinau, kad Discum compositum dažnai tokiems reikalams naudojamas (jis yra leidžiamas).
Atsakyti
o tas Discum compositum įdomu laisvai parduodamas ir ar yra Klaipėdoj?
Atsakyti
Dėl Klaipėdos nežinau, reiktų persiskambint Eurovaistines (arba kurioje nors iš jų paprašyti, kad pažiūrėtų komp. sistemoje). Turi būti prieinamas laisvai.
Atsakyti
Nu ką, Discum compositum Klaipėdoje yra, bet tik su receptu ir deklaracija parduoda sad.gif Nusipirkau tik Traumeelio, kuris jau man baigėsi. Nu dar Rhut C6 gerinėju. Atrodo geriau yra, bet taip norisi kad viskas staigiai ..
Atsakyti
Argus, gi ir šeimos gydytojas gali išrašyt, mano galva. Nėra čia koks psichotropinis vaistas, kad taip reikėtų ribot jo platinimą. Įtariu, čia taip yra dėl registracijų.
Atsakyti
O Traumelio lašais neturi?
Aš tai daug daug kartų pastebėjau, kad Traumelio tepalą reikia tept dažnai. Taip pat kaip ir susirgus ūmiai dozuojam kas 15 min. pradžioj. Nepatingėjus pasitept, jis man visad suveikia. Bet karto/dviejų tikrai neužtenka. Ir dar ką nors šilto ant viršaus tinka (man rodos ten net anotacijoj siūlo jį šiltai aptvert).
Dar Lotynė čia kažkada Rewma - gel minėjo, kaip tik visokiems "susukimams" tinkamas.
Atsakyti
Nu jo, bet šeimos gydytoja greičiau išrašys man Nimesilio ir kokio deep relief nei šio homeopatinio.

Ačiū mergaitės. Lyg ir geriau, tad gal to rewma ir nepirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 16 birželio 2010 - 13:25