Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Negalima forume organizuoti vaistų pirkimų.
Moderatorė Rasma
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 04, 09:56)
Negalima forume organizuoti vaistų pirkimų.
Moderatorė Rasma

Merginos, aš kaunietė smile.gif , kitą sekmadienį būsiu Klaipėdoje. Supratot ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 06 03, 12:06)
Kadangi kalbėjausi apie tai su straipsnio autore, tai ir parašiau ką ji man pasakė. O sakė, kad homeopatiniu baziliku galima laistyt kai pamatai pirmus ligos požymius - pradeda po truputį juodos dėmytės atsirast. Tuomet palaisčius homeopatiniais, greit dingsta, bet reik periodiškai kartot.
Kitais metais ji pabandė palaistyt dar sveikus ir visi nunyko.
O nuoviras veikia kitaip, dėl to kartą į mėnesį galima palaistyt bazilikų nuoviru - 1 sauja bazilikų užlikyt puodeliu vandens ir palaikyt, paskui supilt į kibirą ~10 l talpos.

Tik pakartojau ką man ji pasakojo.  4u.gif

Sveikos 4u.gif

ale keista vienok g.gif g.gif as palaisciau gal pries menesi, sveikus - kol kas nenunyko schmoll.gif
Atsakyti
Na va. Aš kai klausiau ar galima kaip trašą panaudot žirniukus, tai sakė, kad negalima nes nunyks. O vat iš žalių užplikytų - prašom. g.gif Tai pagalvojau, kad gal nerizikuosiu...
Beje, pasiūlė palaistyt carbo vegetabilis, bet potencijos neprisimenu...lyg ir D3 g.gif
Papildyta:

Tema tampa vaikų ligos ir daržininkystė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 04, 10:21)
Merginos, aš kaunietė  smile.gif , kitą sekmadienį būsiu Klaipėdoje. Supratot ? lotuliukas.gif

o Vilniuj kada? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 06 04, 20:31)
o Vilniuj kada? rolleyes.gif

Pranešiu prieš savaitėlę, kai važiuosiu. Bet be liepos vidurio nelabai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 04, 21:38)
Pranešiu prieš savaitėlę, kai važiuosiu. Bet be liepos vidurio nelabai. g.gif

ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 06 04, 15:13)
Na va. Aš kai klausiau ar galima kaip trašą panaudot žirniukus, tai sakė, kad negalima nes nunyks. O vat iš žalių užplikytų - prašom.  g.gif Tai pagalvojau, kad gal nerizikuosiu...
Beje, pasiūlė palaistyt carbo vegetabilis, bet potencijos neprisimenu...lyg ir D3 g.gif
Papildyta:

Tema tampa vaikų ligos ir daržininkystė lotuliukas.gif

Tai , kad čia tema HOMEOPATIJA , o ne vaikų ligos. Juk visos rūpinamės ne tik vaikais, bet ir daržais, augintiniais, vyrais ir dar daug kuo doh.gif . Manau, kad šioje temoje tinka kalbėti apie homeopatiją apskritai mirksiukas.gif

Merginos, kas vartojate Tartephedreel, gal žinote prie kokių skydliaukės sutrikimų negalima vartoti jo? Jau savarankiškai besigydydama bronchitą turbūt įsivariau, dūstu visai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 05 birželio 2010 - 09:46
Nikofija, tas įspėjimas dėl skydliaukės prie homeopatinių, kaip prie cheminių "prieš vartodami vaistą pasitarkite su savo gydytoju arba vaistininku" 4u.gif
Nepastebėjau, kad kas nors ne taip būtų. Vilytte irgi nerimavo kažkada, bet nerašė, kad kažkas būtų buvę ne taip.

Iš kompleksų tokiam dusuliniam Luffa comp. tabletės ir Tartephedreel ateina į galvą. Dar bronchalis, bet ten daugiau "kosėjimas iki blogumo".

Nugi, vasara už lango. ax.gif Greit laukan atsikaitint, kad visi negerumai išgaruotų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 06 05, 11:02)
Nikofija, tas įspėjimas dėl skydliaukės prie homeopatinių, kaip prie cheminių "prieš vartodami vaistą pasitarkite su savo gydytoju arba vaistininku"  4u.gif
Nepastebėjau, kad kas nors ne taip būtų. Vilytte irgi nerimavo kažkada, bet nerašė, kad kažkas būtų buvę ne taip.

Iš kompleksų tokiam dusuliniam Luffa comp. tabletės ir Tartephedreel ateina į galvą. Dar bronchalis, bet ten daugiau "kosėjimas iki blogumo".

Nugi, vasara už lango. ax.gif  Greit laukan atsikaitint, kad visi negerumai išgaruotų  bigsmile.gif

Tai va lauke praktiškai nekosėju, galiu visą dieną būti ir nekosėti, o namie... ištisai. Bet kosulys grynai spaudžiantis ir neproduktyvus, nieko neatkosėju. Tiesiog kyla noras slopinti. Bronchialis hell nepadėjo. verysad.gif
Atsakyti
labai prašau patarimo kokius žirniukus gerti nuo anginos. dukrai temperatūra 39, skauda gerklę , pilvą (visada kai sukyla angina jai skauda pilvukas), silpnumas, kaklo abiejose pusėse jaučiasi guzai, šaukia kad bloga... viskas smirda g.gif kitokių simptomų kolkas nėra, ligtai sloga jau nori prasidėti. kolkas daviau oscilococsinum (bet jaučiu ne į temą g.gif ) islamoss čiulpti, ir nuo temperatūros . ryt nupirkčiau tinkamų vaistukų

P.S kompresiuką ant kaklo dar uždėjau
Atsakyti
Dreksi, Mercurius solubilis žiūrėt. Bent pagal tai, kad kvapas. Dar gal Belladonna (iš plačiau prieinamų - Belladonna homaccord), Mercurius heel (ten yra ir Merc. solubilis ir daug kitų nuo anginos).
Atsakyti