Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Coccinela @ 2010 06 01, 12:46)
Aš nepažengus į priekį, bet daug Droseros naudojom kai sirgom laringitais. Tai aš Droserą duodavau TIK kai spazmai (lojimas) būdavo, jei pas jus šlapias kosulys tai turbūt nebespazmuoja? Tuomet duodavau tik gert daugiau, ledų ir dar jei norėdavo leisdavau jūros druskos kristaliukų pačiulpt.
Bet čia grynai iš savo patirties, ką teorijos rašo nežinau  4u.gif

Ačiū 4u.gif . Aš pati irgi priėjau išvados, kad ji tinka esant sausam spazminiam kosuliui. Must nenusišneku biggrin.gif
Atsakyti
kažkas minėjo, užvakar varčiau ir šiandien nupirkau ir laukiu šios knygos http://knygynas.info...prid=99&bskai=0
Atsakyti
Šiaip toks pastebėjimas. Dauguma turime kompus namie ir internetą. Tai jei skaitote rusiškai ir angliškai, torentuose apie homeopatiją ir panašius dalykus yra pilna informacijos. Tik iš kur rasti laiko skaityti???
Atsakyti
QUOTE(Maida19 @ 2010 06 01, 14:47)
prakaitavimas kai kuriu ligu pradzia.todel ir klausia kada prakaituoja.

Manau, kad tai simptomas, vedantis į konstituciją. Aš labai dažnai naktį prakaituoju sveika būdama. Be to prakaituoja skirtingos vietos skirtingiems žmonėms. Yra vaistų aprašymuose minimas prakaitavimas naktį. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Atsiprašau, įsiterpsiu su klausimų į jūsų intensyvias diskusijas smile.gif Mane labai domina homeopatinis preaparatas pomidorams, nebesinori chemija purkšti.. Kiek skaičiau ankstesnėj temelėj ir šeip internete, yra toks oscimum basilicum.. Radau va tarkim čia..: https://www.helios.c...?...&uid=178973
Bet su kiekiais man tamsus miškas - ten yra granulės 4g, 8g ir taip iki 40 g... Skirtumas pati suprantu kad yra.. Bet net neįsivaizduoju, kokį reikėtų užsakyti..
Gal kas žino ir galėtų patarti? 4u.gif
Praeitoj temelėj kažkuri iš jūsų rašė, kad užsisakė, tik vat nebepamenu kuri rolleyes.gif

Ačiū!
Atsakyti
Jeigu palaistysi pomidorus juo kai pomidorai "neserga" - nunyks visas derlius.
Atsakyti
Hmm.. jei jau pomidorus purškiat su homeopatiniais, tai gal nuo amarų ir skruzdėlių kuom nors iš homeopatinių nupurkšti galima. Bo jaučiu šiemet kad skruzdėlių antplūdis, o dar ir amarai
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 06 03, 09:33)
Jeigu palaistysi pomidorus juo kai pomidorai "neserga" - nunyks visas derlius.

ghmm.. pasidomėsiu ir šitu, bet iš straipsnių supratau, kad laisto ir sveikus:
"Praėjusį sezoną laistydavau pomidorus ištirpindama po žirnelį homeopatinio vaisto kibire vandens. Rezultatai buvo stulbinantys! Pomidorų stiebai ir lapai išliko nepažeisti ligos iki rugsėjo pabaigos, ". Citata iš - http://www.homeopath...atinis _gydymas.
Reiks gal knygą užsisakyti, bet kol ją gausiu/įsigilinsiu/užsisakysiu reikiamų vaistų, tai ir po pomidorų gali būti biggrin.gif

Idomu kodėl tada rekomenduoja profilaktiškai sodinti bazilikus šalia pomidorų, arba palaistyti nuoviru....
Atsakyti
Kadangi kalbėjausi apie tai su straipsnio autore, tai ir parašiau ką ji man pasakė. O sakė, kad homeopatiniu baziliku galima laistyt kai pamatai pirmus ligos požymius - pradeda po truputį juodos dėmytės atsirast. Tuomet palaisčius homeopatiniais, greit dingsta, bet reik periodiškai kartot.
Kitais metais ji pabandė palaistyt dar sveikus ir visi nunyko.
O nuoviras veikia kitaip, dėl to kartą į mėnesį galima palaistyt bazilikų nuoviru - 1 sauja bazilikų užlikyt puodeliu vandens ir palaikyt, paskui supilt į kibirą ~10 l talpos.

Tik pakartojau ką man ji pasakojo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltapuke @ 2010 06 03, 10:10)
ghmm.. pasidomėsiu ir šitu, bet iš straipsnių supratau, kad laisto ir sveikus:
"Praėjusį sezoną laistydavau pomidorus ištirpindama po žirnelį homeopatinio vaisto kibire vandens. Rezultatai buvo stulbinantys! Pomidorų stiebai ir lapai išliko nepažeisti ligos iki rugsėjo pabaigos, ". Citata iš - http://www.homeopath...atinis _gydymas.
Reiks gal knygą užsisakyti, bet  kol ją gausiu/įsigilinsiu/užsisakysiu reikiamų vaistų, tai ir po pomidorų gali būti  biggrin.gif

Idomu kodėl tada rekomenduoja profilaktiškai sodinti bazilikus šalia pomidorų, arba palaistyti nuoviru....

Aš pernai laisčiau nuoviru. Supyliau nuovirą į statinę, o paskui vis pripildydavau statinę, pilnai jos neišsėmus. Kiekvieną kartą vis labiau atsiskiesdavo. Pomidorai tikrai buvo sveiki ir gražūs. Neturėtų nunykti ir nuo homeopatinio. Juk naudojame homeopatinius profilaktiškai ( berašydama paskutinį sakinį susimąsčiau ar gerai iš tikrųjų profilaktiškai naudoti ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 03 birželio 2010 - 11:14
Aš nebandysiu liet homeopatiniu baziliku jei nesusirgs. Aš kažkaip nenoriu experimentuot ant savo augalų, bo liksiu dar be daržovių. tongue.gif Patikėsiu geriau žmogum, kuris pats atlieka bandymus su augalais ne tik pas save, bet ir Botanikos sode biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotynė: 03 birželio 2010 - 11:39
QUOTE(Lotynė @ 2010 06 03, 12:28)
Aš nebandysiu liet homeopatiniu baziliku jei nesusirgs. Aš kažkaip nenoriu experimentuot ant savo augalų, bo liksiu dar be daržovių.  tongue.gif Patikėsiu geriau žmogum, kuris pats atlieka bandymus su augalais ne tik pas save, bet ir Botanikos sode biggrin.gif

Labai ačiū už atsakymus ir nuomonę 4u.gif Nors aš čia ir konkrečiai ne į temą buvau (tik dabar pamačiau, kad čia prie vaikų sveikatos šita tema, o aš apie pomidorus... biggrin.gif ) Sveikų neliesiu tuomet.

4u.gif
Atsakyti